Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013
Sponsorlu Bağlantılar
Febris
Üye
Şarjda çabuk bitiyor usta son bi güncellemeyle duzeltiver sunu ya
Makale_Helvetia
Üye
bence normal bitmesi..bir dünya mod var içinde..bir çoğunu çıkarmak lazım şarj olayını düzeltmek için
doctorrr
Üye
şahsen hissetmedim iki üç gün gidiyır
furi
Üye
Bekleme süresinde bariz bi azalma var bende 6 - 7 saatte yüzde 40 - 50 şarz gidiyor herhangi bir program açık değilken.
erdgnblt
Üye
telefonu çalışırken güç tasarrufuna lıyorum hiç uygulama açık değil wifi blue mobilveri kapalı sessiz de %10-20 anca gidiyor 8-10 saatte. sonra otobüste web&müzik&oyun 1 saatte %30
C6-01 kullanıcıları için kötü bir haber Aydın Usta yeni telefonun hayırlı olsun bu zamana kadar yaptıkların için teşekkürler seninle bu anları paylaştığıma memnun oldum. Bundan sonraki süreçte sana başarılar diliyorum
Makale_Helvetia
Üye
en iyisini yapmışsın 701 güzel telefon güle güle kullan.çalışmaların için teşekkür ederiz tekrar eline sağlık.sayende daha keyifli bir şekilde kullanıyoruz telefonlarımızı. yeni telefona rağmen c6 için çalışmaların devam edecek mi peki FP1 ile?
en iyisini yapmışsın 701 güzel telefon güle güle kullan.çalışmaların için teşekkür ederiz tekrar eline sağlık.sayende daha keyifli bir şekilde kullanıyoruz telefonlarımızı. yeni telefona rağmen c6 için çalışmaların devam edecek mi peki FP1 ile?