C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Şarjda çabuk bitiyor usta son bi güncellemeyle duzeltiver sunu ya :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence normal bitmesi..bir dünya mod var içinde..bir çoğunu çıkarmak lazım şarj olayını düzeltmek için :)

doctorrr

doctorrr

Üye
şahsen hissetmedim iki üç gün gidiyır :dry:

• Beğen
Tepkiler: belco2

furi

Üye
Bekleme süresinde bariz bi azalma var bende 6 - 7 saatte yüzde 40 - 50 şarz gidiyor herhangi bir program açık değilken.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
telefonu çalışırken güç tasarrufuna lıyorum hiç uygulama açık değil wifi blue mobilveri kapalı sessiz de %10-20 anca gidiyor 8-10 saatte. sonra otobüste web&müzik&oyun 1 saatte %30 :D

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
telefon 3 gün sarj olmuyor sms konuşma var

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bu son güncelleme ........

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
artık katacak bişey yokki :o :s

kacali

Üye
varda gerek yoki c6-01 kulanmıyorum artık nokia 701 Nokia Belle Feature Pack fp1 geçtim

C6-01 kullanıcıları için kötü bir haber Aydın Usta yeni telefonun hayırlı olsun bu zamana kadar yaptıkların için teşekkürler seninle bu anları paylaştığıma memnun oldum. Bundan sonraki süreçte sana başarılar diliyorum

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en iyisini yapmışsın 701 güzel telefon güle güle kullan.çalışmaların için teşekkür ederiz tekrar eline sağlık.sayende daha keyifli bir şekilde kullanıyoruz telefonlarımızı. yeni telefona rağmen c6 için çalışmaların devam edecek mi peki FP1 ile?

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
en iyisini yapmışsın 701 güzel telefon güle güle kullan.çalışmaların için teşekkür ederiz tekrar eline sağlık.sayende daha keyifli bir şekilde kullanıyoruz telefonlarımızı. yeni telefona rağmen c6 için çalışmaların devam edecek mi peki FP1 ile?

devam edecek dostum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
iyi haber :) telefon değiştirip c6-01'e çalışmalar yapacak olman çok güzel.

bu arada bütün Forumdaşlarıma Hayırlı Ramazanlar dilerim..

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
usta şu açılış ekranını nokianın orjinali nasıl yapabilirim şu hani yelkenli falan var orayı :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
ya ben şu widget miflerini değiştirsem bi sorun çıkmaz dimi?

asrabi

asrabi

Üye
3.5 gün gitti o kadar kurcaladım benim bence sarj konusunda cok stabil bu cfw :oke:

• Beğen

Üst Alt