Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle 111.030.0609 v1.00 tüm yeni widgetlar eklenildi
Sponsorlu Bağlantılar
belco2
Üye
Konu Sahibi
rm-718 içide olması gerekıyo tüm dosyalar
sertacfilm
Üye
edit:yanlış konu
cixbooy
Üye
manyak olmuş gercekten mükemmel... bi yanda nokia bi yanda siz symbian ile daha neler göreceğiz bakalım.. çok teşekkürler....
exalted55
Üye
Belco2 arkadaşım senden rica etsem
dogum günü yöneticisi programını sis olarak verebilirisin mümkünse tşkler.
eryorulmaz
Üye
arkadaşlar nokia c6 01 telefonumu güncellemek istiyorum ama bi türlü yapamadım yardımcı olur musunuz
tempestshine
Üye
Uzun zamandır bunu kullanıyorum.Bugün değiştirme vakti.Tekrar teşekkürler belco
oguzhan411
Üye
arkadaslar benim c6-01 de kamera seceneklerinde hd yazmıyo neden olabilir arkadaşımdada var onun kamera menüsü farklı benimki farklı onda HD secenegi var benmkinde yok benimki hd cekmiyo mu şu an acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Makale_Helvetia
Üye
yeni CFW yolda..eminim 1.08'den daha güzel olacak..bekliyoruz..bu hafta yayınlayacakmış belco
arkadaslar benim c6-01 de kamera seceneklerinde hd yazmıyo neden olabilir arkadaşımdada var onun kamera menüsü farklı benimki farklı onda HD secenegi var benmkinde yok benimki hd cekmiyo mu şu an acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
bellede öyle seçenek yok ama aynı kalite.
hd yazan anna yazılımı
Lincoln_Can
Üye
beyler lütfen yardım edin ben bu cfw yi 5800 a uygulamak istiyorum yapabilirmiyim.Çok hoşuma gitti mükkemmel çalışma olmuş.Lütfen 5800 a da uygulayabileceğimi söyleyin