doctorrr
Üye
günlük kullanımda azami 135Hocam ram kullanımı kac 120 lerde mi yoksa 140 larda mı

günlük kullanımda azami 135Hocam ram kullanımı kac 120 lerde mi yoksa 140 larda mı

eline sağlık dostum sağolasin
bir de internet radio dosya yollarını da ekler misin sana zahmet. eski cfwlerde de silmek istiyorum

üstad benim soruyu es geçme![]()
kardes, sen yazilim duzenliyosun fakat hangi uygulama nerede ve nasil silinecek bilmiyosunveri kota gibi uygulamaları nasıl silebilirim. Şu uygulamaları; araç modu poken nokia care veri kota photo browser bunları nasıl silicem?
internet radio'yu sisxplorer sayesinde tek tek kaldırdım dosyalarını gerek kalmadı dosya yollarını yazmaya aydın abi sağolasın
bu arada hafıza kartsız kullanan bir arkadaş vardı telefonunu sanırım.Arena bilgisayar'dan değişim ile sıfır kingston 16 GB Class 4 hafıza kartı geldi.ancak kullanmayacağım. PTT Kargo kapıda ödeme ile 25 Liraya satıyorum kargo dahil. ilgileniyorsa PM Atsın bana![]()
ama güncelleme hazır diyor bu nasıl iş ya
ya yazılımda bi arıza var telefona nokia bubbles uygulamasını kurdum ama yatay ekran problemi oluyo ekranı yatay cevirince kararıyo çalışmıyo uygulama ama sonra orjinal yazılımı flaşladım sorunsuz calıştı ama cfwsiz kullanılmaz bi el ayt su olaya
Hocam neden yeni numaraları hep telefon hafızasına kaydediyor bu? Sim hafızasında yer var :S
telefon hafızası degıl sim hafızası seçili olarak gelir yazılımı yüklediktensonra

yani ne yapmam gerek hep telefona keydediyor![]()
işleri yok zavallıların böyle uğraşıyolar......
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişleri burda nokia lumia 800 herhangi bir sorununuzu mail olarak yazarsanız en gec 2 güne mutlaka arıyorlar... varmı nokia gibisi peh......
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lumia 800 ü önerirmisiniz yada android telefonlardan samsung harici bi telefon ne alabilirim limit 800 tl.. bu arada lumia 800 ün 800 tl olmadığını biliyorum 2. el alıcam lumiayı.
bu güncellemede ne gibi değişiklik var
- - - Eklendi - - -
bu arada cfwdeki ekran koruyucuları kaldır sadece orjinal ve n9 ve sleep screen koyarsan çok iyi olur bide açılış ve boot açılısıda orjinal yaparsan süper olur saygılarımla