Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle 111.030.0609 v1.00 tüm yeni widgetlar eklenildi
belco bu n9 tipi ekran koruyucunun n8 için olan dosyalarını atar mısın nereye atacağımı belirtip
hc500
Üye
teşekkürler belco işin sırrını sonradan fark ettim navifirmplus_1.7 deymiş hallettim.
baykep
Üye
Bu firmware yükleyince telefonun garantisi kalkarmı. Sitede biryerde okudum hard format atarsan garanti kapsamı dışında kalır gibisinden. Birde yükledikten sonra format atmak gerekirmi (*#7370#). İndirdiğimiz dosyanın içinde "bu programla telefona kurun" diye bir klasör var. Bu klasörün içindekileri firmware yükledikten ve format attıktan sonra mı yükleyeceğiz. Doğru mu düşünüyorum.
Bu firmware yükleyince telefonun garantisi kalkarmı. Sitede biryerde okudum hard format atarsan garanti kapsamı dışında kalır gibisinden. Birde yükledikten sonra format atmak gerekirmi (*#7370#). İndirdiğimiz dosyanın içinde "bu programla telefona kurun" diye bir klasör var. Bu klasörün içindekileri firmware yükledikten ve format attıktan sonra mı yükleyeceğiz. Doğru mu düşünüyorum.
malesef bende orjinal kullanıyorum bu cfw nin widgetlerde sorun var sanırım içindeKI simgeler biraz sağ altta kalıyo. Kurtuluş hocadan bi cfw istedim denemek için ondada hatalar ve eksikler var baya bunları bildireceğim bakalım onları düzeltirse ii bişey çıkacak ortaya
holykan
Üye
yeni güncelleme nezaman gelecek bi bilgisi olan varmı
baykep
Üye
Yükledim gayet güzel. Herşey düzgün çalışıyor. Teşekkürler
08mehmet
Üye
öncelikle emek ve paylaşım için sonsuz ..merakla bekliyordum yeni güncellemeyi yükledim çok güzel olmuş üstelik söylenen firmwire'dan sonra soft format falan atmadım hiçbir sorunla da karşılaşmadım bütün widget'lar çalışır durumda..sadece kişisel fikrim menü düzeni değişseydi daha güzel olabirdi tabi bu benim zevkim !