C6-01 Belle 111.030.0609 v1.00 tüm yeni widgetlar eklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
malesef bende orjinal kullanıyorum bu cfw nin widgetlerde sorun var sanırım içindeKI simgeler biraz sağ altta kalıyo. Kurtuluş hocadan bi cfw istedim denemek için ondada hatalar ve eksikler var baya bunları bildireceğim bakalım onları düzeltirse ii bişey çıkacak ortaya

Bu yazılım gayet iyi nesini beğenmediniz orjinalciler:(

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Belco hocanın cfwlerini Bende kullandım çokda memnun kaldım şu zamana kadar . Bu cfwde çok ii ama sadece Widgetlerde kayma olduğu için sadece kullanmıyorum yoksa bununda çok ii olduğuna eminim:)

ugur_4465

Üye
c6-01 kullanıyorum belle surume gectım ama fotolar eskı canlılıkta cekılmıor fotograf cektıgımde karanlık net degil tekrar anna atamam mı _? acil yardım yada fotograf programı var mı arkadaslar..

Purgatory-

Purgatory-

Üye
c6-01 kullanıyorum belle surume gectım ama fotolar eskı canlılıkta cekılmıor fotograf cektıgımde karanlık net degil tekrar anna atamam mı _? acil yardım yada fotograf programı var mı arkadaslar..
CameraPro programını dene istersen forumda var

ugur_4465

Üye
tam olarak adres gönderir misin_?

----------Eklendi @ 23:56:28 ---------- Yazıldı @ 23:52:35 ----------

tam adres verr mısın _?

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Mobilde olduğum için veremiyorum ama symbian3 bölümünde uygulamalardan kamera araçlarına gir mutlaka görürsün orda

ugur_4465

Üye
sagol kardes..

----------Eklendi @ 00:54:38 ---------- Yazıldı @ 00:13:55 ----------

allah razı olsun valla gözle görünür bir fark oldu eskisi gibi çekmeye basladı bu pro sayesınde..

degirmenci01

Üye
belco2 hocam birdaha ki düzenleme yaptığınızda arama yaparken kaerşı taraf açınca titreşimle uyarı veren ve şu anna daki tercihler ve saatin olduğu widget var ise ekleyebilirmisin

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
tşkkrler ama bende o dosyaların hepsini kurmadı .. ve haritalar a girmiyorum .acaba kurarken bişeyi im yanlıs yaptım ???

----------Eklendi @ 09:01:49 ---------- Yazıldı @ 08:23:44 ----------

arkadaşlşar ben tam yükleyemedim .kuramadım hepsini sertifika hatası , bilinmeyen sağlayıcı filan dedi . . simdide haritalar düzgün çalışmıyo .yardım edebilecek olan var mı ???!

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında güncelleme olacık

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire

baykep

Üye
"Hava, şimdi" ve "Hava, tahmin" widgeti çalışmıyor. Nasıl düzeltilir

----------Eklendi @ 16:40:20 ---------- Yazıldı @ 16:33:13 ----------

Belco hocam güncelleme bekliyoruz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

SevilayDeniz

Üye
Java uygulama yüklemeye çalışırken, ['...' dosyası kilitli. Kilidi şimdi aç?] uyarısı alıyorum. Evet dememe rağmen hiç yükleme yapmıyor, takılma ve donma yapıyor. Acaba, Java izinleri ile ilgili bir sorun mu var, nasıl çözebilirim?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok sadece java programı belle uyumlu deyilse yüklemez belle uyumlu olacık java programı

baykep

Üye
"Hava, şimdi" ve "Hava, tahmin" widgeti çalışıyo internet baglantısı gerekiyo

Hocam wifi devamlı açık başka larında sorun yok. mobil internetmi açık olması lazım

baykep

Üye
belco2 hocam güncelleme bekliyoruz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

zfrglr

zfrglr

Üye
kapaklılı abicim yeni günvellemeni sabırsızlıkla bekliyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yeni widget yokmu hocam senden başka kimseden hayır yok bi not widgeti bile bulamadım masaüstüne yazıyım :)

seydat

Üye
RM601_APE_ONLY_ENO_11w32_v0.064.fpsx
RM718_059C383_111.030.0609_019.dcp
gibi dosyalar var bunları ne yapacağız

Üst Alt