Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Belle 111.030.0609 v1.03 system yenilendi 09.03.2012
ben birinci dosyayı yükledim, soft format attım. şimdi ikinci dosyayıda mı yükleyeceğim (bunu da phoenix lemi?) sonra tekrar soft format öylemi. pencerelere bir sürü ayarlar yaptım, telefon ayarlarıda, herşey sil baştanmı yani
Dostnametr
Üye
Hocam tam olarak bir açıklama yapsan bu nfc ile ilgili nasıl olur ?
Çalışıyor mu ? Çalışmıyor mu ? Nasıl çalışıyor ? anlatsan.
Teşekkürler şimdiden.
jugu60
Üye
ya kardesim cok mu zor bir aciklama yapmak NFC icin
buyur ben yapam senin yerine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu yazilimla batarya 2 gun giderse yinede iyi olur
SevilayDeniz
Üye
NFC çalışt mı peki, dosya gönderilebiliyor mu?
belco2
Üye
Konu Sahibi
şuan c6-01 de NFC test aşamasında
mertc601
Üye
yükledim güzel olmuş tekrar teşekkürler
beyazkoza75
Üye
ellerine sağlık güzel olmuş ama bir sorun var gibi pil ısınıyor va batarya çok çabuk bitiyor bakarsan sevinirim
Dostnametr
Üye
NFC nin ne olduğunu biliyoruz herhalde
NFC çalışıyor mu demek istemiştim.
degirmenci01
Üye
hocam bu gün yükledim şimdilik sorunsuz emeğine sağlık bu galeri modu duvar kağıdı değiştirirken veya diğer uygulamalardan nfc gibi resimlere girildiğinde işe yaramıyormu çünkü her duvar kağıdı değiştirdiğimde garminin ve diğer haritaların ikonları baya bi kirlilik yaratıyor
Bugün 2 telefonda denedim NFC çalışacakmı diye, ama çalışmadı. c7 ve 700 de ısrarla denememe rağmen olmadı... Abi çalışmayacaksa boşuna kalabalık yapmayalım yaw
^BaRoN^
Üye
Eğer çalışsaymış devrim olurdu zaten.Çünkü NFC yongası olmayan bir cihaz.C6-01 olsaydı kurardım eline sağlık belco.