Eline sağlık hocam Allah razı olsun. Senin cfw en beğendiğim yeniden senin cfw ye döneceğim fakat senin cfw de şarj su gibi gidiyor. Önerebileceğin bir yöntem var mı?
fazla uygulama yükleme
Yüklemiyorum zaten toplasan 10 tanedir. Cfw'de Var olan uygulamaları nasıl kaldıracağız poken gibi kullanmadıklarımı. bu sisxplorer demişler o programın linki ve kullanım şekli hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Sağol hocambu uygulamayla kaldıra bilirsin udadan istedin uygulamaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sağol hocam![]()
micrisoft appsi yüklediysen sil ve soft format atBen kurdum çok güzel olmuş elinize sağlık.
Yanlız bir sorum olacaktı ben PhoneTorch diye bi programı kurdum program başlangıçta çalışıyor ve telefonu donduruyor. Sonlandırmada yapamadım...
Birde şöyle bir sorun oluştu Tercihler ve Kapat menüsünün başındaki tuhaf simgeler... İlk yüklediğimde gayet hoş simgelerdi sonra ne yaptıysam o simgeler gitti tuhaf karakterler çıktı.
Gelen mesajı okumak için mesajlardan gelen mesaja tıkladığımda da menüye atıyor...
Şimdiden teşekkürler...
microsoft apps in içindeki bikaç bileşen o simgeleri bozuyor 
telden güncelliyorsan bekletir seniCevabı bekleyemedim... Flashladım yeniden. Yinede teşekkür ederim kardeş.
Yanlız şu Microsoft ile Haritalar bir türlü yüklenmiyor bir saat yükleme halinde oldugu halde yine yüklenmedi.
Birde şu ev ekranının resimlerini değiştirme gibi bir imkan var mı?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
giriş ekranlarının duvar kağıdını değiştirmek için ekrana parmağınızı basılı tutun duvar kağıdını değiştiri seçin 
Ben cfw yi kendim tekrar düzenledim . Gereksiz uyg kaldırdım . Telefon hafızası 392 oldu . Şarj güzel gidiyor gibi
Google uygulaması eklenildi yazmışın hocam ne olduğu hakkında bilgi verir misin? Bir de bende 08.07.2012 güncellemesi yüklü bu son güncelleme ile ilgili yorum yapmamış kimse. Yeni günceleme nasıl, yüklemeli miyim ? Emek var muhakkak teşekkürler Aydın abi.