Symbian ANNA C6-01 025.007 V2.06 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ANNA C6-01 025.007 V2.06 istek üzerine düzenleme yapıldı
Nokia C6-01
RM-718
SW V25.007
Ürün Kodu 059C383
test yapıldı gayet stabil çalışıyor daha güçlü telefon

system tamamen yenilendi
bir çok ileştirilme yapıldı
gereksiz uygulamalar başlangıçta kapatıldı
Swype klavye eklenildi
internet radyosu eklenildi
Ana sayfada widget'lar 6 sayfa olarak ayarlandı
Ana sayfada giriş ekranını silip
Ana sayfada yeni giriş ekranı eklene bilir
Ana sayfada tarih ve tercih widget kaldırla bilir
Menü düzeni 4x4 olarak ayaylandı
Geliştirilmiş stereo surround yama eklenildi test

• Beğen
Tepkiler: APOvBABA ve angel_54

ferhattunc

Üye
link?

----------Eklendi @ 17:08:35 ---------- Yazıldı @ 16:34:09 ----------

11x4 klavye modu ve rompatcher autostart özellikleri ekli mi aceba?

okand1977

Üye
nerde?:))

germir

germir

Üye
link bugün ekleyecekmisin belco2 hocam

germir

germir

Üye
yarınmı eklicen linki hocam ?

vg_engin

vg_engin

Üye
hocam 3*4 menü düzeninide yayınlarmısın teşekkürler :)

angel_54

Üye
Arkdaşlar Adam herkeze özel bi yazılım yapamaz ki ne bekliyorsunuz ben onu anlamadım zaten bugune kdar yaptığı yazılımlar 20 yi bulmuştur elbet birini beyenir kullanırsız yok o niye yok .. yok bu niye olmasın zaten C6-01 CFW yapan başka arkadaımız yok lütfen onuda bunaltıp kaçırmayalım... Elinden gelini yapıyor bize teşekkür etmek destekleme düşer hepsi farklı farklı bidünya yazılımı var seç birini yükle.. ;) Saygılar Belco Hocam.....

furkitare

furkitare

Üye
Şarj sorunu düzeldiyse çok güzel olur hocam :)

germir

germir

Üye
belco2 hocam indirdim yükledim emeğine sağlık zahmet vermişin güzel olmuş fakat daha sadeleşmiş hali olarak gördüm sanki birazda kasıntı yaptı benim telde geri 1.9 kurdum eklemiş olduğun bi kaç güzel özellikler var güzelde olmuş bu özellikleri 1.9 un üstüne eklemiş olsan daha hoş olurdu daha çok yenilenen özellikler olsa daha ilgi çekici olur hocam. örnek daha yeni açılış ekranı bellede kullanılan özellliklerden daha yeni klonlama yapmış olsaydın bunda widget saati kaldırmışın keylock kaldırmışın açılış ekranı yok favori uygulamalar kaldırmışın orjinal 25.007 ye sadece bi kaç özellik eklemişin 1.9 dan fazlasını bekliyorduk açıkcası.emeklerin zahmetlerin çok büyük bizde allah razı olsun senden belleye az bi süre kalmışken bizleri anlamıyla cezbedecek bi yazılım yapmanı beklerim. saygılarımla

hc500

hc500

Üye
merhaba arkadaşlar benim c6-01 ürü kodu 059c5w6 ve navifirmde yok nereden buluyoruz yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim .

mertc601

Üye
nasıl yükleniyor bu telefona

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Yaptığınız çalışmalar çok güzel elinize sağlık. Bir sorum olacak bunu tel. 'e attıktan sonra eski yazılıma geri dönmem mümkün mü?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
mümkün

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Nasıl olabilir acaba? http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...ken-cihaz-kurtarma-e6-e7-c6-01-c7-597002.html ; Buradaki yöntem ile olabilir mi? Ya da daha kolay ve kesin bir yöntem?

----------Eklendi @ 23:56:26 ---------- Yazıldı @ 23:15:55 ----------

nasıl yükleniyor bu telefona
Arkadaşım dosyaları indirip telefonu bağlayarak Phoneix'le flash'lıyorsun telefonu forumda anlatım mevcut.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
merhaba arkadaşlar benim c6-01 ürü kodu 059c5w6 ve navifirmde yok nereden buluyoruz yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim .
Arkadaşım ürün kodunu inceledim fakat kod kabul edilmiyor, yanlış olabilirmi? veya cihaz yurtdışı filan mı

osmanosman...

osmanosman...

Üye
arkadaslar ben bunu yuqlicem fakat telefona zarar veririm diye korkuyorum bi sey olur mu ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt