C6-01 Belle 111.030.0609 v1.03 system yenilendi 09.03.2012

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
bphoneix te test modda kaldı cihaz bataryayı ckardm taktm acldı ama tam anlamyla saglklı flas olmadı cunku guwenlk kdu halen aynı

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında yeni güncelleme olacık

baykep

Üye
yeni güncellemede kinetik kaydırma da olursa sevinirim

hayalet2304

hayalet2304

Üye
Haydin baaalım, yakında gelecek olan güncellemeyi 5-6 gözlen bekliyorum...

ugur_4465

Üye
acilllll yardım belle yukler pc kapandı tel kapandı tıtresım var sadece acılma tusunda ne yapmam lazım cok acıl :(

beyazkoza75

beyazkoza75

Üye
yeni güncellemede pil sorununu çözersen sevinirim çok çabuk bitiyor üstad

magicozi

magicozi

Üye
Yazılımı her zamanki gibi gönül rahatlığıyla yükledim.. :D eğer bir sonraki güncellemede NFC çalışırsa müthiş olur.. Merakla bekliyorum.. :D

Asteroid9

Asteroid9

Üye
ilk defa cfw yükledim iyikide yüklemişim :D çok güzel teşekkürler

amficci

amficci

Üye
belco2 yine muhteşem olmuş eline koluna sağlık:oke:

legolas140

legolas140

Üye
Hocam kinetik kaydırma olsa çok güzel olurmuş

zfrglr

zfrglr

Üye
ellerine sağlık abicim bütün cwflerin gibi harika olmuş

baykep

Üye
Yeni güncellemeyi bekliyoruz

05ender05

05ender05

Üye
o sürüm var bende ama bu kadar ayrıntılı değil yani yeninin eskisi diyebilirm bunu indirsem nasıl yüklüyecem öbürüne nasıl göncem ardım lütfen. bu arada siz hangisini tavsiye ediyosunuz

yakup_407

Üye
teşekkür ederiz fakat nfc de kartları tanımlayamadım :=) c7 deki gibi olmuyor hiçbir uyarı yok :D

yakup_407

Üye
seni emeğinden dolayı taktir ediyorum arkadaş ne kafa varmış beee

yorgoyorgun

yorgoyorgun

Üye
Ellerine Sağlık Emeğin Müthiş,ama belle çıktığından bu yana senin hazırladıklarını yükledim bu son çalışma harika ama bi sorun var,donmalar yapıyo,yatay ve dikey yapınca ,bazen çağrı gelince,sanki sensör ayarlarındaki hassaslık kaybolmuş gibi hepsindende vaz geçip tekrar orijinal belleyi yükleyerek devam edşyorum ne zamandır sana yazacağım ama ancak zamanım oldu.beni ençok ilgilendiren özelliği,sınırsız ana ekran ve nfc kısmı belkide işlemci hızı yavaş olduğundan 192 mhz gibi sorunlar yaşıyoruz.çalışmalarını,sadece hack,ana sayfa ekleme ve nfc olarak sınırlandırırsan süper olacak,menüler girişlerdeki efektler süper ama hız kesiyo dedim ya cihaz kendiliğinden yeniden başlıyo bi cevapsız çağrı gelince özellikle.bu konuda cevabını bekliyorum.saygı ve sevgilerimle... :)

haa bu arada ben smart phone düşkünüyüm avatarımda ne kadar e50 görünsede şindi c6-01 silver kullanıyorum-059C260- rm-718 .bu sorunlar haricinde mükemmel olmuş modifiye. :)

covar

covar

Üye
:tşk:

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme yakında

vg_engin

vg_engin

Üye