C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

birmim

Üye
telefonla blutooth kulaklık eşleştirmesen baglanmaz tabi

İlk defa blt kulaklık kullanmıyorum, seninkinde baska cfw de sorun cıkmadı maksadım seni yermek degil bilgilendirmek. Nükteli cumle kurmadan once bir blt kulaklıkla baglanmayı denemissindir umarım. Keske hata bende olsun sorun degil.

Kaya0362

Üye
bunda bekleme modunda şarj nasıl gidiyor acep v1.8 de 117 saat gitti 23 dakika tel görüşmesi yaptım sadece pazartesi doldurdum cumartesi akşamı bitti tam 5gün gitti bozmakta istemiyom hiçbir sorunum yok bunu yüklememek için zor tutuyom kendimi napcamı şaşırdım valla belco ağam:S

furkitare

furkitare

Üye
bunda bekleme modunda şarj nasıl gidiyor acep v1.8 de 117 saat gitti 23 dakika tel görüşmesi yaptım sadece pazartesi doldurdum cumartesi akşamı bitti tam 5gün gitti bozmakta istemiyom hiçbir sorunum yok bunu yüklememek için zor tutuyom kendimi napcamı şaşırdım valla belco ağam:S

hiç uğraşma bence. Batarya çok Iyi gidiyor . Bende 2 saat önce doldurdum , şimdi bitiyo

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
sendeki phoenix i kaldir bu linkten indir ve kur

microsoft net framework yoksa onuda indir ve kur ( microsoft sitesinden )
buradan indirdigin yazilimin icinden rm-718 adli dosyayi oldugu gibi kopyala(17 dosya olacak icinde) buraya
- C:\Program Files\Nokia\Packages\Product ( product yoksa sen yarat ) icine ve
ilk sayfadaki flash atma videosunu izle
hata versede sen 2-3 kez dene yinede
hata verince orada yaziyo temp yolu bul o dosyayi ve sil sonra yine denemeye devam
olmayacak diye birsey yoktur
olmuyor birader yine aynı hatayı veriyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sen benim dediğimi Yap başka pc deNe seninkinde bir sıkıntı var belli

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
kaçkere denedim olmadı cfw atıyo ilk başta sonra kapanıyo telefon hata veriyor phoenix de. win 7 olan pc de denerim artık

kacali

Üye
kaçkere denedim olmadı cfw atıyo ilk başta sonra kapanıyo telefon hata veriyor phoenix de. win 7 olan pc de denerim artık
Arkadaşım sana Nokia Care Suite 5.0 önermiştim hiç kurup denedinmi aynı hatayı ben bu şekilde hallettim

cixbooy

Üye
hocam ellerine sağlık mükemmel olmuş... ama yine isteklerimiz tükenmiyor kusura bakma.. acaba dijital ekran koruyucuyu batunun firmwaresindeki gibi daha belirgin yapabilirmisin. ondaki gibi olsa birde müzikçalarıda ondaki gibi olsa mükemmel olucak. çalışmaların için çok sağol.. kolay gelsin...

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
belco kardeş süper olmuş çoook teşekkür ederim başarılarının devamini diliyorum. Süper bi çalışma. Emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: belco2
cyber

cyber

Üye
mesajlar arkaplan düz mü

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sagol ustad guzel bir yazilim duzenlemisin :tşk:
icinden bazi gereksiz uygulamalari kaldirinca ( nokia care,poken,shazam,d.gunu yoneticisi,veri kota,intranet bunlara hic gerek yok sadece yer kapliyola ) ve ufak tefek ince ayar yapilincada super otesi oldu
buarada bahsettiginiz su mesaj arka plan resmi bende cikmiyo ( arka siyah )
sizde nasil yazarmisiniz

dostum bende bu cwf'yi kendime göre düzenlemek istiyorum gerekli programlar elimde var ama kaldırmak istediğim programlar hangi klasörde bilmiyorum Anlatırmısın?

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt