herhalde, artık pcye format atınca yaparaım ilerde, şimdilik hacklı işimi görüyor. yardım eden arkadaşlarada teşekkür ederimsenin bilgisayarın problemli demekki bu kadar sorun çıkarmaması gerekiyor. Başka bir bilgisayarda dene veya bilgisayarı yeniden kur
benim yanlızca tel bir sorunum oluyor. o da internet radio ile ilgili. arada bir kanala bağlanırken ana ekrana dönüp reset atıyor. telefon kapanıp açılmıyor sadece widgetler sıfırlanıp yeniden yükleniyor.nadir de olsa can sıkıcı bir durum.bağlantı ile ilgili olduğunu düşündüm ama sonradan farkettim ki gömülü olan programı mağaza güncelleme uyarısı verdiği için üzerine tekrar yüklüyordum.belki de bu sorun yarattı. bir de ilk geldiği gibi deneyeceğim üzerine int radyoyu yüklemeden.umarım tekrar yapmaz.
tamam yüksek ihtimal o hataya sebep oluyordu sağolasın üstad
belco kardeş cfw galiba sıkıntılı birkaç kez rastgeldi telefon kendi kendine tekrar başlatıyo...
belco sana ihtiyacım var .yazdım ama cevap alamadım ya .c6-01 m var. hafıza kartını tanımıor. garantide yapmadı . kamerayı kullanmam için hafıza kartsız yani . bir pack bana yollarmısın _???? lütfen cvp verönemli degil
belco sana ihtiyacım var .yazdım ama cevap alamadım ya .c6-01 m var. hafıza kartını tanımıor. garantide yapmadı . kamerayı kullanmam için hafıza kartsız yani . bir pack bana yollarmısın _???? lütfen cvp ver
yani diyeceğim operatör sürümü üzerine bir cfw yapabilirmisin sana zahmet yani senden sadece aynı modlamaları operatör sürümünün üstüne yapmanı istiyorum sadece...cihazı fazla zorlamayın olmaz ben orjinal fw de 30 uygulamaya kadar anca çıkabilmişken belconun cfw de 40 uygulamaya çıktım performans gayet iyiBelco2 yazılım güzel ama reset sorunu felan var reset atıyo ara sıra

Belco2 yazılım güzel ama reset sorunu felan var reset atıyo ara sıra