messevim
Üye
Ben tam aksini tavsiye ediyorum. SAMSUNGa bakma bence.Kamerası ne kadar güzel olursa olsun. Nokia'dan 2 yıl geride diğer firmalar. 2+2=4 gibi bişey bu.![]()
Bu konu da önceliğin ya SONY olsun veya LG .
Ben tam aksini tavsiye ediyorum. SAMSUNGa bakma bence.Kamerası ne kadar güzel olursa olsun. Nokia'dan 2 yıl geride diğer firmalar. 2+2=4 gibi bişey bu.![]()
Ben tam aksini tavsiye ediyorum. SAMSUNGa bakma bence.
Bu konu da önceliğin ya SONY olsun veya LG .
Note3 alırım
Ya note 3 çok düşündüm. O samsungun ara yüzünü sevemiyorum ve donuyor. Bir de o ortadaki tuş yok mu... Tasarım faciası benceNote 3 al![]()
arkası deriyle falan toparlıyor azıcık Allah'tan. Note 3ten vazgeçeli baya oldu aslında. Yine de sağ olun önerileriniz için 
Şu touchwiz donuyor paranoyasını bırakın. Note 3 teki donanımla yağ gibi akar o sistem. Fiziksel tuşlar zevk meselesi tabi ben seviyorum şahsen ama kişiden kişiye değişebilirYa note 3 çok düşündüm. O samsungun ara yüzünü sevemiyorum ve donuyor. Bir de o ortadaki tuş yok mu... Tasarım faciası bencearkası deriyle falan toparlıyor azıcık Allah'tan. Note 3ten vazgeçeli baya oldu aslında. Yine de sağ olun önerileriniz için
![]()

Nasıl sorunluymuşArkadaşlar araştırdım da biraz sorunlu bir cihazmış galiba Z2. Ondan dolayı biraz daha bekleyeyim diyorum. Teşekkürler katkılarınız için. Konu kilitlenebilir @ANIL
S4 donunca insan ister istemez bir çekiniyor ama sadece olay donma değil. Sevemedim ara yüzü. Donmaya tahammül edebilirdim yaniŞu touchwiz donuyor paranoyasını bırakın. Note 3 teki donanımla yağ gibi akar o sistem. Fiziksel tuşlar zevk meselesi tabi ben seviyorum şahsen ama kişiden kişiye değişebilir![]()
Evet note 4 ve şarjı ne kadar az gidecek olduğunu bilsem de iPhone 6 beklemeye karar verdim. Teşekkür ederim yorumun içinNote 4 al ayrıca arkadaşım 7 aydır note 3 kullanıyorum 1 kez kasmadı note 3 kullanıcıları grubundada sorabilirsin kasmayan bir cihazama yerinde olsam note 4 alırım.

Diğer yerli forumlarda çok fazla sorun sıralamışlar. Detaylı bilgi için SDN foruma bak derim. Ben orda gördüm sorunları.Nasıl sorunluymuş
iPhone 6 da çok güzel bir seçim alınca yorumlarını beklerimS4 donunca insan ister istemez bir çekiniyor ama sadece olay donma değil. Sevemedim ara yüzü. Donmaya tahammül edebilirdim yani
Evet note 4 ve şarjı ne kadar az gidecek olduğunu bilsem de iPhone 6 beklemeye karar verdim. Teşekkür ederim yorumun için
Diğer yerli forumlarda çok fazla sorun sıralamışlar. Detaylı bilgi için SDN foruma bak derim. Ben orda gördüm sorunları.

Hiç uğraşamam sen önemli sıkıntılar varsa yazıverS4 donunca insan ister istemez bir çekiniyor ama sadece olay donma değil. Sevemedim ara yüzü. Donmaya tahammül edebilirdim yani
Evet note 4 ve şarjı ne kadar az gidecek olduğunu bilsem de iPhone 6 beklemeye karar verdim. Teşekkür ederim yorumun için
Diğer yerli forumlarda çok fazla sorun sıralamışlar. Detaylı bilgi için SDN foruma bak derim. Ben orda gördüm sorunları.
Aslında ben dedikoduları dönen 5.5luk iPhone u bekliyordum. Phablet kullanmayı tercih eden birisiyim. Tablete para vermek mantıksız geliyor çünkü iyi bir dizüstü bilgisayarım var. O büyük ekranlı gecikeceği söylentileri çıkınca beklemeyip kamerası 1520 kadar iyi olan Z2 ye doğru karar kılıyordum ki şu an iyice kararsız kaldım. Son kararım beklemek. Eğer iphone çok gecikmezse iphone alırım herhaldeiPhone 6 da çok güzel bir seçim alınca yorumlarını beklerim![]()

Hiç uğraşamam sen önemli sıkıntılar varsa yazıver
iPhone 6 büyük ihtimalle 4.7 inch olacaktır phablet dersen one max in bataryası çok iyi tavsiye ederimAslında ben dedikoduları dönen 5.5luk iPhone u bekliyordum. Phablet kullanmayı tercih eden birisiyim. Tablete para vermek mantıksız geliyor çünkü iyi bir dizüstü bilgisayarım var. O büyük ekranlı gecikeceği söylentileri çıkınca beklemeyip kamerası 1520 kadar iyi olan Z2 ye doğru karar kılıyordum ki şu an iyice kararsız kaldım. Son kararım beklemek. Eğer iphone çok gecikmezse iphone alırım herhalde
Ön kamerada sıkıntı yaşayanlar çok olmuş. Bazı yazılımsal sıkıntılar yaşayanlar olmuş. Olmuş bazı sıkıntılar da sanırım ilk parti cihazlardaymış. Ben de 0 cihaz almayı düşünmüyorum. 0 alırsam iPhone 6 veya Note 4 alırım.

Htc bana nedense tam güven veremiyor. OneX e güncellemeyi kestikten ve kaç aydır arka arkaya zarar açıklamalarından sonra güven kaybetti gözümde. OneX meselesinde nvidia olan mesele ama koca firma halledemedi mi yani? Ondan soğuğum biraz htc ye. İphone da bakalım ya hayırlısı olsun. Aslında Instagram vine ve Twitter uygulamaları iphone daki gibi olsa hiç bir şikayetim kalmayacak 1520deniPhone 6 büyük ihtimalle 4.7 inch olacaktır phablet dersen one max in bataryası çok iyi tavsiye ederim![]()