Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Beyler note 4 v3 üzerinde çalışıyorum şimdilik lolipop karışımı birşeyler yaptım harika oldu :)
Edit: Aslında Note 4 v3 romu bundan 2 ay önce yayınlayacaktım fakat sıkıntılarımdan dolayı çalışmalarıma ara verip eldeki mevcut çalışmalarımı silmiştim..!
aziz kardeşim peki diğer şarjı 2 gün giden rom noldu acaba ona çok merak ediyorum :)

helppo

helppo

Üye
Beyler note 4 v3 üzerinde çalışıyorum şimdilik lolipop karışımı birşeyler yaptım harika oldu :)
Edit: Aslında Note 4 v3 romu bundan 2 ay önce yayınlayacaktım fakat sıkıntılarımdan dolayı çalışmalarıma ara verip eldeki mevcut çalışmalarımı silmiştim..!
roma boşver sen geldin ya o bize yeter

Musti190738

Musti190738

Üye
bir an önce gelse de yüklesek

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Aziz usta sen takma hic birinisi hatta bunlar senin için iyi şeyler :) seni kıskanan insanlar oldu demekki doğru yoldasın hic dert etme bence bunları ;)

• Beğen
Tepkiler: helppo
lemaynak

lemaynak

Üye
Bende yeni lolipop yukledim sikinti yok rahat rahat kullaniyorum... Tek sikintisi farkettigim diyelim gelen mailleri acmiyor... Gosteriyor ama acmiyor.... Sirf bu hatadan dolayi senin romu denicem...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@Aziz04 arkadaşımızın yayınlamış olduğu kadar yayınlayabilecek kapasitedeki arkadaşların sitemizde artmasını dileriz. Vakti zamanında hepimizin el attığı bu işler öyle iki satır yazı ve imaj değiştirme ile olmayacağını belirtir, olsa bile bu kadar beğeni almayacağını konudan yersiz fikir yürütenlere vurgulamak isterim.

Konu ile ilgili yaptığınız ve yapacağınız yorumları sağlam temelleri olması gerektiğini bir kez daha önemle vurgulamakta yarar görüyorum.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: deadhmachine, baskahmet, ezezel ve 5 diğerleri
helppo

helppo

Üye
süpersin başkan:oke:

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve Nextman
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Okula gider gitmez ilk des ilk baktigim konu bu oluyor turk yapimi roomlar ozellikle note 4 roomlari ozel ilgi alanim hocam cirak lazimsa her türlu varim. :))

stuxnet

stuxnet

Üye
Beklemedeyiz..

Galaxypower

Üye
note 4 v2 uygulamaları menüsünü nasıl 4x5 yapablirim stockdaki gibi

ElektrikTech

Üye
Merhabalar , Romu yükledim ve çok beğendim. Gayet stabil bir stock rom gibi. Başka konudaki boeffla uygulamasının ayarlarını da yaptım. Fakat bazı sıkıntılar var @Aziz04 ustam. Menü tuşunun işlevi değiştirilmiyor , son uygulamaları açıyor sadece. Bir diğer konu mobil erişim noktası açılmıyor hatta açmaya çalıştığımda kendiliğinden sürekli açılıp kapanıyor. Taa ki reset atıyorum öyle düzeliyor.

Galaxypower

Üye
arkadaşlar bende menü geçişlerinde arkda bi resim çıkıyo ss atacam ama buraya nasıl atılıyo

ElektrikTech

Üye
arkadaşlar bende menü geçişlerinde arkda bi resim çıkıyo ss atacam ama buraya nasıl atılıyo
Bende öyle bir sıkıntı yok ama, buraya mesaj yazdıgın düzenleyicinin hemen üstünde küçük simgeler var, Smile'nin yanidaki " Resim Ekle " butonu ile ekleyebilirsin.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
bu rom keşke lollipop olsa

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Mobilsen cozun hizli resim. :)

ezezel

ezezel

Üye
o samsungun touchwizinin kasmasıyla ilgili bi sorun herhangi bi oyun veya uygulamadan çıktığında ana sayfan yeniden yüklenirken doğru bir şekilde yüklenememesiyle alakalı çözüm ise teli yeniden başlatmak...

Galaxypower

Üye
aynen reset atınca oluyo düzeliyo dalvik cace yaptım sabah sonra yeniden oldu şimdide oldu rest attım bakalım nolacak bunu bi ççözümü varmı

1903joker

1903joker

Üye
aynen reset atınca oluyo düzeliyo dalvik cace yaptım sabah sonra yeniden oldu şimdide oldu rest attım bakalım nolacak bunu bi ççözümü varmı

Benim her kullandigim romda oluyor o onun icin telefonu yeniden baslatman gerekmez uygulama yoneticisine grip touchwiz i sonlandir duzelir

Galaxypower

Üye
dediğini yaptım
aziz başkan romdan ss atma gibi durmun varmı

Üst Alt