Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ (29.01.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Şimdi arkadaşlar 4.4.2 şarj güzel gidiyor ama peki 4.4.4 daha da iyi gidebilirmi acaba 4.4.2 mi daha iyi şarj olarak yoksa 4.4.4 mü

serdar431

serdar431

Üye
Şimdi arkadaşlar 4.4.2 şarj güzel gidiyor ama peki 4.4.4 daha da iyi gidebilirmi acaba 4.4.2 mi daha iyi şarj olarak yoksa 4.4.4 mü
ayni soruyu niye 4 konuya birden yaziyorsun kardeşim goren görür cevap verir zaten.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
işi garantiye aldım genelde çoğu kimse cevap vermediği için o yüzden yazdım

ossimone

ossimone

Üye
Yeni konumuz hayırlı olsun tekrardan

• Beğen
Tepkiler: ferhat1905123 ve onurcngzhn34
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Aziz hocam hersey iyi güzelde digiturk play calismiyor önceki rom döneceğim galiba

tomm

tomm

Üye
Arkadaşlar boeflanın 6.4 stabil versiyonu çıkmış

samigo

Üye
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi (BLEKOTA V11 , AZİZ V11 EDİT , AZİZ S5 NL1 V2 )

CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !

YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Saat çalışmıyor.
Desiğini yaptım aziz ama yine yok çalışmıyor.

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi (BLEKOTA V11 , AZİZ V11 EDİT , AZİZ S5 NL1 V2 )

CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !

YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!
note v1 v2 ikiside çok güzel hiç bir sorunu yok bana göre v2 de hotspot sorunu var galiba sadece ben v1 kullanıyorum gayet memnunum şarj stabilite açısından mükemmel ben v3 sabırsızlıkla bekliyorum ama sana çıktığı gibi yükle diyemem denemek görmek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: samigo

eea05

Üye
Linkleri yenileyebilir misiniz lütfen ?

lidermay

lidermay

Üye
megawipe dosyası inmiyor link ölmüş. bi yardımcı olur musun kardeş

Mementovivere

Üye
bunu yenileyebilir misiniz acaba?

samigo

Üye
Aziz Hocam ne oldu acaba note 4 v3 romu ne zaman gelecek bilgi verebilir misin ne durumda şuanda ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
vefat etmiş kendisi.

4.4.2 konusunda bahsi geçiyor.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hadi canım valla mı :(

gacvokem

Üye
aziz04 kardeşim tekrar upload edebilirmisin sana zahmet