Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ (29.01.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: xeren

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@Aziz04 üstad seni bekliyorum :(

gokokoko

Üye
bi kaç tane daha ekran görüntüsü paylaşmalısın. ayarlar bölümü mesaj bölümü arama bölümü flan gibi:oke:

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç tane daha ekran görüntüsü paylaşmalısın. ayarlar bölümü mesaj bölümü arama bölümü flan gibi:oke:
s5 rom hocam bilen biliyor zaten. Senin o dediklerinde standattır
Değişiklik yapmış olsaydım ss eklerdim konuya

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

üstad bende blekota v11 kullanıyorum 4g icin ne yapmalıyım seni bekliyorum üstad verdigin link bos error veriyor ? :(

gokokoko

Üye
s5 ten sıkıldıkta değişiklik olmuşmudur die merak ettik:) sen note4 üzerinde calış s5 sıkıcı artık:ok2:

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim dün internette gezerken internet durduruldu hatası aldım bide kilt ekranındaki ışık efekti çok büyük onu nasıl normal haline getirebilirz teşekkürler

root explorer ile sistem/app içine at
permissionlarını rw-rr yap
aziz kardeşim hala hata veriyor saay dediklerini yaptım
abi 1 gün denedim, şarj konusunda da ram konusun da note 4 romundan daha iyi bir performans göremedim. Bu sebeple an itibari ile not 4 romuda döndüm :D

Bazen en iyi yaptığın ilk yaptığındır ;)

Teşekkürler
sen ne kullanıyorsun kardeş hangi note 4 şarj süresi nasıl

xeren

Üye

Şarj süresi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
çok kötü şarj süresi bataryan eski batarya mı
aziz kardeşim dün internette gezerken internet durduruldu hatası aldım bide kilt ekranındaki ışık efekti çok büyük onu nasıl normal haline getirebilirz teşekkürler

xeren

Üye

Eski batarya mi derken orjinal bataryam

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Saat e girince kapanıyor alarm kurulmuyor, restart yapınca güç tasarruf modu etkin diyor, halbuki açık görünmüyor, uygulamaları yükleyince çok takılmaya başladı, şimdi dediğiniz ayarları yapıp tekrar deneyeceğim. Şarz konusunda da dediğiniz gibi olağan üstü bir durum söz konusu değil ancak dün kurdum, bir kaç gün kullanınca belli olur, emeğinize sağlık

• Beğen
ishakonline

ishakonline

Üye
@Aziz04 kardeş xda forumlarında paylaşım yapayımmı senin adına ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tdd46

tdd46

Üye
@Aziz04 hocam iki gün gidecek dediğiniz sarj konuswunda çok iddaalı oldugunuz s5 romu ne alemde

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
@Aziz04 hocam iki gün gidecek dediğiniz sarj konuswunda çok iddaalı oldugunuz s5 romu ne alemde
Bir iki güne kadar upload etmeyi düşünüyorum.
Bu arada rom testlerinde kullandığım s3 cihazım bugün çalındı.
Blekota v11 romu editlemiştim ve son test yüklüydü çok harika olmuştu o rom. Aromayı kaldırmıştım boyutu 770 Mb falan şarj durumu çok iyi cihazı çalan kişiye gider ayak bi güzellik yapmış olduk.. Hayrını görmesin tek dileğim bu.
Neyse isterseniz o romuda upload ederim inanın çok güzel bir rom oldu
Blekota v11 Edit Aromasız...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tdd46, morki05 ve ferhat1905123
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Blekota v11 romu editlemiştim ve son test yüklüydü çok harika olmuştu o rom. Aromayı kaldırmıştım boyutu 770 Mb falan şarj durumu çok iyi cihazı çalan kişiye gider ayak bi güzellik yapmış olduk.. Hayrını görmesin tek dileğim bu.
geçmiş olsun aziz kardeşim inş hayrını görmez tm olur kardeşim bi deneyelim onuda :)
aziz kardeşim v2 de birçok sorun var v3 de bu sorunların hepsi hallour dimi
aziz kardeşim ne zamn upload edersin acaba bide umarım s3 rom yapmayı bırakmazsın yoksa biteriz biz

• Beğen

Üst Alt