Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
SpyChef

SpyChef

Üye
Güzelmiş orjinali gibi masallah :)

serdar431

serdar431

Üye
Peki bu önerdiğiniz romların ne kadar ekran süresi aldığını , takılmaların veya rehberden internetten atma gibi hataların olup olmadığını , ram ın kaçlarda gezdiğini söyleyebilir misiniz ben şuanda Blekota v11 kullanıyorum ama memnun değilim 3 saat ekran süresi hiçbir şekilde vermiyor aşırı ısınıyor, atmalar takılmalar baya var ana çokta kötü değil ram 500 ü geçmiyor 450 civarı fakat ben sabahtan akşama kadar oyun(Hay day) oynayan birisiyim ve bana atma takılma olmayan şarjı süper bir rom olması lazım hangisi sizce
dostum sabahtan aksama kadar oyun oybuyorum diyorsun 3 saat ekran suresini begenmiyorsun. oyun oynama ile normal kullanim cok farkli. o kadar oyun oynamaya 3 saat ekran suresi harika bence. normal kullanimda bile 3 saati goremeyenler var

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Peki bu önerdiğiniz romların ne kadar ekran süresi aldığını , takılmaların veya rehberden internetten atma gibi hataların olup olmadığını , ram ın kaçlarda gezdiğini söyleyebilir misiniz ben şuanda Blekota v11 kullanıyorum ama memnun değilim 3 saat ekran süresi hiçbir şekilde vermiyor aşırı ısınıyor, atmalar takılmalar baya var ana çokta kötü değil ram 500 ü geçmiyor 450 civarı fakat ben sabahtan akşama kadar oyun(Hay day) oynayan birisiyim ve bana atma takılma olmayan şarjı süper bir rom olması lazım hangisi sizce

kardeşim bende blekota s5 v11 kullanıyorum sen naptinda ram 450 500u geçmiyor ?
yardimci olursan

• Beğen
Tepkiler: samigo
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Kardesim sen hem cam kenari hem koridor istiyorsun o is biraz zor hem ben sunu anladim sarj suresinde uygulama kullaniminda romlar arasinda pek bir fark yok sana sunu tavsiye edeyim cak cm11 tabanli bi rom uzerine gorselligi arttirmak icin bi launcher al sana atma otme olmayan hizli bi rom. Ayrica sunuda soyleyim dun cm12 yuklu idi sarjim%92 idi verdigi ekran suresi 3 gun 2 saat :)

samigo

Üye
kardeşim bende blekota s5 v11 kullanıyorum sen naptinda ram 450 500u geçmiyor ?
yardimci olursan

Dostum ben öncelikle aziz hocanın ayarlarını yaptım hemen söleyiveriyim ne yaptığımı öncelikle boeffla kernel 6.3 var , en son diye 6.5 yükledim hiç ama hiç hoşuma gitmedi , 6.4 yükledim oda kötü ram konusunda , en son 6.3 çok hoşuma gitti ve sırayla şu ayarları yaptım zram ı 800 e çektim swapiness i 95 yaptım al tarafındaki ayarlarıda yukarıdan aşağıya sırayla 72,80,84,88,95,122 yaptım sonrada gereksiz sistem uygulamarını sildim torch uygulaması,note uygulamaları vb. onlarıda remove adlı programdan sildim sonrada bu şekilde oldu ama bir hafta felan sonra oluyor hemen olmuyor yani şuanda 40-45 uygulama var oyun dahil ram böle çok iyi yani

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Aziz bir ara radyo seyi vermisti flaslamak icin bulamadim yorumlarda blekota note 4 v 3.1 e flaslicam varmi elinde olan ?

ezezel

ezezel

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bu rom nasıl normal kullanım için ve modern combat 4 5 sadece oynanacak cihazda sıkıntı yaparmı bu yoksa s5mı lıtemı ındırsm
teması guzel modern 4 5 kaldırıcak stabıl rom varmı

serseri18_15

Üye
SUREKLİ DONUP RESET ATIYOR ACABA NEDENDİR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI

rainman65

rainman65

Üye
kardeşim kralsın be kralllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Galaxypower

Üye
note 4 v3 noldu arkadaşlar ne zamandır bişey denmiyo

blues61

blues61

Üye
Linkte sıkıntı var gibi geldi bana tekrar atar mısınız?
Ayrıca galaxypower nickli arkadaşa katılıyorum.v3 için el atarsanız seviniriz :)

Galaxypower

Üye
aynen ya telefondan şoğmaya başladım değiştirmeyi düşünüyorum orjinal batarya almak istiyorum interneten orinal olduğunu nasıl anlıya bilirim

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
en garantisi servisten alman

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar sıkıntılarımdan dolayı uzun zamandır çalışmalarıma devam edemeyip ara vermek zorunda kalmıştım. Kusura bakmayın kısa zaman sonra kaldığım yerden devam edeceğim yeni çalışmalarıma. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: uzman47, ortak42, stuxnet ve 11 diğerleri
morki05

morki05

Üye
Değerli arkadaşlar sıkıntılarımdan dolayı uzun zamandır çalışmalarıma devam edemeyip ara vermek zorunda kalmıştım. Kusura bakmayın kısa zaman sonra kaldığım yerden devam edeceğim yeni çalışmalarıma. Saygılar...
Şükür

• Beğen
Tepkiler: helppo, uzman47 ve Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
çok şükür aziz kardeşim 5.0 rom istiyoruz senden artık

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, helppo ve uzman47
edibo

edibo

Üye
Sabırla bekliyoruz sizi üstad...:maxicep::halay2:

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, helppo ve uzman47
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Hosgeldin aziz usta

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Sana birsey oldu sanmistik cok sukur tekrar burdasin tekrar takipteyiz :)

• Beğen
Tepkiler: helppo

Üst Alt