Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
deadhmachine
Üye
Usta telefonu degistirdim sen geldin ya neyse s3 hala yakın larda oradan deneyecegim romlari takipdeyiz
Değerli arkadaşlar sıkıntılarımdan dolayı uzun zamandır çalışmalarıma devam edemeyip ara vermek zorunda kalmıştım. Kusura bakmayın kısa zaman sonra kaldığım yerden devam edeceğim yeni çalışmalarıma. Saygılar...
deniyim kardeşim sağolasın
kardeşim buldum sorunu ayarlarını bozmuşum tekrar sağol ilgilendiğin için
Musti190738
Üye
beyler stabilite şarj durumu falan nasıl kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Aziz04
Üye
Konu Sahibi
Beyler note 4 v3 üzerinde çalışıyorum şimdilik lolipop karışımı birşeyler yaptım harika oldu Edit: Aslında Note 4 v3 romu bundan 2 ay önce yayınlayacaktım fakat sıkıntılarımdan dolayı çalışmalarıma ara verip eldeki mevcut çalışmalarımı silmiştim..!
Beyler note 4 v3 üzerinde çalışıyorum şimdilik lolipop karışımı birşeyler yaptım harika oldu Edit: Aslında Note 4 v3 romu bundan 2 ay önce yayınlayacaktım fakat sıkıntılarımdan dolayı çalışmalarıma ara verip eldeki mevcut çalışmalarımı silmiştim..!