Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Aziz04_S5_Lite_ROM_V11_EDiT ☆★YENİ★☆ (03.02.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

s5 V11 elit romunu nasıl buldunuz

• İyi

Kullanılan: 17 89.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
Genle olarak çok stabil bir rom ama v12 dahada mükemmel olacak gibi

bedrama

Üye
Evet bende beyendim.yuotubede olan hatadan dolayi note4 roma geri dondum.birsey merak ediyorum bu costum romda youtube hata verdi.indirdigimiz diger uygulamalarda hata verebilir mi.sonucta stock romlar vermiyor.
@Aziz04 hocam sizin romlara qs romlarda olduğu gibi ekranın altından yukarı dğru kaydırınca farklı görev atama programını nasıl yükleyebiliriz. Ben screen off göre olarak atıyorum tuş kilidine geçiyor süper oluyor sizin romlarda nasıl yapabiliriz ?
Bu ozelligin olmasini bende isterim.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Aziz hocam mobil veriyi açtığımda 4g yaziyodu önceden simdi yazmiyo bi süre sonra normale döndü yani h yaziyo artik yardimci olur musun

ossimone

ossimone

Üye
izlenimim bu rom note 4 rom a göre şarj konusunda biraz daha iyi ama note 4 de görsel açıdan iyi o da şarj konusunda kendi sınıfında gayet iyi rom da takılma ısınma yok normal kullanım için gayet stabil valla ben o anki ruh halime göre bi note 4 rom u kuruyorum ertesi gün s5 rom a geçiyorum valla @Aziz04 hocam her iki rom da da çok iyi iş çıkarmış ...

abuzer0006

Üye
merhaba yuotube sorunu için çözüm varmı arkadaslar daha yni kurdum yaaa?

veysbaba

veysbaba

Üye
:tşk: Ama konu olmamış görsel ve detaylı bilgilendirme eklemen gerekiyor

usta kamera hatası alıyorum sürekli cameraya girince atıo msjlarda gelen kutusunda kişinin gönderdiği msji silmek için basılı tuttugumda atıo facebok ve diğer uymalarda sürekli donma ve atma yapıo sorunu çözermisin

Aziz04

Aziz04

Üye
usta kamera hatası alıyorum sürekli cameraya girince atıo msjlarda gelen kutusunda kişinin gönderdiği msji silmek için basılı tuttugumda atıo facebok ve diğer uymalarda sürekli donma ve atma yapıo sorunu çözermisin
Bu hataların olması çok ilginç ama sana nedenini söyleyeyim.
Megawipe yapmamışsın.

Aziz04

Aziz04

Üye
Evet ama temiz kurulum yaparak..!

abuzer0006

Üye
aziz kardes youtube için bi önerin varmı?

alibarisinan

alibarisinan

Üye
Blekota v11 romu daha kullanışlı hale gelmiş gerekli uygulamalarda romla birlikte kuruluyor.Şarj konusuna gelince 7-8 saat beklemede %3 gitti.Tabi bataryanın tükenmişliğine göre değişir bu benim batarya daha 1.5 aylık.Ram kullanımı gayet normal.Rom genel itibariyle güzel ve kullanışlı.En hoşuma giden yönü telefon kapalıyken şarja takınca kapalı modda şarj oluyor telefon kendi kendine açılmıyor.Eksik yönü yada ben göremedim ekran yazı boyutu ve tipi değiştirilemiyor.Eğer çözümü varsa bana da söylerseniz sevinirim :oke:

serdar431

serdar431

Üye
Blekota v11 romu daha kullanışlı hale gelmiş gerekli uygulamalarda romla birlikte kuruluyor.Şarj konusuna gelince 7-8 saat beklemede %3 gitti.Tabi bataryanın tükenmişliğine göre değişir bu benim batarya daha 1.5 aylık.Ram kullanımı gayet normal.Rom genel itibariyle güzel ve kullanışlı.En hoşuma giden yönü telefon kapalıyken şarja takınca kapalı modda şarj oluyor telefon kendi kendine açılmıyor.Eksik yönü yada ben göremedim ekran yazı boyutu ve tipi değiştirilemiyor.Eğer çözümü varsa bana da söylerseniz sevinirim :oke:
yazi tipini degistirmek icin ayarlar/ yukaridan 3 noktadan hizli ayarlari düzenle deyip yazi tipini secmek sorununu cozecektir

• Beğen
Tepkiler: alibarisinan ve Aziz04
alibarisinan

alibarisinan

Üye
Wi-fi Direct'te çalışıyor arkadaşlar :)

samigo

Üye
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin benim sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi (BLEKOTA V11 , AZİZ V11 EDİT , AZİZ S5 NL1 V2 ) ve aşağıdaki romlardan hangisi hangi konuda başarılı acaba bilginiz varmı CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !
DN4 FİNAL , QS FİNAL , BLEKOTA V11 , AZİZ S5 NL1 V2 , AZİZ V11 EDİT , MD4
YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!

kaankaan4545454545

Üye
Ben s3 mini kullanıcısıyım s5 rom olarak telefonuma hangi romu önerirsiniz Cevaplarınızı bekliyorum.

Üst Alt