Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arkadaslar bi sorunum var biraz kony disi olabilir kusura bakmayin s3u alali 9 ay oldu bi sorun yoktu ama bataryam
/100 kadar sarj edince 90 na kadar hizlicana kullansamda kulanmasamda kendiliginden dusuyordu ondan sonrasida normaldi ama oda hizli dusuyodu bataryadandir dedim orjinal batarya aldim yine ayni sorun arkadaslar yardim ederseniz sevinirim
aynı sorun bendede var yeni batarya aldım ama ne fayda 100 ful dolduktan sonra 1 dk sonra 96 ya düşüyor cihaz boşta 27 yazıyor daha sonra ise başka düşmüyor normal şekilde düşüyor bence yazılımdan kaynaklıdır sanıyorum
Arkadaslar bi sorunum var biraz kony disi olabilir kusura bakmayin s3u alali 9 ay oldu bi sorun yoktu ama bataryam
/100 kadar sarj edince 90 na kadar hizlicana kullansamda kulanmasamda kendiliginden dusuyordu ondan sonrasida normaldi ama oda hizli dusuyodu bataryadandir dedim orjinal batarya aldim yine ayni sorun arkadaslar yardim ederseniz sevinirim
aynı sorun bendede var yeni batarya aldım ama ne fayda 100 ful dolduktan sonra 1 dk sonra 96 ya düşüyor cihaz boşta 27 yazıyor daha sonra ise başka düşmüyor normal şekilde düşüyor bence yazılımdan kaynaklıdır sanıyorum

Galaxypower

Üye
arkadaşlar dediklerinizi öncedende denemiştim megawipe falan herşeyi yaptım ama sonuc 0

samigo

Üye
Aziz Hocam ne oldu acaba note 4 v3 romu ne zaman gelecek bilgi verebilir misin ne durumda şuanda ?

serseri18_15

Üye
aziz hocam wifi sorunu var nasıl halledebilirim

Galaxypower

Üye
kardeş süpersin şarj halletim senin sayende 100 den 90na hızlı düşmüyo

Galaxypower

Üye
kardeş stock rom vardı norveç romu boeafla flaşladım arkadaş gerekli ayarlar vermiş onları yaptım öle oldu önceden de biraz şarj ettim 3 saat falan oldu yani inş tamamen çözlmüştür o arkadaşa sonsuz teşekürler
normalde 100 de şarjda bi çekiyom tam doldu diye birazda bekliyom sonra 2 dk faln 100 de kalıyo 5 dk sürer ya sürmez 75 kadar yolu var iniyo şimdi 30 dk dır aynı
93 dü 92 oldu öle de kaldı wifi felan açık wp konuşuyom

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Kisisler durduruldu diyor cildiricam napmam lazim bide clash of clans da kasiyor
Klavye napmam lazim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazdığınız yorumlara dikkat edin, bilgi ve birikimini zamanını karşılıksız harcayan kişiler saygı duymak gerekir.

Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: stuxnet, KubilayBzk, morki05 ve 1 kişi daha
leqowas

leqowas

Üye
Aziz kardeşim yeni rom ne zaman geliyor heyecanla bekliyoruz :)

Galaxypower

Üye
note4 v3 gelmicekmi arkadaşlar bilgisi olan varmı

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
blekota v4 üzerinde çalışıyor siz daha azizin olmayan v3 ünü bekleyin :D

Galaxypower

Üye
beyler noldu ya v3 gelmedimi

• Beğen
Tepkiler: Woleee

samigo

Üye
Arkadaşlar şarj olarak ve stabilite olarak ama öncelik şarj olarak hangi romu önerirsiniz lütfen acele biraz Mesela Blekota v11 mi veya QS FİNAL ROM mu veya DN4 FİNAL ROM mu veya MİUİ V5 mi yoksa MD4 ROM mu veya orjinal 4.1.2 rom mu veya 4.3 NORVEÇ romu mu lütfen biraz acil hangisi şarj olarak en iyisi ?
Arkadaşlar şarj olarak ve stabilite olarak ama öncelik şarj olarak hangi romu önerirsiniz lütfen acele biraz Mesela Blekota v11 mi veya QS FİNAL ROM mu veya DN4 FİNAL ROM mu veya MİUİ V5 mi yoksa MD4 ROM mu veya orjinal 4.1.2 rom mu veya 4.3 NORVEÇ romu mu lütfen biraz acil hangisi şarj olarak en iyisi ?

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Norvec rom harıc soylediklerinin hepsini denedim. Eski tefonumdada miuinin sarjı cok iyiydi s3 dede cok iyi yakın zamana kadar kullanıyordum ama ses az cıktıgı için cm 12 ye dondum

serdar431

serdar431

Üye
blekota note4 lite v3.1 sarji güzel

GreaTH

GreaTH

Üye

MD4 Romun Gorsellere baktigimda Cok sacma duruyodu Yukledigimde Fark ettimki Hic bir Romda Boyle Stabil Performans Veren Rom Goremedim Stabilin Yaninda Sarjida Iyi Denemeni Tavsiye ederim En azindan. 3.gun oldu yukliyeli Ne Hata Ne Sisme Olmadi :)

samigo

Üye
Peki bu önerdiğiniz romların ne kadar ekran süresi aldığını , takılmaların veya rehberden internetten atma gibi hataların olup olmadığını , ram ın kaçlarda gezdiğini söyleyebilir misiniz ben şuanda Blekota v11 kullanıyorum ama memnun değilim 3 saat ekran süresi hiçbir şekilde vermiyor aşırı ısınıyor, atmalar takılmalar baya var ana çokta kötü değil ram 500 ü geçmiyor 450 civarı fakat ben sabahtan akşama kadar oyun(Hay day) oynayan birisiyim ve bana atma takılma olmayan şarjı süper bir rom olması lazım hangisi sizce

Üst Alt