Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aziz usta paylaşsaydı iyiydi

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
aziz vefat eeti diyorum neden anlamiyosunuz :)

• Beğen
Tepkiler: gfbli_erdi
uzman47

uzman47

Üye
Ya saka bir tarafa aziz kardesimden haberdar olan var mi arkadaslar valla merak ettim..bayadir foruma girmiyor.. konu sahibi arkadaslarin bir bilgisi varsa en azindan bizleri bilgilendirirlerse cok seviniriz..!

litsaw

litsaw

Üye
Simdide megafondan ses gelmiyor hoparlörle konusuyorum yarim yamalar is olmuş
Radyo yok nasıl yükleriz eksik üstüne eksik

ege099

ege099

Üye
Ya arkadaşlar size bir görüşümü belirteyim benim denemediğim rom kalmadı fakat şu bir gerçek yani bu tarz blekota dn4 rom falan bunlara çok ümit bağlamayın aziz kardeşim yanlış anlama ama aynı şekilde azizin romları da stock romdan farkı yok hepsi kasıyor hepsinde aynı takılmalar oluyor aziz kardeşimin emeklerine saygım sonsuz piyasadaki tek kasmayan rom cm ekibinin gelişirdiği romlar onlarda da görsel açıdan eksik yanları var benim görüşüm bu saygılar iyi forumlar

kartal2378

kartal2378

Üye
Ya arkadaşlar size bir görüşümü belirteyim benim denemediğim rom kalmadı fakat şu bir gerçek yani bu tarz blekota dn4 rom falan bunlara çok ümit bağlamayın aziz kardeşim yanlış anlama ama aynı şekilde azizin romları da stock romdan farkı yok hepsi kasıyor hepsinde aynı takılmalar oluyor aziz kardeşimin emeklerine saygım sonsuz piyasadaki tek kasmayan rom cm ekibinin gelişirdiği romlar onlarda da görsel açıdan eksik yanları var benim görüşüm bu saygılar iyi forumlar
qs final 4.4.2 bambaska olmus ve dostum.bende hepsini kurdum ve kullandim ama bu harbiden canavar.benim durumum bu [emoji4]

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Qs final 4.4.2 nin avantajlari neler
Forumda bulamadim bulabilecegim bir link verirmisin

kartal2378

kartal2378

Üye
Qs final 4.4.2 nin avantajlari neler
Forumda bulamadim bulabilecegim bir link verirmisin
avantajini kisaca soyleyeyim: eksiksiz ve hatasiz.tum diger romlar bu romdan duzenleniyor zaten.stabil.neyse bu konuda baska romlardan bahsetmek etik degil.o yuzden deneyin ve kendiniz karar verin

• Beğen
Tepkiler: KubilayBzk
stuxnet

stuxnet

Üye
v3 gelmicek galiba

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Valla ben bekleyemeyip. Degistirdim telefonu :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Benim gorusum v3 gelmeyecek çünkü blekota yeni rom yayinlamadi fix yapti

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aziz yokken: basina bisey mi geldi acaba cok endislendik
aziz gelir gelmez: usta rom nerde kaldi ya gecen carsamba paylasacaktin ama neyse sikbogaz etmeyelim arkadaslar aziz daha iyi olmasi icin caballiyor sonra paylasacak. ama en azindan bi tarih ver aziz usta o zamana kadar v2 kullanalim

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
aziz öldü diyorum hâlâ aziz diyolar ya
dirilip mi gelecek ;)

Galaxypower

Üye
bence aziz rom işlerini bıraktı arkadaşlar bırkmaktada haklı bize rom yapmak zorunda değil birde karşılıksız

Galaxypower

Üye
Arkadaslar bi sorunum var biraz kony disi olabilir kusura bakmayin s3u alali 9 ay oldu bi sorun yoktu ama bataryam
/100 kadar sarj edince 90 na kadar hizlicana kullansamda kulanmasamda kendiliginden dusuyordu ondan sonrasida normaldi ama oda hizli dusuyodu bataryadandir dedim orjinal batarya aldim yine ayni sorun arkadaslar yardim ederseniz sevinirim
aziz öldü diyorum hâlâ aziz diyolar ya
dirilip mi gelecek ;)
Öldu derken

LeroanZ

Üye
Arkadaslar geyik yapiliyor burda arkadas bir sorundan bahsetmis bakin. Telefon ahizesinden ses gelmiyor... hoparlorden geliyor sadece. Nasil coZulur bu yardimci olur musunuz ?

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar bi sorunum var biraz kony disi olabilir kusura bakmayin s3u alali 9 ay oldu bi sorun yoktu ama bataryam
/100 kadar sarj edince 90 na kadar hizlicana kullansamda kulanmasamda kendiliginden dusuyordu ondan sonrasida normaldi ama oda hizli dusuyodu bataryadandir dedim orjinal batarya aldim yine ayni sorun arkadaslar yardim ederseniz sevinirim

Öldu derken
Kardes telefonun sarjda full doldugu zaman cikarmadan arama kismindan *#0228# ye bas cikan ekrandan quick start yap pil yuzden dusecek sonra telefon sarjdayken tamamen tekrar dolmasini bekle bide bunu dene faydasi olabilir :)

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar geyik yapiliyor burda arkadas bir sorundan bahsetmis bakin. Telefon ahizesinden ses gelmiyor... hoparlorden geliyor sadece. Nasil coZulur bu yardimci olur musunuz ?
Romu tekrar indirip temiz kurulum yapmani tavsiye ederim...

Üst Alt