Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
Aziz04
Üye
Konu Sahibi
Çalışıyorum hocam rom yapıyorum bi zahmet mesajlarada sen cevap ver @stuxnet
bedrama
Üye
Cok fazla uygulama cikilmis.gerci cikanlarin hicbirini kullanmiyoruz blokote den editlendiginden alarm kurarken akilli alarm secildiginde ve zil sesi degistirildiginde ses gelmiyor
ustam benim be merak etme elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum görüyosun senden isteğimiz belli , s5 v11 e yaptığın yenilikleri blekota note 4'te de görmek istiyoruz 7.4 kernel ile birlikte tüm sensörler fm radyo 4g görüntülü konuşma vs eklenirse of of devrim olur devrimmm
mcnpl4
Üye
xda'da konulari kim actiysa gerekli aciklamalari da yazarsa iyi olur bilip bilmeden calinti diye yorum yapan olmus. ayrica bu romlarin avantajlarini bilirlerse daha cok severler
xda'da konulari kim actiysa gerekli aciklamalari da yazarsa iyi olur bilip bilmeden calinti diye yorum yapan olmus. ayrica bu romlarin avantajlarini bilirlerse daha cok severler