uzman47
Üye
Telefondan ayarlara gir ordan wifi yazan yere gir ordan bir dene.Biraz acar misin ayarlarin neresinden?
Telefondan ayarlara gir ordan wifi yazan yere gir ordan bir dene.Biraz acar misin ayarlarin neresinden?
ayarlar/cihaz hakkında boeffla kernel yazıyor mu?aziz hocam . dediğin konuya baktım modemi yükledim olmadı. şebeke kısmı hiç gözükmüyor.nasıl geri getirebilirim .lütfen yardım et
Alakası yok bu romu özellikle kloan imei kullananlar sıkıntı yaşamasın diye modem yüklemedim ve boeffla yüklübu kadar uğraştım. ımıe klonlu onunla alakalı bi sorun olabilir mi
Düzelme imkanı var ama romda kasma ve buglar oluşuyor ondan sonra bu yüzden tavsiye etmiyorum.Hocam S5 romunuzda simgeler biraz büyük geldi bana düzeltme imkanım varmı yoksa note 4 v3 bekliyorum
yok hocam bana göre öyle geldi zaten ozaman 4 gözle note 4 v3 bekliyorumEğer sorun devam ediyorsa modem flashlamana rağmen;
Cwm'den bu kernel'i flashla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@lidermay
Düzelme imkanı var ama romda kasma ve buglar oluşuyor ondan sonra bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Ve bence standart
teşekkür ederim bu arada s5 romunuz gayet stabil gerçi ilk gün ama şuanda bir hataya rastlamadımAziz hocam v11 icin konu acmadin kiTam 8 saattir Note 4 romu üzerinde çalışıyorum sizler için...
Sizlerden tek bir isteğim var o da konuyu beğenmeniz.
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar

Tam 8 saattir Note 4 romu üzerinde çalışıyorum sizler için...
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar
bizimle bu kadar ilgilenen bir geliştirici bulmak oldukca zor 
aziz kardeşim v11 romunda sfinder nasıl kapatıcaz bide ışık efekti çok büyük onu nasıl normal haline getirebilirizTam 8 saattir Note 4 romu üzerinde çalışıyorum sizler için...
Kardeşim inan konu açmaya vaktim olmuyor eğer vaktin varsa sen açabilirsin mesela?Aziz hocam v11 icin konu acmadin ki![]()
Estagfurlah hocam Anliyom seni isin zor valla emegine saglikKardeşim inan konu açmaya vaktim olmuyor eğer vaktin varsa sen açabilirsin mesela?
Aziz hoca 1 2 sayfa once megadan bir baglanti paylasmisti onu flashlicanaziz kardeşim v11 romunda sfinder nasıl kapatıcaz bide ışık efekti çok büyük onu nasıl normal haline getirebiliriz

Ustamın üzerine gitmeyin. Sensörler tamam mı üstad ? Bu arada tek düşündüğün beğeni olsun hakkını her türlü vericezNote 4 romda radyo sorununu çözdüm geriye 3g arama kaldı bununda bir çaresini bulmaya çalışacağım.
Bu sorunu gidermeyene kadar Note 4 v3 romu yayınlamayı düşünmüyorum...!
Bu yüzden Note 4 v3 ne zaman yayınlanacak diye sorular sormayın lütfen, Rica ediyorum...
Eğer bu genel bir sorunsa fix paylaşırımAziz hocam wi fi sorununu cozersen begenirim![]()
v11 için sfinder kaldırma zip verirmisin aziz kardeşimEğer bu genel bir sorunsa fix paylaşırım
Ama sanırım bu sorun genel değil...

sfinder kaldirmak icin zip vermişti 1-2 sayfa önce ve olmuyor duzelmedi diyen arkadaslarda bir sorun var galiba bende ise yaradı s finder kalktıv11 için sfinder kaldırma zip verirmisin aziz kardeşim![]()