Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

lidermay

lidermay

Üye
bu kadar uğraştım. ımıe klonlu onunla alakalı bi sorun olabilir mi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
aziz hocam . dediğin konuya baktım modemi yükledim olmadı. şebeke kısmı hiç gözükmüyor.nasıl geri getirebilirim .lütfen yardım et
ayarlar/cihaz hakkında boeffla kernel yazıyor mu?
bu kadar uğraştım. ımıe klonlu onunla alakalı bi sorun olabilir mi
Alakası yok bu romu özellikle kloan imei kullananlar sıkıntı yaşamasın diye modem yüklemedim ve boeffla yüklü

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Hocam S5 romunuzda simgeler biraz büyük geldi bana düzeltme imkanım varmı yoksa note 4 v3 bekliyorum

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Eğer sorun devam ediyorsa modem flashlamana rağmen;
Cwm'den bu kernel'i flashla

@lidermay
Hocam S5 romunuzda simgeler biraz büyük geldi bana düzeltme imkanım varmı yoksa note 4 v3 bekliyorum
Düzelme imkanı var ama romda kasma ve buglar oluşuyor ondan sonra bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Ve bence standart

stuxnet

stuxnet

Üye
@Aziz04 ustam v11 de kullanan arkadaşlardan gelen bir bilgilye göre mesajlar bölümünde uzun basılı tuttuğumuzda mesajlardan atıyor

• Beğen
deadhmachine

deadhmachine

Üye
Eğer sorun devam ediyorsa modem flashlamana rağmen;
Cwm'den bu kernel'i flashla

@lidermay

Düzelme imkanı var ama romda kasma ve buglar oluşuyor ondan sonra bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Ve bence standart
yok hocam bana göre öyle geldi zaten ozaman 4 gözle note 4 v3 bekliyorum :) teşekkür ederim bu arada s5 romunuz gayet stabil gerçi ilk gün ama şuanda bir hataya rastlamadım

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Tam 8 saattir Note 4 romu üzerinde çalışıyorum sizler için...
Sizlerden tek bir isteğim var o da konuyu beğenmeniz.
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar

• Beğen
Tepkiler: ezezel, helppo ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Romda hata olabilir, istediğiniz gibi olmayabilir ama sadece emeği beğenin ki bende daha fazla emek harcayabileyim
Edit: Buldogs74ts; Blekota; qaraqumus gibi yıllardır rom geliştirme işlerini yapanlar bile tam olarak sıfır hata rom yapamıyorlar
Aziz hocam v11 icin konu acmadin ki :)

• Beğen
deadhmachine

deadhmachine

Üye

hocam herzaman emeğinizin arkasındayız yanlış anlamayın lütfen beni :) bizimle bu kadar ilgilenen bir geliştirici bulmak oldukca zor
itirazı olan kendisi yapmaya kalksın da zorlukları bir görsün :)

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim v11 romunda sfinder nasıl kapatıcaz bide ışık efekti çok büyük onu nasıl normal haline getirebiliriz

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 romda radyo sorununu çözdüm geriye 3g arama kaldı bununda bir çaresini bulmaya çalışacağım.
Bu sorunu gidermeyene kadar Note 4 v3 romu yayınlamayı düşünmüyorum...!
Bu yüzden Note 4 v3 ne zaman yayınlanacak diye sorular sormayın lütfen, Rica ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: ezezel, helppo, serdar431 ve 1 kişi daha
uzman47

uzman47

Üye
  • Beğen
stuxnet

stuxnet

Üye
Note 4 romda radyo sorununu çözdüm geriye 3g arama kaldı bununda bir çaresini bulmaya çalışacağım.
Bu sorunu gidermeyene kadar Note 4 v3 romu yayınlamayı düşünmüyorum...!
Bu yüzden Note 4 v3 ne zaman yayınlanacak diye sorular sormayın lütfen, Rica ediyorum...
Ustamın üzerine gitmeyin. Sensörler tamam mı üstad ? Bu arada tek düşündüğün beğeni olsun hakkını her türlü vericez

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim s5 browher varya o bir süre sonra durduruldu diyor bunun bir çözümü var mı
çözümü yoksa eğer s3 browsherda kullanırım
Aziz kardeşim v11 romu için verdiğin sfinder zip flashladım ama hala sfinder gitmedi :(

• Beğen

ilhanulgen

Üye
Aziz hocam wi fi sorununu cozersen begenirim :)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
v11 için sfinder kaldırma zip verirmisin aziz kardeşim :)
sfinder kaldirmak icin zip vermişti 1-2 sayfa önce ve olmuyor duzelmedi diyen arkadaslarda bir sorun var galiba bende ise yaradı s finder kalktı

Üst Alt