Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kuruyorum :D

GreaTH

GreaTH

Üye
megawipe yapınca telefon yine açılmıo ama
sorun orda işte tlf açılmıo orda megawipe yapınca ekran görüntüsü şu samsung galaxys3 gt ı93300 böylece kalıo
yani dediklerini aynen yapıorum hiç bi sıkıntı yok
önce philz touch sonra megawipe sonra room bu sıralama gidersem telf. açılmıo acaba room mu yapsam philz touch tan sonra ??? megawipe tan sonra açılmıo çunkü??????????

Şakami yapiyon Megawipe Romu siler :D
Aziz S finder Kalkmiyor ?

emranlcnr

Üye
ben s4 miniyi rootlamıştım sonra telefonu sıfırladım root gitti supersu kaldı ama odin modda custom yazıyor nasıl tekrar root yetkisi verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Her yolu denedim rootlamak için ama olmadı

serdar431

serdar431

Üye
ben s4 miniyi rootlamıştım sonra telefonu sıfırladım root gitti supersu kaldı ama odin modda custom yazıyor nasıl tekrar root yetkisi verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Her yolu denedim rootlamak için ama olmadı
burasi S3 bölümü dostum sorunu s4 mini romlarinin olduğu konularda sor. ve ayrica super su varsa ve custom yaziyorsa zaten rootlu demektir

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
uzman47

uzman47

Üye
Aziz hocam bazi arkadaslar s finder bildirim cubugunu vermis oldugun zipi flashladiklari halde kalkmadigini belirtmisler bide kurulumdan sonra 4g nin aktif olmadigini yazanlar olmus :) bilgine..

• Beğen
Tepkiler: helppo

emranlcnr

Üye
Tamam teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hak
ferhat kardesim.yanlis anlamada tum konularda onlarca soru sorup cevaplarini gunlerce beklemek yerine romlari kurup deneyip sonucunu kendin gorsen daha pratik ve sağlıklı olmaz mi?
haklısında kardeşim rom kurması denemesi sıkıyor yani tekrardan uygulamaları kur filan

ezezel

ezezel

Üye
aziz hocam s5 taskmager yok bu romda ben de senin önceden verdiğin dosyayısystem app içine atım izinleri rwrr yaptım ama değişmedi yine

stuxnet

stuxnet

Üye
Aziz bey blekota note 4 v3 çıkarıcak mısın ?

_w_

Üye
Merhaa arkadaslar aziz hocanin romlari takip edip kurmaktayim elinize saglik @Aziz04. note4v2 4.4.4 surumunu kullaniyordum simdi s5v11editi kurdum rehber ve galeriye giris hizi note 4v2 ye gore yavas sizde durumlar nasil

• Beğen
Tepkiler: stuxnet ve Aziz04
ishakonline

ishakonline

Üye
@Aziz04 hocam bu rom başka bir romun editlenmiş halimi birde tam özellik listesini yazarmısın hocam xda dan istek var

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve stuxnet
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Su room kullananlar romdan ekran görüntüsü alip bizinle kaylasabilirler mi rica etsem :)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04, helppo, KubilayBzk ve 1 kişi daha
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Aziz candir gerisi heyecandir :)

• Beğen