Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
tm teşşekürler aziz kardeşim k.bakma seni yoruyorum sen işine bak v3 bomba gibi olucak bence
serdar431
Üye
hocam wifi sorunu var diyen arkadas 4.4.2 s5 romunu kullanmiyor bilgin olsun 4.4.4 DN4 romunu kullanıyor. yani senin s5 romunda wifi hatasi yok
leogs05
Üye
Arkadaşlar s Finder gözükmesin istiyorsanız yol, wanam xposed ve xposed installat yükleyin,sonrada
Xpose insallere gir,modüllerden wanam seç,sonra güncelle tıkla tel yeniden başlatılacak
Sonra wanama gir, tüm telefonla ilgili istediğin ayarları yapıp tel.yeniden başlat,sorun çözülür
Bu arada değerli Üstadımız note4 v3 rom hazırlarken yapabileceğimiz kendi adıma bi yardım varsa hazırım,tekrar tekrar teşekkür ediyoruz sabrın için,emeklerinize sağlık üstadım.
ilhanulgen
Üye
Dogrudur Romlarda hata olmayabilir
Tum Romlari denedim hepsinde sadece wi fi hatasi veriyor
Neden kaynaklaniyor cozum onerisi olan var mi ? Tesekkurler
Arkadaşlar s Finder gözükmesin istiyorsanız yol, wanam xposed ve xposed installat yükleyin,sonrada
Xpose insallere gir,modüllerden wanam seç,sonra güncelle tıkla tel yeniden başlatılacak
Sonra wanama gir, tüm telefonla ilgili istediğin ayarları yapıp tel.yeniden başlat,sorun çözülür
Bu arada değerli Üstadımız note4 v3 rom hazırlarken yapabileceğimiz kendi adıma bi yardım varsa hazırım,tekrar tekrar teşekkür ediyoruz sabrın için,emeklerinize sağlık üstadım.
hocam herzaman emeğinizin arkasındayız yanlış anlamayın lütfen beni bizimle bu kadar ilgilenen bir geliştirici bulmak oldukca zor
itirazı olan kendisi yapmaya kalksın da zorlukları bir görsün
Arkadaşlar vakti olan birisi ve konuyla ilgilenebilecek varsa v11 edit romun konusunu açsın
Bende v12 için çalışma başlatayım
V11 aceleye geldiği için biraz eksiklikler var
Çok iyi olur gerekli dosyaları konuya eklemeyide unutma..!!
S Finder sökücü vs...
Hem birazda başkaları sana soru sorsun sen cevapla.
Bi bak bakalım nasıl oluyormuş
ferhat1905123
Üye
tm aziz kardeşim
ilhanulgen
Üye
Arkadaslar tum romlari denedim hepsinde wi fi hatasi aliyorum
Romdan kaynaklanmayabilir
Farkli bir cozum onerisi olan olabilir
Mi ?