Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

deadhmachine

deadhmachine

Üye
bu room u atmak için telefonumu tekrardan rootlama gerekir mi? zaten önceden başka yazılım yüklüydü ?
bide sürekli hata almamak için napacam ?

bu yazılımı atmam için teefonu tekrardan rootlamak gerekiomu ?
Eğer cihazda root varsa gerek yok ama yoksa rootla

uzman47

uzman47

Üye
Orjinal 4.3 mu ozel rommu yuklucen

veysbaba

veysbaba

Üye
abi telefon açılmıo içine atım hafıza kartın nasıl yapıcam ?
megawipe yapınca telefon yine açılmıo ama
sorun orda işte tlf açılmıo orda megawipe yapınca ekran görüntüsü şu samsung galaxys3 gt ı93300 böylece kalıo
yani dediklerini aynen yapıorum hiç bi sıkıntı yok
önce philz touch sonra megawipe sonra room bu sıralama gidersem telf. açılmıo acaba room mu yapsam philz touch tan sonra ??? megawipe tan sonra açılmıo çunkü??????????

uzman47

uzman47

Üye
sorun orda işte tlf açılmıo orda megawipe yapınca ekran görüntüsü şu samsung galaxys3 gt ı93300 böylece kalıo
önce philz touch sonra megawipe sonra room bu sıralama gidersem telf. açılmıo acaba room mu yapsam philz touch tan sonra ??? megawipe tan sonra açılmıo çunkü??????????
Guzel kardesim recovery moda gidiginde alt tarafta philz touch 6.48.4 yaziyor mu yani philz yuklenmismi

uzman47

uzman47

Üye
Tamam kardesim kuracagin romun ve megawipe dosyasi harici hafizadaysa recovery moda geldiginde once install sdcard 1 den megawipe zipini flasliyon bitmesini bekle bittikten sonra altta geri tusuyla yine install sdcard 1 gel rpm zipini flashla rom yuklenir biraz zaman alir 3 5 dk sabirli ol

umit27x

Üye
Arkadaşlar I9301Q 4 4 2 orijinal şekilde s3 uyarlama şansın varmı bozmadan ben biraz orijinal takımtım var

serdar431

serdar431

Üye
guzel kardesim.megawipeden sonra acilmaz tabi megawipe rom dahil herseyi siler. megawipe yaptiktan sonra yeniden baslatma telefonu tekrar install diyerek romu yukle

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
guzel kardesim.megawipeden sonra acilmaz tabi megawipe rom dahil herseyi siler. megawipe yaptiktan sonra yeniden baslatma telefonu tekrar install diyerek romu yukle
Valla serdar hocam elimden geldigi kadar anlattim ama arkadas cok acemi heralde :)

stuxnet

stuxnet

Üye
Valla serdar hocam elimden geldigi kadar anlattim ama arkadas cok acemi heralde :)
arkadaşa şahsen yardım ediyorum şuan bütün arkadaşlara ilginiz için teşekkür ederim sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: helppo ve uzman47
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Şimdi arkadaşlar 4.4.2 şarj güzel gidiyor ama peki 4.4.4 daha da iyi gidebilirmi acaba 4.4.2 mi daha iyi şarj olarak yoksa 4.4.4 mü

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işlerim vardı biraz konuyla ilgilenemedim sabahtan beri
Sorunu skıntısı olan arkadaşlar şimdi söylesin :)

• Beğen
Tepkiler: helppo ve uzman47
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim hoş geldin v11 editlemişsin acaba ışık efektini falan düzenledin mi romda nasıl şarj olarak

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Üst Alt