Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ (29.01.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

bedrama

Üye
Acilista etkin olmamasina ragmen guc tasarrufu etkin fit diyor. Birse saati acinca saat durduruldu diyor. Galiba hatali info tekrar indiricem

ossimone

ossimone

Üye
bismillah deyip kuralım bakalım aziz hocam

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hocam ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Bataryayı çıkartarak kapatıp tekrar açtıktan sonra deneyebilir misin
Sonucu yazarsın
Denedim abi ama malesef çözüm olmadı.Wanam xposed'i kurup 4 yollu reboot menüsünü aktifleştirdim ve öyle kullanıyorum şuan.

ossimone

ossimone

Üye
aziz hocam kernel 6.3 le mi devam edelim 7.2 yükleyelim mi

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Denedim abi ama malesef çözüm olmadı.Wanam xposed'i kurup 4 yollu reboot menüsünü aktifleştirdim ve öyle kullanıyorum şuan.
Tmm kardeşim bunun için zip dosyası paylaşacağım cwm'den flashlarsınız

• Beğen
Tepkiler: Joker
ezezel

ezezel

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ossimone ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Rebot sorunu yaşayan ve Blekota s5 tarzı ayarlar menüsü isteyenler Aşağıdaki Dosyayı cwm'den Flashlayın

• Beğen
Tepkiler: ezezel ve ossimone

bedrama

Üye
Tekrar indirip kurdum değişen birsey olmadı. Saate girince ve kilit ekranını değiştir deyip duvarkağıdı secince durduruldu hatası alıyorum. Ve reboot calismiyor. Arkadaslar Dedigim hatayi alan varmı başka. Aziz kardes yinede emeğine sağlık kaç kişi uğraşırken karsiliksiz

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar indirip kurdum değişen birsey olmadı. Saate girince ve kilit ekranını değiştir deyip duvarkağıdı secince durduruldu hatası alıyorum. Ve reboot calismiyor. Arkadaslar Dedigim hatayi alan varmı başka. Aziz kardes yinede emeğine sağlık kaç kişi uğraşırken karsiliksiz
Rebot sorunu yaşayan ve Blekota s5 tarzı ayarlar menüsü isteyenler Aşağıdaki Dosyayı cwm'den Flashlayın

morki05

morki05

Üye
Ellerine sağlık hem diğer konulara yetişip hemde rom hazırlaman gerçekten takdir ve tebrik ederim emeğe saygı herkes beğenmeyi unutmasın

• Beğen
Tepkiler: ezezel ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
morki05

morki05

Üye
Rica ederim

ekremesiroglu

Üye
bi kaç saattir romu kurcalıyorm stabil olarak gayet akıcı ama ram kulanımı v11 e göre biraz fazla. v11 400-500 arası gezerken bu rom 550 nin altına düşmedi

bedrama

Üye
Aziz kardeş dosyayı indirip flasladim. Düzeldi hersey.kucuk bir sorun var ama alarm kurarken akıllı alarmda zil seslerini değiştirirken ses gelmiyor.birde bu sorunlar sadece bazı kişilerde mi oluştu genelmi

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz kardeş dosyayı indirip flasladim. Düzeldi hersey.kucuk bir sorun var ama alarm kurarken akıllı alarmda zil seslerini değiştirirken ses gelmiyor.birde bu sorunlar sadece bazı kişilerde mi oluştu genelmi
Alarm seslerini silmiştim bu yüzden olabilir

ossimone

ossimone

Üye
şimdi bnm sorunum biraz daha değişik pc ye bağlayamadım usb aygıt tanımadı hatası alıyorum sürücüleri yükleyip kaldırdım yine olmadı ne yaptıysam nafile usb görmüyor telefonu
şimdi bnm sorunum biraz daha değişik pc ye bağlayamadım usb aygıt tanımadı hatası alıyorum sürücüleri yükleyip kaldırdım yine olmadı ne yaptıysam nafile usb görmüyor telefonu
düzeldi hallettim

tomm

tomm

Üye
sağolasın Aziz kardeşim

• Beğen

Üst Alt