Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ (29.01.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
yok hocam o şekilde de olmadı eski s5 romunuda yükleyemedim ben hala zaten aynı hatadan dolayı :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Geç oldu yarın sabah dosya paylaşımı yaparım bunun için
tm aziz kardeşim hayırlı geceler bu arada romu kurdum alarm falan çalışıyor valla reboot sorunuda yaşamadım

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
O zaman cihazın Root lu değil.
Kurulum başladı yazısı çıkıyor mu ekrana?

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
hocam kurmadığım rom yok şuan qs yüklü kurulum başladı yazısı çıkıyor sadece senin s5 romlarda var bu hata note4 kullanıyorum onun için

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Yarın başka bir s5 rom paylaşacağım birde onu dene.
Bu rom blekota v11 ama aromayı kaldırdım harika oldu. Ayrıca 6.4 boeffla kernel gömülü

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
tamamdır hocam zaten ben note4 den çok memnunum deneme amaçlı yükledim :)

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Hangi note 4'ü kullanıyorsun?

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
v2 kullanıyordum hep 2-3 gün önce deneme amaçlı qs geçtim ama hiç hoşuma gitmedi

dukewipen

Üye
abi 1 gün denedim, şarj konusunda da ram konusun da note 4 romundan daha iyi bir performans göremedim. Bu sebeple an itibari ile not 4 romuda döndüm :D

Bazen en iyi yaptığın ilk yaptığındır ;)

Teşekkürler

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@Aziz04 hocam sensation v7 romundaki systemui apkyi blekota v11 privappin icine atıp kurdum romu ama değişen bişey yok ayni :(
4g yazmiyo acaba başka bi dosya mi lazım systemui ile alakali olmayabilir ?
hocam bu sorunu çözersin sen be aziz hocam :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
aziz hocam seni sürekli takip ediyorum ve paylastigin her romu mutlaka deniyorum ve sonunda blekote note 4 roma geri donuyorum. senin note 4 romunda radyoyu cozdugunu soylemissin eger boyleyse ben bu romu beklicem yada blekote note roma stock radyonun atilacagi bir yol varsa bunu tarif edebilirmisin simdiden tesekkurler.

ciwano0114

Üye
Bu gibi romlarda restart sonrası kilit ekranında donma oluyor bazen (blekota dn4 Qs)
Bununla ilgili bir çözüm yokmu. Gelistiricilere sorsanız?
Lutfen

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
@Aziz04 hocam sensation v7 romundaki systemui apkyi blekota v11 privappin icine atıp kurdum romu ama değişen bişey yok ayni :(
4g yazmiyo acaba başka bi dosya mi lazım systemui ile alakali olmayabilir ?
hocam bu sorunu çözersin sen be aziz hocam :)
Bunu cwm'den flashla mutlaka bir yerde hata yapıyorsun

leogs05

leogs05

Üye
Sevgili üstad, romu kurdum, önce saat apk Hatalı qs romundan clok.apk Alıp Roma gömdüm, saat olayı tamamdır. Öteki Kullanıcıların belirttiği rebot menü hatası kilit ekran hatası vb. Hata yok.rom hızlı,stabil yağ gibi akıyor,yeni çıkan boeffla 6.4 gömdüm Roma ,tadından yenmez oldu,ram yönetimi de güzel,teşekkürler ediyorum,şimdi merakla note4 romunuzu Sabırla bekliyoruz,kolay gelsin üstad.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili üstad, romu kurdum, önce saat apk Hatalı qs romundan clok.apk Alıp Roma gömdüm, saat olayı tamamdır. Öteki Kullanıcıların belirttiği rebot menü hatası kilit ekran hatası vb. Hata yok.rom hızlı,stabil yağ gibi akıyor,yeni çıkan boeffla 6.4 gömdüm Roma ,tadından yenmez oldu,ram yönetimi de güzel,teşekkürler ediyorum,şimdi merakla note4 romunuzu Sabırla bekliyoruz,kolay gelsin üstad.
Tşk ederim kardeşim
Yanlız bazı arkadaşlar rebot sorunu var dedi Bazıları yok diyor.
Anlamadım bir türlü hata alan arkadaşlar neden hata alıyor diye

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@Aziz04 üstad bi el atsan ;)

xeren

Üye
Saat apksini yollabilir misin ?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

hocam bana zip şeklinde yollayabilir misin lütfen verdiğin link hatali :(
çok teşekkür ediyorum hocam yardımların için kusura bakma zahmet veriyorum

Üst Alt