KENAN_068
Üye
selam arkadaşlar, kaç gündür bu romu yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim. Sayfanın başında yazan kısımları bire bir uyguladım fakat yüklemenin tamamlanmasına yakın android simgesi sırt üstü yatıyor. Ondan sonrası zaten boş.
bu yüzden her defasında orjinal romu yuklemek zorunda kalıyorum ve yaptığım tüm işlemleri tekrar en başından yapmak durumunda kalıyorum. ROM u belirtilen adresten tam ve sağlam olarak yükledim. Hatta farklı tarayıcılardan ve sayfalardan da yükledim ama olmadı. Yüklemeye başlamadan önce data/wipe işlemlerini yapıp denedim olmadı. Hiçbir işlem yapmadan yazılanları uyguladım olmadı.
bu yüzden her defasında orjinal romu yuklemek zorunda kalıyorum ve yaptığım tüm işlemleri tekrar en başından yapmak durumunda kalıyorum. ROM u belirtilen adresten tam ve sağlam olarak yükledim. Hatta farklı tarayıcılardan ve sayfalardan da yükledim ama olmadı. Yüklemeye başlamadan önce data/wipe işlemlerini yapıp denedim olmadı. Hiçbir işlem yapmadan yazılanları uyguladım olmadı.

Bu arada Aziz kardeş S3 telefonumu senin yüzünden değiştirmeyecem bir süre daha bunla devam edecem belkide uzun süre farklı bir telefon oldu çünkü s3 üm