Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
C7 elime geçti sensation usta el at konu kilit

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Sensation usta konu locked lütfen aldım c7

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
HİÇBİR fark yok demi.... YA n8 alacaktın yada 3gs 200TL fazla olmuş...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Fark var nfc var ekranı büyük tasarımı şık 3gs alsam 1 günde kırılır sen çok istiyosan al

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
1 GÜnde kırılırmı? :ah Fazla abartma bence. C7 o kadar büyük değil, 3.2 C6 ekranı 3.5 C7 ekranı,eğer sen şu 0.3 inç için ve o kullanmayacağın nfc için o kadar para verdiysen yuh :pro:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Bir günde kırılır tabi çabuk çiziliyo kasa hem sen bu kadar iphone seviyosan niye almadın :vur

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bir günde kırılır tabi çabuk çiziliyo kasa hem sen bu kadar iphone seviyosan niye almadın :vur
Adam akıllı bir kılıf alırsan hiçbir şey olmaz.:pro:Sanki n8,C7 çizilmeyecek.... Bir günde kırıp kıramamakda senin elinde,eğer sakarsan c7'yide kırarsın.... Ben sıfırdan başka tel almam sıfırı 1000 TL.. Ama şimdi bizim dükkandaki adama gelirse alırım...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
N8 C7 çizilmeyecek değil ama İ4S gibi bi atışta kırılmıyor kardeşim bunu anlıyor musun ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
N8 C7 çizilmeyecek değil ama İ4S gibi bi atışta kırılmıyor kardeşim bunu anlıyor musun ?
Senin atışına bağlı diyorum.... 2.ci kattan İphone düşürdüğoldu benim ve sadece Yanda ses düğmesi kırıldı :oke: Bana bilmiyormuşum gibi artistlik yapma,NOkia Fanboy'u seni :islik

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
C7 vs İ4s videosunu izlediğim için söylüyorum herhangi bir artislik yok Fandroidçi olmaktan iidir NokiaFan olmak

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
C7 vs İ4s videosunu izlediğim için söylüyorum herhangi bir artislik yok Fandroidçi olmaktan iidir NokiaFan olmak
Benim anroid ile bir fanlığım yok dostum... Şu an en iyi telleri Apple'ın ürettiğide ortada izlenen videodan çok görmek önemlidir.ben kendi gözümle gördüğümü söylüyorum...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum ben senin apple sevgine bişey diyemem ama madem çok seviyorsun niye c6-01 aldın ki ikinci elini alırdın iphone un ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tamam dostum ben senin apple sevgine bişey diyemem ama madem çok seviyorsun niye c6-01 aldın ki ikinci elini alırdın iphone un ?
Sıfır her zaman tercihimdir.Eğer bana alacağım zaman 700TL'ya İphone Bulsaydın alırdım hiç tereddüt etmeden ama 0 olanı 950 Liradan başlıyor...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman iyi forumlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Eyw usta C7 ye sızmadı mı belle ? :naughty:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Kurban bayramı :naughty:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Eyw kardeşimde sensation usta bizle ilgilenmiyo bi türlü kilitlemedi konuyu :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt