Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Hocam 200 Lira biraz fazla değilmi?banada dün öyle bir şans doğdu.C6-01 sahibiyim üstüne 50 Lira verip 2.El Garantili Temiz C7 alma şansım var,Düşünüyorum almayı 50 TL çokda değil....

dikkat et sıvı teması olmasın imei den garntiye bak servis bilgileri vs.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bakacağız işte Garantisi varmış....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
50 mi senin tel kac aylik

TheMadness

TheMadness

Üye
benim 6 :D

uribaju

uribaju

Üye

arkadsim n8 ilk ciktiginda aldi zaten sonra c7 de cikinca bende onu aldim cocuk cok uzuldu pisman oldu benim c7yi gorunce arkin n8iyle benim c7yi takas ettik ben 1 gun dayanamadim geri verdim cocuk satti telefonu simdi 701 kullaniyo yurtdisindan getirtmis

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
benim daha 3 aylik adam 300 tele bicio herhalde indirimden aldigimi tahmin etti

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadsim n8 ilk ciktiginda aldi zaten sonra c7 de cikinca bende onu aldim cocuk cok uzuldu pisman oldu benim c7yi gorunce arkin n8iyle benim c7yi takas ettik ben 1 gun dayanamadim geri verdim cocuk satti telefonu simdi 701 kullaniyo yurtdisindan getirtmis

Keskin hatlı daha çok seviyorum ben.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
bence c7 gorunuste n8 donanimda iyi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
edemmi sence?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
200 Çok fazla gibime geldi 100 olsa evet derdim,NFC sürekli kullanacakmısın?Yoksa maksat hava olsun diyemi :naughty: Bence gerek yok.Yada şöyle yap C6-01'i 500 veya üstüne satabiliyorsan sat 200 Lira koy Sıfır C7 al yada 700 al.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
maksat hava ve buyuk ekran :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
O kadar büyük değil bea.Hava istiyorsan İphone 3gs al

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
para ver alam ayrica c7 nin tipi yeter :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Para ver değil Üstüne 100 TL verip 3gs alacan... İphone'nunda tipi yeter merak etme:good: O ısırılmış elma yetiyor zaten :oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
eminim eline c7yi almamışsındır alsaydın n8inden soğurdun :) iki telefonunda belle videolarını izle c7'de aldığın hazzı n8'de alamıyorsun

Tabi herkes kendi telefonunu över. C7 kullandığınız için bu şekilde konuşuyorsunuz. Arkadaşım da C7 var biraz inceleme fırsatım oldu. Ekran boyutları,donanım özellikleri bakımından hemen hemen N8 ile aynı özelliklere sahip ama kesinlikle görsellik olarak hoşuma gitmedi. Ama tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ikinci el n8 850 900 hahaa :D yok artik labron james ne telfnmus la 0 ne kadr fiyatlari bilmesem inancam :D

SilentOne

SilentOne

Üye
n8in 2.eli 700 deql mi yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt