Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el
Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el sizce zarara girermiyim yoksa c7 için değer mi :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Artık C7 için değil ama 701 için değer :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
701 bizi aşar usta C7 istiyorum belle gelicek nede olsa ve 680mhz ile çok mutluyum :)

kazım61061

kazım61061

Üye
valla telefonun durumunua baglı bıraz ben gorseydım telefon8u guzell olcaktı ama bılmyommm artıkkk

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Ben etcem ya c7 benim en büyük hayalim :)

deli oğlan

Üye
arkadaşım c6-01 kullanmıyormusun zaten c7 yi napacaksın ? ben n8 kullanıcısıydım şu an c6-01 kullanıyorum öle kamerayla fazla işim olmadığı için şu an hiç bi farkı yok bana n8 den öle bi takas düşünüyosan bence 603 veya 701 derim yoksa boşyere paranı verme c7 için elindeki cihazla aynı zaten :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Aynı fakat Nfc var ekranı büyük daha ince daha hafif c6-01 den c6 çok küçük ekranı falan c7 n8 den sonra en iyi telefon

spartuas

spartuas

Üye
C7 kullanıcısı olarak almanı tavsiye ederim.Güzel şık.ince :DHayalim diyorsun al ve bitsin.Tabi telefon önemli herhangi sorunu varmı yokmu ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Adam faturalı dedi kutusunda zaten yarın iyice sorarım alacam inş çok hoşuma gidiyo tipi görünce kendimden geçiyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Adam faturalı dedi kutusunda zaten yarın iyice sorarım alacam inş çok hoşuma gidiyo tipi görünce kendimden geçiyorum :D
Hayırlı olsun şimdiden. Bende Galaxy S II düşünüyorum birkaç ay sonraya.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Sagol Bence N8 iyi telefon ama senin zevkin işlemciye önem veriyorsan al derim

kraldost

kraldost

Üye
bugün nokia shopta nokia700 ün fiyatını sordum 850 dedi o kadar tatlıki inanamazsınız 701 gelse acaba o kaç para eder bu söylediğim istanbul carfurdasada

WebStyle

WebStyle

Üye
c6.01 kullanıyorsun galiba ben şahsen 2 tl bile verip bu telefonu almazdım. Ha normal C6 olmuş olsaydı hemen değiştir derdim ama son karar sizin tabi..

uribaju

uribaju

Üye
herkesin hayalidir tabi c7 sahibi olmak seni de cezbetmiş gibi görünüyor bence hemen al ekran büyük ve nfc özelliği var c601 de güzeldir gerçi ben onun elde kolay tutulabilme özelliğini seviyorum(şekil açısından değil) clearblack var diceksin şimdi ama clearblackte de matlık var ben hiç sevemedim o yüzden amoled daha güzel bence renk parlaklık süper hele karanlıkta harika(led olmasından dolayı) bu yüzden c7 al ve rahatına bak karizmatik telefondur :pro:

fatih982

fatih982

Üye
bende geçen haftaya kadar c7 kullanıcısı olarak teli tavsiye ederim ama şunlarıda söyleyeyim batarya süresi çok uzun değil ve hoparlör sesi düşük onun için ben teli sattım ama c6-01 ile c7 sabit hafızaları haricinde hiçbir farkı yok

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım elimize aldığımız bir telefonu sadece tek özelliğiyle kullanıyorum demek aşırı saçma.. bence de n8 ın karızması var c7 nekı? klasık tıp bır telefon.. bu konuda kararını kendın vermelısın bence.. ölç biç ama tek tavsiyem iyi araştır....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
c7 ne mi n8 le ayni ozellikler war nfc ve hdmi fark bide.kamera

uribaju

uribaju

Üye
arkadaşım elimize aldığımız bir telefonu sadece tek özelliğiyle kullanıyorum demek aşırı saçma.. bence de n8 ın karızması var c7 nekı? klasık tıp bır telefon.. bu konuda kararını kendın vermelısın bence.. ölç biç ama tek tavsiyem iyi araştır....
eminim eline c7yi almamışsındır alsaydın n8inden soğurdun :) iki telefonunda belle videolarını izle c7'de aldığın hazzı n8'de alamıyorsun

TheMadness

TheMadness

Üye
eminim eline c7yi almamışsındır alsaydın n8inden soğurdun :) iki telefonunda belle videolarını izle c7'de aldığın hazzı n8'de alamıyorsun

n8 daha güzel bence. Keskin hatları olsun şekli olsun süper.

SilentOne

SilentOne

Üye
bugün nokia shopta nokia700 ün fiyatını sordum 850 dedi o kadar tatlıki inanamazsınız 701 gelse acaba o kaç para eder bu söylediğim istanbul carfurdasada
bnde antalyada sordum 800 dedi adam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...