Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
3gs ikinci el ne kadar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
500-650 Bence onu al Hem oyun hem hava

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
600 e kadarsa alabilirim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tabi alabilirsin 3gs'in tek eksisi 3.2 kamera ve Ön kamera yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
3.2 mi ekran ne kadar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ekran C7 ile aynı 3.5

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 mi 3gs mi 3gs derim ios 5 i destekjliyorsa kur ios 5i tmm dır bide jb yaptınnmı ohhh

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tabi la 3gs ios 5 Destekliyor 10 Numara cihaz,bizim telciye gelirse takas edecem...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Olm ben fazla uygulama sevmem kullanamam her şeyi 5-10 hd oyun olsun yeter birde tarayıcı falan 3Gs kamerası çok ezikmiş bilader ön kamerası yok flaşıda yok sanırsam İos5 için 3Gs mi alıyım symbian alıştım söyleyin bi ve N8 2. el 700 se onlada edebilirim bugün para buldum (Kurban bayramı :naughty:)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Olm ben fazla uygulama sevmem kullanamam her şeyi 5-10 hd oyun olsun yeter birde tarayıcı falan 3Gs kamerası çok ezikmiş bilader ön kamerası yok flaşıda yok sanırsam İos5 için 3Gs mi alıyım symbian alıştım söyleyin bi ve N8 2. el 700 se onlada edebilirim bugün para buldum (Kurban bayramı :naughty:)
Bende 0 TL var kurbandan :( Fazla uygulama sevmem diyonda Nokia'nın Kaç aydır HD uygulama çıkardığı yok.3gs'e Her hafta bir hd oyun çıkıyor.... Kamerayı çok kullanacaksan n8 al tabi...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Çok kullanmamda kullanıncada kötü kamera kullanmak istemem açıkçası 3Gs çok cazip görünüyo ama :D dehşet hava yapılır

uribaju

uribaju

Üye
c7 mi 3gs mi 3gs derim ios 5 i destekjliyorsa kur ios 5i tmm dır bide jb yaptınnmı ohhh

c7 ile iphone 3g yi karsilastiriyorsunya sana hicbir sey demiyorum saka gibi a 5 i lphone 4 anca kaldirir zaten 3gs rezistif boyle olmasi yeter zaten lutfen bilip bilmeden yorum yapmayalim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
C7 alcam zaten İphone kullanamam Nokia dan vazgeçemiyorum :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Neden hataymış ben telefon alıcam oğlum bilgisayar almıcam 680mhz yeter hd oyun var mı var yeter bana bu uğraşamam androidle

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım sen kafanı fazla karıstırmadan git al gel bi n8 keyfine bak.. şu orjinal belle geldiğide de hd oyunlar çoğalır gibime geliyor.. hepten tadından yenmez o zaman!!!1

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
N8 ikinci el 700 se alabilirim onu sorayım para çıkar o kadar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
o kadardır.. cok cok 50 75 daha katarsın.. al N8 ini de bu kardeşine dua edersin sonra.. ıphone falan boşver.. ıkısınıde kullandım.. ıphone da ınternetın yoksa nanay.. her gun telı pc ye baglamak zorunda kalırsın.. kı ı phone program yonundende ıskence.. tamam cesıt cok ama 1 dolar :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
50 75 mi iyimiş :D Adama sormam lazım n8 2. el kaç diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt