Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el
valla ben n8 i almadan önce c7 düşündüm tam alıyodum sonra gözüme bi telefon çarptı yaklaştım yanına şöyle bi elime aldım telefon bu dedim. O anda c7 bitti gözümde n8 aldım hiç de pişman değilim belle de yükledim madness ın cfw ile biraz daha hızlandı mutluyum yani n8 i de düşün.
valla ben n8 i almadan önce c7 düşündüm tam alıyodum sonra gözüme bi telefon çarptı yaklaştım yanına şöyle bi elime aldım telefon bu dedim. O anda c7 bitti gözümde n8 aldım hiç de pişman değilim belle de yükledim madness ın cfw ile biraz daha hızlandı mutluyum yani n8 i de düşün.
Hocam 200 Lira biraz fazla değilmi?banada dün öyle bir şans doğdu.C6-01 sahibiyim üstüne 50 Lira verip 2.El Garantili Temiz C7 alma şansım var,Düşünüyorum almayı 50 TL çokda değil....