Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
700 le edem mi :P

wratH!

wratH!

Üye
eminim eline c7yi almamışsındır alsaydın n8inden soğurdun :) iki telefonunda belle videolarını izle c7'de aldığın hazzı n8'de alamıyorsun

valla ben n8 i almadan önce c7 düşündüm tam alıyodum sonra gözüme bi telefon çarptı yaklaştım yanına şöyle bi elime aldım telefon bu dedim. O anda c7 bitti gözümde n8 aldım hiç de pişman değilim belle de yükledim madness ın cfw ile biraz daha hızlandı mutluyum yani :) n8 i de düşün.

uribaju

uribaju

Üye
valla ben n8 i almadan önce c7 düşündüm tam alıyodum sonra gözüme bi telefon çarptı yaklaştım yanına şöyle bi elime aldım telefon bu dedim. O anda c7 bitti gözümde n8 aldım hiç de pişman değilim belle de yükledim madness ın cfw ile biraz daha hızlandı mutluyum yani :) n8 i de düşün.

diyorumya c7yi alsaydin eline boyle konusmazdin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
:D madness hakli

wratH!

wratH!

Üye
o ben baya kullandım c7 i almadan önce arkadaşımda vardı. c7 fiyat olarak iyi gelmişti bana babam da destek çıkınca direkt n8 yöneldim

SilentOne

SilentOne

Üye
imkanın varken n8 i alacan imkanın yoksa c6-01 :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
n8 in 2. Eli ne kadar ediyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
of fazla c7 yeter

TheMadness

TheMadness

Üye
kamera istemiyorsan C7 al bence.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
N8 de kamera var,e7 de klavye var,c7 de nfc var,c6–01 de bu özellikler hariç hepsi var :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
c7 iyi usta yarin aliyom

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 de kamera var,e7 de klavye var,c7 de nfc var,c6–01 de bu özellikler hariç hepsi var :)

Galaxy S II de bunların hiçbiri yok, ekran var, işlemci var, ram var, android var daha ne olsun N8 i eskiteyim alcam.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hocam 200 Lira biraz fazla değilmi?banada dün öyle bir şans doğdu.C6-01 sahibiyim üstüne 50 Lira verip 2.El Garantili Temiz C7 alma şansım var,Düşünüyorum almayı 50 TL çokda değil....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt