Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Telefonumun üstüne 200 tl verip C7 ile takas edicem kutusunda garantili 2. el
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju
Üye
baron ne cok sacmalamissin dostum adam en dogru karari vermis hayirli olsun v25 hackli yazilimi kurmani tavsiye ederim qt sorunlari yok efeklerde super c7 ye belle gelsin varya ucar telefon belle en cok c7 ye yakisiyo bu bir gercek.
S.E.C.R.E.T
Üye
Konu Sahibi
v25 hackli kurdum belco2 nin öbürünki daha güzeldi ama tek tek oldugu için yükleyemedim sıkıştırınca yükleyecem onu
Benim anroid ile bir fanlığım yok dostum... Şu an en iyi telleri Apple'ın ürettiğide ortada izlenen videodan çok görmek önemlidir.ben kendi gözümle gördüğümü söylüyorum...
haklısın dostum en iyi telleri apple üretiyor adamın da anasını ağlatıyor. ne yüklersen para ile.. tel pahalı uygulaması pahalı herşeyi pahalı ve kullanım yönünden de nokiayı tek geçerim.. nokiafan mı ? EVET SONSUZA DE NOKİAFAN......
S.E.C.R.E.T
Üye
Konu Sahibi
Evet sonsuza kadar nokia ! N8 alamadım arkadaş daha doğrusu almadım tasarımı hoşuma gitmiyor
haklısın dostum en iyi telleri apple üretiyor adamın da anasını ağlatıyor. ne yüklersen para ile.. tel pahalı uygulaması pahalı herşeyi pahalı ve kullanım yönünden de nokiayı tek geçerim.. nokiafan mı ? EVET SONSUZA DE NOKİAFAN......
Jailbreak diye birşey çıkarmış adamlar duydunmu? İstediğin uygulamayı bedavaya yükle.İos artık konsol olarak görülüyor,bir oyun çıkarken çıkacağı konsollarda iosda geçiyor,anladık n8'e o kadar para verdin ve pişman olmamak için nokia'yı övüyorsun...