ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

RquieM

Üye
öncelikle bir iletişim merkezine gidip numara deaktif mi değilmi ona bakcan eger deaktif olduysa allah rahmet eylesin.ama hala aktifse knt yüklemen gerekcek.

--------------- Ekleme ---------------

iphone da rehberi tek seferde silmenin yolu varmı arkadaslar. Erase Contacts bole bır program varmıs ama download yerini bulamadım link olan varsa verirse sevinirim.

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
rockandrage aynen oyle yap

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
öncelikle bir iletişim merkezine gidip numara deaktif mi değilmi ona bakcan eger deaktif olduysa allah rahmet eylesin.ama hala aktifse knt yüklemen gerekcek.

iphone da rehberi tek seferde silmenin yolu varmı arkadaslar. Erase Contacts bole bır program varmıs ama download yerini bulamadım link olan varsa verirse sevinirim.
Cydia içinde bulunuyor.Source büyük ihtimal hazırda eklidir ancak çıkmayanlar için big boss ve Plant-iPhones source larında çıkmakta.

Yalnız programı kullanırken çok dikkat edin.Açıklamalarında da okuyacağınız gibi programı indirip kurduktan sonra sadece çalıştırmanız bile rehberinizi anında uçurabilir.Yani rehberi silmek için programı çalıştırıyorsunuz o kadar.

poestt

Üye
adoleb ahhh ahh programların ıpa.larını versen varya super muhtesem olaganustu olurdu ama ck zor sende calısıyosunn haklısın yanı yınede cok sagoll yaa valla helal olsun

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
poest kardeşim k bkma o kadar zamanım yok ancak site verdim o sitede hepsi mevcut . saygılar

kemal21

kemal21

Üye
adoleb ben en iyi 5 oyunumu yazıyorum
prince of persia warrior within
x2 soccer
gangstar crime city
n.o.v.a.
brothers in arms 2
bide şu puff uygulamasını bulamadım acaba link verebilirmisin şimdiden teşekkürler

sever1

sever1

Üye
PuFF! Premium (Etekler Fora !)(Yenisi)
--Yeni versionda 14 farklı kız bulunmaktadır.--

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konunun devam etmesı cok guzel bır olay herkes en ıyı 5 oyununu yazarsa cok buyuk bir paylaşım olur samdiden teşekkürler. bu arada sorularınız arızalarınız varsa onlarada herkes elinden geldiğince yardım edecektır saygılarrrr

Revengeful

Emekli Yönetici
herkese teşekkürler

kemal21

kemal21

Üye
PuFF! Premium (Etekler Fora !)(Yenisi)
--Yeni versionda 14 farklı kız bulunmaktadır.--

çok teşekkür ederim kardeşim

ravenauss

Üye
arkadaşlar telefonu arabistandan aldım 3.1.3 3 gs 32 gb seri numarasının 4 ve 5 rakamları 11 bu iphonu jailbreak yapabilirmiyim

kemal21

kemal21

Üye
jb etmeden önce unlock yapman gerekiyor ve ne yazıkki daha 3.1.3 unlock çıkmadı fakat sadece ipod özelliklerini kullanabilirsin

seneryoruk

seneryoruk

Üye
her türlü yardım yapılırr..

3.1.3 Jailberaak
arızalar
menü sorunları
ıtunes sorunları
jaılbreak sorunları
en iyi programlar
en iyi oyunlar
en iyi uygulamalar
nerden almalıyım
ısınmalar takılmalar
tema
aksesuarlar
acemiler için kısa yollar

Üstadım özel olarak msj atmak istedim ama ne yazık ki msj atma hakkım yokmuş :)

Haftaya İzmir'e geçeceğim.

Telefonumda jealbreak olayı daha yapılmadı...

KVK'dan aldım...

İzmir'de güvenilir jealbreak olayını yapacak bir yer tafsiye edermisin?

ANTALYA'da olabilir... Çünkü Antalya'da oturuyorum...

maktama

maktama

Üye
Üstadım özel olarak msj atmak istedim ama ne yazık ki msj atma hakkım yokmuş :)

Haftaya İzmir'e geçeceğim.

Telefonumda jealbreak olayı daha yapılmadı...

KVK'dan aldım...

İzmir'de güvenilir jealbreak olayını yapacak bir yer tafsiye edermisin?

ANTALYA'da olabilir... Çünkü Antalya'da oturuyorum...

Güvenilir jailbreak?!?!!! :hmmm Kendin yapsana. Telefonunun yazılım versiyonuna göre blackra1n(3.1.2fw) ya da spirit(3.1.3fw) prgramlarıya yapabilirsin rahatça. Büyüj ihtimal 3.1.3tür ve sprit kullanırsın. Sen kvkdan aldığın için simkilidi unlock sorunun da yok. Verme bence kimseye para jailbreak için. Tabi sen bilirsin yine de...:oke:

seneryoruk

seneryoruk

Üye
Sürümü 3.1.2 (7D11)

maktama

maktama

Üye
Sürümü 3.1.2 (7D11)

Tamam. 3.1.3e güncellemene gerek yok.itunes güncellemeni önerse de "hayır" de. 3.1.2 ile bir farkı yok zaten, sadece jailbreak yapılmaması için açıkları kapamışlardı. Forumda blackrain ya da blackra1n olarak arat. Rehberini falan itunes ile yedekle ve kablosuz internetin olduğu bir yerde telefonunu bilgisayara bağla ve blackraini bilgisayardan çalıştır. Bunları birçok kez birçok kişi anlattı, googleda, bu forumda aratma yaparsan resimli anlatımlar bulacaksın. Dediğim gibi, unlock sorunun olmadığı için kendin rahatça yapabilirsin. Ben öyle yatım, halen3.1.2fw ve blackra1n jailbreakli 3G. takır takır kullanıyorum. Hatta bu yazıyı bilgisayarım olmadığı için iphonumdan yazıyorum:)

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
ravenauss arkadaşm once unlck ypmn gerek oda hnuz yok malesef su an jb yapamazsn

seneryoruk arkadaşım jb düşündüğün kadar karışık bir olay değldir forumlarda telefonunun sürümüne bakarak rahatlıkla yapabılırsın evnde bosuna yapcak kısıye para vermene gerek yok

arkadaşlar açmış oldugum konuda elimden geldiğince bütün sorunlarınıza hep beraber bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyoruz sizden istediğim teş şey vardır çalışma nedenimle yeni çıkan uygulamarı takıp edemiyorum en begendiğiniz yada vazgeçemediğiniz 5 uygulama oyun program her ne varsa burada paylaşalım ve sizde bizde mutlu olalım .ayrıca bir teşekkürü çok görmeyelim herkese saygılar..

blacxer

Üye
Adoleb ıtunese uye olamıyorum kart hesabı ıstyor

maktama

maktama

Üye
Adoleb ıtunese uye olamıyorum kart hesabı ıstyor

Yine googleda falan aratırsan kart numarası vermeden hesap oluşturma yöntemini bulursun. Ama ben uğraştım, olmadı yada ben beceremedim. Verdim kart numaramı oldum üye. Appstore'dan free uygulamaları indiriyorum, paralı olanları cra.ckli şekilde cydia ya da installous'tan.

Üst Alt