Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

olur anlatıyım
yarın antalyaya gidiyorum malum
adam bıletımı aldı sagolsun
sonra bılıyo benım oraya gıdınce 3 5 gunden aşşa gelmıycemı bıle bıle kufur eder gıbı para cıkardı para demeye bin şahıt lazım
ne umdumne buldum baya komıktı ağlasammı uzulsemmı bılemedım:):):)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
heee şu mesele.sende kartlarından yürüt :D

pelın_

kart kullnmaz dagda yaşıyo benim abim:)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
sen onu bana havale et.hatta berdelmi neydi ondan yapalım :D

enginzz

enginzz

Üye
:ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
yine okullar açıldı daha komik bişi var mı bu yaşıma geldim daha hala okuyorum

enginzz

enginzz

Üye
oku oku nereye kadar ya omrumuzun yarısı okumakla gecıyor resmen

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:d:

bi bomba daha..kanser tedavisi gören teyzemle kemoterapi için sıra bekliyoruz. Bekleme odasında teyzem yaşlarında bir hanım bekliyo. Biz odaya girer girmez başlıyor sorulara,ne kanserisiniz, bu oğlunuz mu, nerelisiniz bla bla bla teyzem dayanamıyo ve kadını susturan soruyu soruyo sizinki ne kanseriydi, dil mi demiştiniz?
:aha::d:

• Beğen
Tepkiler: SHS
__xXx__

__xXx__

Üye
:d:bi bomba daha..kanser tedavisi gören teyzemle kemoterapi için sıra bekliyoruz. Bekleme odasında teyzem yaşlarında bir hanım bekliyo. Biz odaya girer girmez başlıyor sorulara,ne kanserisiniz, bu oğlunuz mu, nerelisiniz bla bla bla teyzem dayanamıyo ve kadını susturan soruyu soruyo sizinki ne kanseriydi, dil mi demiştiniz? :aha::d:
iyi yapıştırmış soruyu bu arada teyzene de büyük geçmiş olsun kemoterapi zordur

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:d geçti şükürler olsun !!!

__xXx__

__xXx__

Üye
allah o günleri bir daha göstermesin o zaman

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
amin canım teşekkürler :P

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Dün önemli bi konuda alacağım kararı ailemle paylaştım. annemin vücudundan çıkabilecek en duygusal sözleri sizlere de aktarıyorum ''Daha dün ayağımda sallıyordum ben Esrayı, ne ara büyüdü de böyle kararlar almaya başladı? Mutfağa gitmeye üşenip, ütünün suyunu kafasına dikip içtiği günler çok da geride değil, ancak üç-beş sene kadar önce!''

:islik:aman2:

• Beğen
Tepkiler: SHS
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Dün önemli bi konuda alacağım kararı ailemle paylaştım. annemin vücudundan çıkabilecek en duygusal sözleri sizlere de aktarıyorum ''Daha dün ayağımda sallıyordum ben Esrayı, ne ara büyüdü de böyle kararlar almaya başladı? Mutfağa gitmeye üşenip, ütünün suyunu kafasına dikip içtiği günler çok da geride değil, ancak üç-beş sene kadar önce!''

:islik:aman2:

anladığım kadarıyla evleniyosun :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok bee allah korusun.ayrı eve çıkacam dedimde :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Annemle adanadan izmere dogru yolculuk yapıyroduk annem bir dinlenme tessinde tuvalate gitmek istedi ama ayakları uyuşmuş
kemik erimisnden dolayı zaten zor yürüyor koluna girip tuvalete benim götürmem gerekiyordu ama solda bay sagda bayan tuvalatı vardı
bayan tuvaletine bir erkegin girmesi hoş olmazdı annemi erkkeler tuvaletine götürmek istedim ama orda pisuvar kullanlar vardı gidemezdim
etrafta annemi tuvalate kadar götürmesini rica edebilcegim bir başka bayanda yoktu. annemin daha fazla bekleme mecali kalmadı
sonunda ikimizde tuvalate girdik.bulunmamm greken yerden acele ile çıkmak istedim bizden sonra gelen bir otobus park etmiş bir sürü bayan
bulundugum yere dogru koşuyorlardı. Daha hiç böyle utanmamıştım. annemin bulundugu kabine gittim elimde annemin çantası vardı
ben bagıryorum anne hadi hadi cobuk çık cubuk ol vermek istedigim mesaj ben yanlız degilm burda annem var demekti.
daha önce hiç bukadar utanmamıştım birilerin çılık atıp güvenligin beni göz altına alcagını filan düşünüyordum. Ama öyle olmadı bu olaydan
sonra şunu anladım kadınlar gerçekten çok anlagışlılar ilk izlenim ne kadar kötü olsada ön yargı ile yaklaşmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle annene allah acil şifalar versin
ama oldukça rencide edicide kadınlar hakkında oldukça yanlış düşünüyosun aksine fazlasıyla önyargılıyızdır ama işin içine anne yada baba gibi varlıklarımız girince böyle oluyo :)

Üst Alt