Annemle adanadan izmere dogru yolculuk yapıyroduk annem bir dinlenme tessinde tuvalate gitmek istedi ama ayakları uyuşmuş
kemik erimisnden dolayı zaten zor yürüyor koluna girip tuvalete benim götürmem gerekiyordu ama solda bay sagda bayan tuvalatı vardı
bayan tuvaletine bir erkegin girmesi hoş olmazdı annemi erkkeler tuvaletine götürmek istedim ama orda pisuvar kullanlar vardı gidemezdim
etrafta annemi tuvalate kadar götürmesini rica edebilcegim bir başka bayanda yoktu. annemin daha fazla bekleme mecali kalmadı
sonunda ikimizde tuvalate girdik.bulunmamm greken yerden acele ile çıkmak istedim bizden sonra gelen bir otobus park etmiş bir sürü bayan
bulundugum yere dogru koşuyorlardı. Daha hiç böyle utanmamıştım. annemin bulundugu kabine gittim elimde annemin çantası vardı
ben bagıryorum anne hadi hadi cobuk çık cubuk ol vermek istedigim mesaj ben yanlız degilm burda annem var demekti.
daha önce hiç bukadar utanmamıştım birilerin çılık atıp güvenligin beni göz altına alcagını filan düşünüyordum. Ama öyle olmadı bu olaydan
sonra şunu anladım kadınlar gerçekten çok anlagışlılar ilk izlenim ne kadar kötü olsada ön yargı ile yaklaşmıyorlar.