Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
ben deilde bizim arkadaş okulda aceleyle sınıfa geçiyorduk sınıfta sadece öğretmen vardı ilk başta bizim arkadaş içeri girdi hocada kapının önündeymiş arkadaş hocanın göğüslerini ellemezmi ama yanlışlıkla tabi ne hoca nede arkadaş bişey dedi hocada güzeldi hani:islikama arkadaş acayip utandı :d:
hep arkadaşlar rastgelir bu olaylar zaten:islik:d:

----------Eklendi @ 16:01:09 ---------- Yazıldı @ 15:56:05 ----------

komikmi bilemedim...trajikomik diyelim en iyisi :(
Bu aralar başım sürekli ağrıyo.bi şekilde geçiştiriyodum..2 gün önce annemler geldi ve tuttuğu gibi beni doktora götürdü dün.bi sürü tahlil tetkik derken en sonunda göz doktoruna sevkedildim.Doktor göz muayenesi yapmak için harfler gösteriyordu.Bi kaçını seçemeyince annem ne yapsa beğenirsiniz!!! eğilip fısıldayarak bana kopya vermeye çalıştı yaaaaaaaaa :aha:

Benim bu annem varken daha çok olay çıkarırım ben valla..kadın resmen espri makinası yaaa..iyiki benim annem olmuş ve iyiki var.allah başımdan eksik etmesinn....ay arayasım geldii bak şimdi :D
pek komik sayılmaz ama sorun neymiş

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
pek komik sayılmaz ama sorun neymiş[/QUOTE]
Pc başında fazla duruyomuşum :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
annemden yine inciler :D
Müzik öğretmenliği okuyan alt katımızdaki kızlar arya çalışmaları yaparken annemin yorumu : "Gözleri körolmayasıcalar, sanırsın etlerini büküyorlar..."

:aha:

• Beğen
Tepkiler: SHS
__xXx__

__xXx__

Üye
annemden yine inciler :D
Müzik öğretmenliği okuyan alt katımızdaki kızlar arya çalışmaları yaparken annemin yorumu : "Gözleri körolmayasıcalar, sanırsın etlerini büküyorlar..."

:aha:
iyi demiş evde neden yapıyorlarki gitsinler başka yere

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
nereye gitsinlerki.sürekli gidilirmi :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
katlanıcaz eğitim için boynumuz kıldan inca :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yaaa dalga geçme benle :(

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
o da komik haklısın pekiii o zaman şuna ne dersin :D
Belgesel seyrediyoruz. Aslan küçük bir av yakalamış ve kemikleriyle birlikte yiyo bunlar kemiksiz yerlerini yiyip, gerisini sırtlanlara vermiyorlar mıydı diye sordum annem cevabı yapıştırdı yine O eskidendi kızım kemiksiz et kaç lira oldu sen biliyor musun?

__xXx__

__xXx__

Üye
o da komik haklısın pekiii o zaman şuna ne dersin :D
Belgesel seyrediyoruz. Aslan küçük bir av yakalamış ve kemikleriyle birlikte yiyo bunlar kemiksiz yerlerini yiyip, gerisini sırtlanlara vermiyorlar mıydı diye sordum annem cevabı yapıştırdı yine O eskidendi kızım kemiksiz et kaç lira oldu sen biliyor musun?
annen espiri yapmasını çok seviyo galiba

----------Eklendi @ 15:30:53 ---------- Yazıldı @ 15:26:18 ----------

geçen sene yurtta sabah yatağımda uzanıyordum (ranza şeklinde ve benim kadar ağır bir adam üst katta yatıyor:D) yatakta tepinmeyide oldum olası severim alt tarafta bi arkadaş vardı yatakta ufaktan bi tepindim bi çıtırtı geldi kıpırdamadan durdum en son taşıyamadı beni bir anda ne olduğunu anlamadan kendimi önce alt yatakta düşer düşmez o da kırılınca yerde buldum kendimi allahtan arkadaş çıtırtıyı duyar duymaz yuvarlanıp yatağından kendini atmışta ölmekten kurtulmuş:ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende bişey yazıyım. Beden Derslerini Bilir Belki Bazı arkadaşlar, sıcakta çekilmez. Hocayı kafaya aldım bende o gün sıcakta.Hocam dedim acaba spor salonuna mı insek. Hocaya da galiba sıcaktan bişey olmuştu, şöyle dedi: valla iyi olur dedi biraz basket oynayalım. Sonradan jeton düşüyor ve şöyle diyor: 1 dakika ya bizde spor salonu yok ki. ve sonrasını tahmin edersiniz murat oradan arazi oldu.

• Beğen
enginzz

enginzz

Üye
:ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Babam arayıp, "Annenle düğün için alışverişe gidecektiniz, gidip elbiseni aldınız mı?" dedi. "Evet baba", dedikten sonra "Peki elbise dizinden ne kadar yukarıda, çok kısa değil, değil mi?" dedi. "En iyisi anneme vereyim baba da, annem anlatsın sana elbisemin boyunu" deyip anneme verdim telefonu. Annem bir süre babamı dinledikten sonra akşam evdeki kıyametin haberini verdi: "Valla hayatım, dizinden ne kadar yukarıda diye sorma, k.çından ne kadar aşağıda diye sor en iyisi sen!"

• Beğen
Tepkiler: SHS ve pelın_

pelın_

biraz önce abımden çok komık bısey gördüm anlatmıscam benı guldurdu baya hal aguluyorum
allahım sana gelıyorum ya

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bitanede ben anlatagım. Okulda teknik resim dersinde çizimlermizi yapıyorduk sınıfta derin bir sessizlik vardı
ozamanlarda seçime bir hafta vardı. yakınlarda bir camide sela okununca her kes kim ölmüş diye dikkatlice
selayı dinliyorlardı. sela bitti bende farkında olmadan tüh bir oy daha eksildi demişim bi bakıma sesli düşündüm
bütün sınıf bana güldü çok utanmıştım

• Beğen

Üst Alt