Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

devran_34

devran_34

Üye
bi kaç hafta önce ameliyattan yeni çıkmış uyanık ve sarhoş halde odama götürülürken hemşireyi kız kardeşim sanmış yanağını sıkmış ve naber kız demişim:Dbi de kadına kardeşimin ismi ile hitap etmişim

bende doktora çığlıklarla KEL buraya gel diye bagırmıştım narkozun etkisi

vede hiç unutmam yavaş yavas kendime geldiğimde annem anlattı elimi tutmasa kolumdaki iğneyi söküp atıyomuşum azkalsın

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bende doktora çığlıklarla KEL buraya gel diye bagırmıştım narkozun etkisi

vede hiç unutmam yavaş yavas kendime geldiğimde annem anlattı elimi tutmasa kolumdaki iğneyi söküp atıyomuşum azkalsın
ayyy zaten o narkoz sonrası haller için aslında bir konu daha açarım.o derece komik oluyolar...

• Beğen
Tepkiler: devran_34

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bizim köyde bi adam var adı satılmış ama herkes adama lakabıyla hitap ediyor ŞAKO :aha: . Aşağı ŞAKO yukarı ŞAKO sağa ŞAKO sola ŞAKO ŞAKO ŞAKO ŞAKO hep ŞAKO yani adam lakabıyla özdeş olmuş artık. arabasının arkasına bile ŞAKO yazdırmış geçen gün gördüm öldüm gülmekten :d: :kop:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bizim köyde bi adam var adı satılmış ama herkes adama lakabıyla hitap ediyor ŞAKO :aha: . Aşağı ŞAKO yukarı ŞAKO sağa ŞAKO sola ŞAKO ŞAKO ŞAKO ŞAKO her ŞAKO yani adam lakabıyla özdeş olmuş artık arabasının arkasına bile ŞAKO yazdırmış geçen gün gördüm öldüm gülmekten :d: :kop:
gülemedim yaaaaaa

devran_34

devran_34

Üye
akşam akşam en bastan okumaya başaladım bu patlayan uyduyo baya bi kahkaha attım babam annem ablam uyudu şimdi kalkıp diyecek oğlum gece gece ne ağlıyon sen diye :kop:
en iyi ben yarın sabahdan devam edem bunlara

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Anneme rutin şımarmalarımdan birinde Baaaak ne kadar renkli bi kızın var, hiç sıkılmıyosun diyorum. "Bana senin gölgen yeter." dediği an içim cız ediyor.
Bu kadın bu lafları nerden buluyo ya...

devran_34

devran_34

Üye

ayyy zaten o narkoz sonrası haller için aslında bir konu daha açarım.o derece komik oluyolar...

teyzeme bağırmışım :)
ama en kız dığım şey ameliyatdan 16 saat sonra hemşire bayan geldi beni kaldırmaya
kalk evinde yat filan dedi yoksa yatak parası alırız dedi bana cevap aynen şöyle = babamı bul ne kadar istiyosan ben burda yatcam televizyonun kumandasını getirin :kop:

----------Eklendi @ 00:48:49 ---------- Yazıldı @ 00:37:13 ----------

köyde babamla dayım lades kemiği cıktı kırdılar kemiği bir kaç saat geçti kimse lades yapamadı ben bindim traktöre kornaya basmya başladım babam bi yandan çalma diye seslenmeye başaldı eliyle ise çal çal diyodu ben de çalıyodum tabiki dedem de bırak cocuk oynasın diyodu

babam tabiki lades yapacak dayıma sinirli bi şekilde beni traktörden kucagına aldı göz kırptı bana ben gülüyorum babam bagrıyo çagrı

dayım yerinden bi fırladı enişte yapma etme cocuk küçük diye

babam al tut ozman diye dayımın kucagına bırakıp LADES diye bağırmasınmı o heyecanla dayım kucağını açınca ben o köydeki taların üstünde yuvarlanmaya başaldım dayım şoka girdi tabi :)

dedem mangal yapıyodu o arada şişleri elime alır almaz babamla dayıma batırmaya başaldım ağlaya ağlaya :kop::naughty:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
teyzeme bağırmışım :)
ama en kız dığım şey ameliyatdan 16 saat sonra hemşire bayan geldi beni kaldırmaya
kalk evinde yat filan dedi yoksa yatak parası alırız dedi bana cevap aynen şöyle = babamı bul ne kadar istiyosan ben burda yatcam televizyonun kumandasını getirin :kop:

----------Eklendi @ 00:48:49 ---------- Yazıldı @ 00:37:13 ----------

köyde babamla dayım lades kemiği cıktı kırdılar kemiği bir kaç saat geçti kimse lades yapamadı ben bindim traktöre kornaya basmya başladım babam bi yandan çalma diye seslenmeye başaldı eliyle ise çal çal diyodu ben de çalıyodum tabiki dedem de bırak cocuk oynasın diyodu

babam tabiki lades yapacak dayıma sinirli bi şekilde beni traktörden kucagına aldı göz kırptı bana ben gülüyorum babam bagrıyo çagrı

dayım yerinden bi fırladı enişte yapma etme cocuk küçük diye

babam al tut ozman diye dayımın kucagına bırakıp LADES diye bağırmasınmı o heyecanla dayım kucağını açınca ben o köydeki taların üstünde yuvarlanmaya başaldım dayım şoka girdi tabi :)

dedem mangal yapıyodu o arada şişleri elime alır almaz babamla dayıma batırmaya başaldım ağlaya ağlaya :kop::naughty:
ay çok güldüm gece gece yaaa.bence sende bi konu aç..
ama sizinkilerde pek gaddarmış yaa.yazık sana.ondan böylesin seeen...muhahahah

devran_34

devran_34

Üye
bi kere sindede bayram temizliği yaparken lepistes besleiyodum sularını deiştiriyim dedim balıkları aldım kovaya doldurdum çeşme suyunu akvaryuma aradan 45 dakka 1 saat geçti doldurdum 100 e yakın lepistesi akvaryuma o zaman su kloru kırılması için 2 gün filan dinlemye bırakmak gerekiyomuş küçükdün bilmiyodum o gün akşama kadar balıklar tek tek ölmüştü bende anlamamıştım ne olduğunu :)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
birgün anneme yardım etmek için cam temizliyordum evimiz müstakil sildiğim camın altında da arabamız duruyor arabada cam tavan cami silerken hafif kalkayım dedim kaydım düştüm gözlerimi bi açtım arabanın içindeyim alarm ötünce annem de bana bağırıyormuş git bak suna niye ötüyor bilmiyor ki ben içindeyim zaten

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
birgün anneme yardım etmek için cam temizliyordum evimiz müstakil sildiğim camın altında da arabamız duruyor arabada cam tavan cami silerken hafif kalkayım dedim kaydım düştüm gözlerimi bi açtım arabanın içindeyim alarm ötünce annem de bana bağırıyormuş git bak suna niye ötüyor bilmiyor ki ben içindeyim zaten

sallamasyon gibi oldu

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bi kere sindede bayram temizliği yaparken lepistes besleiyodum sularını deiştiriyim dedim balıkları aldım kovaya doldurdum çeşme suyunu akvaryuma aradan 45 dakka 1 saat geçti doldurdum 100 e yakın lepistesi akvaryuma o zaman su kloru kırılması için 2 gün filan dinlemye bırakmak gerekiyomuş küçükdün bilmiyodum o gün akşama kadar balıklar tek tek ölmüştü bende anlamamıştım ne olduğunu :)
lepistes katiliiiii

----------Eklendi @ 01:02:45 ---------- Yazıldı @ 01:01:47 ----------

yahu sen ne dikkatsiz bi çocuksun yaaa

----------Eklendi @ 01:03:03 ---------- Yazıldı @ 01:02:45 ----------

sallamasyon gibi oldu
yapmaz benim ablam

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=2][ı]

kimseye birşey ispatlamak zorunda değilim ben başımdan geçeni anlattım inanmazsan inanma[/ı][/sıze]
piiişt sus Bakiyimmm.tartışma YOK.ööle demek istemedi ablam...

devran_34

devran_34

Üye

lepistes katiliiiii

aslinda öldüklerine hiçde üzelmemiştim ama muhabet kuşu vardı onla muhatbbet ediyoduk o aralar sonra kuş öldü çok üzülmüştüm ev boş geliyodu o ötmeyince

ama hala lepistes besliyorum 50 ye yakın var içine 1 -2 tanede canlı midye alıcam

----------Eklendi @ 13:52:10 ---------- Yazıldı @ 13:46:03 ----------

ay çok güldüm gece gece yaaa.bence sende bi konu aç..
ama sizinkilerde pek gaddarmış yaa.yazık sana.ondan böylesin seeen...muhahahah

oo yine babamla dayım piknikde futbl oynuyolar ben bacak kadar çocuğum 5 litrelik su bidonunu kale direği yaptılar ben de çok susadım yana döne su arıyorum bi baktım bidon orda tam alıcam suyu babam ordan bi şut çekti hooop top benim karnıma topun sertliğiyle yere yığıldım nefes alamıyorum kesildim birden hemen su içirdiler sonra kendime geldim yine bağırıp çağırıyodum babamla dayıma :bye2:

----------Eklendi @ 13:52:34 ---------- Yazıldı @ 13:52:10 ----------

bu ara dünde birden çıktım gittim kusura bakmayın :)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
aslinda öldüklerine hiçde üzelmemiştim ama muhabet kuşu vardı onla muhatbbet ediyoduk o aralar sonra kuş öldü çok üzülmüştüm ev boş geliyodu o ötmeyince

ama hala lepistes besliyorum 50 ye yakın var içine 1 -2 tanede canlı midye alıcam

----------Eklendi @ 13:52:10 ---------- Yazıldı @ 13:46:03 ----------

oo yine babamla dayım piknikde futbl oynuyolar ben bacak kadar çocuğum 5 litrelik su bidonunu kale direği yaptılar ben de çok susadım yana döne su arıyorum bi baktım bidon orda tam alıcam suyu babam ordan bi şut çekti hooop top benim karnıma topun sertliğiyle yere yığıldım nefes alamıyorum kesildim birden hemen su içirdiler sonra kendime geldim yine bağırıp çağırıyodum babamla dayıma :bye2:

----------Eklendi @ 13:52:34 ---------- Yazıldı @ 13:52:10 ----------

bu ara dünde birden çıktım gittim kusura bakmayın :)
baktık valla

Üst Alt