Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
simdi bulamadim baska nick desem ayip olur buldum ama o nicki kullanmiyom deseem yalan olur en iyisi bosver :)
kusura bakmayın cidden tercih meselesi tabiki ama sadece komik geldi paylaşmak istedim..Özür dilerim gerçekten tekrar..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kusura bakmayın cidden tercih meselesi tabiki ama sadece komik geldi paylaşmak istedim..Özür dilerim gerçekten tekrar..
ozur dilemeni gerektiren bisey yok ki :) yani online oyun oynuyodum nickimi napsam diye dusundum bir an bu aklima geldi once orda kullandim simdi de forumlarda kullaniyom. Bu arada bunu senden baska bir cok kisi sordu :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

patronum ofisini yeni aciyordu is becerisiyle degil baba parasiyla biryerlere gelmis tiplerden yani, herneyse sirket kurulali 7 ay olmustu ve ben 6 aylik elemanken bana bilgisayarin kasasini gosterip ''bilgisayarin kasasi dediginiz bumu oluyo'' dedi birden bende bos bulunup yok abi o masaustu temizleme sihirbazi deyince karsi masalardan bir kahkahalar bir gulmeler kulaklarina kadar kizarip iceri gitmisti ama size yemin ediyorum bilincli soylemedim tamamen reflex ve malumunuz 1-2 ay sonrada kapinin onune koydular beni

----------Eklendi @ 01:29:29 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ----------

yillar önce uzak bir köyde yolun kenarinda erik agaci vardi bizde amcanim oglu ile erik agina
saldirdik baktik kimse yok hem yiyoruz hemde koynumuza dolduruyoruz tam o anda iri yari bir teyze
elinde sopayla bize dogru kosuyor ve erkekler gibi küfür ediyordu biz korkdan hemen agactan inip
tabanlari yagladik ve kadinda bayagi pesimizden kostu neyseki kurtulduk ve cocuk aklimizla cok eglenmistik
koynumuzda eriklerle eve geldik ve tam erikleri bosaltikkiiiii evin balkonunda bu sefer iki tane iriyari teyze vardi ellerinde sopalarla
biri annem digeri köydeki iri teyzeydi ve bizi biraz benzettiler ama biz gülmekten yerlere yatmistik
meger erikleri caldigimiz teyze beni tanimis ve annemin cocukluk arkadasiymis
ne sopa yedik amaaaaa

----------Eklendi @ 01:32:16 ---------- Yazıldı @ 01:29:29 ----------

Her masej yazmamda alıntı ile cevap vermişim gibi eklenti cıyor bir yerde hata var

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
maxirabit

maxirabit

Üye
Son zamanlarda komiklik falan yok,başımdan geçen falan.
Normal bir düzeyde hayatım seyir içinde devam ediyor.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Anneme yüzme öğretmeye çalışıyordum bir kaç yıl önce... Bütün çabalarıma rağmen değil yüzmek, suyun üstünde bile duramıyor.Suyun içindeki boş çırpınışları sırasında önümüzden yüzerek giden bir süs köpeği geçiyor ve annem sinirinin doruklarına ulaştığını şu sözlerle ifade ediyor "Bir it kadar olamadım, bırakın boğulayım!"

:aha::kop:

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Anneme yüzme öğretmeye çalışıyordum bir kaç yıl önce... Bütün çabalarıma rağmen değil yüzmek, suyun üstünde bile duramıyor.Suyun içindeki boş çırpınışları sırasında önümüzden yüzerek giden bir süs köpeği geçiyor ve annem sinirinin doruklarına ulaştığını şu sözlerle ifade ediyor "Bir it kadar olamadım, bırakın boğulayım!" :aha::kop:
sinir olmayacak gibi degil yalniz sen o kadar cabala el kadar it gicik bisi sekilde gecsin. Bu arada annen de cok komik insanmis yahu :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Öyledir benim annnnnneeeeemmm :) daha neler var aklıma geldikçe yazıyorum :D

karayel90

karayel90

Üye
Biz arkadaşlarla tatile fetiyeye gitmiştik neyse bizim arkadaş geminin su kaydırağından bi kaydı kafayı sağa sola vurarak aşşağı indi arkadaşlarla çok gülmüştük

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
Bir tanede bende ama ne olduğu belli değil Bu gün okulun kantimimde oturuyo iki kız ilki erkek şimdi konu nerden girildiyse muhdeşem yildaki kadınların giyinişine girdi.D Arkadaş dedi kadınları ordaki göğüslerini büyük göstermek için pamuk koyarlar dedi koptuk zaten karşımdaki iki kızdan bi gülme kantin bize döndü bir andan .D

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
ankara da kızılay meydanında iki çift kavga ediyor malın biride telefonundan videoya çekiyor bu kavgayı adam o kadar sinirlenmiş ki adamın telefonunu ağzına alıp ısırmaya başladı o zaman halamla bayağı gülmüştük

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Okulda beş arkadaşla simit oynuyorduk yere bir daire çizdik kimin ebe olacagına karar verdik sonra ebe daireden çıktı kovalma başladı
nefesi kesilip simit demeyi bırakınca biz onu tekmelek için kovaladık bu dairenin yerin kaybetmiş kendimizi oyuna kaptırmışız okulun etrafında
onu kovalayorduk

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
85 yaşındaki anneannem, mezar komşusu kadını kıskandığı için senelerdir rahmetli dedemin mezarını ziyaret etmiyor.

:d:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
o zamanlar İlk okul üçüncü sınıftaydım kızıl ay haftasıydı ögretmenimiz günün önemini anlatan afişleri panoya asırken elindeki
toplu igneleri yere düşürüdü herkse topladıgında bende bitane yerden küçük çivi bulmuştum :kop:toplu ignegle birlikte çivigde
ögretmenime verdim sonra bu çivigi almış panoya sokmaya çalışıyor çivi panonun kumaşına geçmiyo bir süre daha ugraştıktan
sonra bu çivigi bana hangi g.zekalı verdi dedi bir sürü kaharet :d:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
çivi kaçlıktı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Geçen msn açmaya çalışıyordum.Açılmasını beklerken ekrana daldığımı ve şunu düşündüğümü farkettim!
''Ulan, Msn ikonunun bile çifti var!!!!''
Evet, sonbahar dolu dolu geliyor... :ağlarım:

__xXx__

__xXx__

Üye
ya ablacan demi o ikona bakınca insana koyuyo

pelın_

hertürlü msj yazarımda işte topukluyla bazen sorun oluyo
ayy topuklu demısken bikerede başıma çok pıs bı olay geldı
şimdi fii tarıhnde iş görüşmesıne ALLAH' IN unuttugu bı yere gittim karŞıda
nese hersey bıttı falan otobuse bindim otobustede muavin arkadaşım la karsılaştım nese sohbet edıyoz trafıkte baya yogun canım sıkılınca topuklarımın ustune basarım artık nekadar canım sıkıldıysa baya basmısım topuk kırıldı tabı
farkettım sonra obur topuguda kırmaya ugrastım lanet olasıca kırılmıyo delı oldum
sonra otobustun topal gıbı ındım gıttım bı duraga cıkardım ayakkabıyı topugunu kırmaya calışıyorum of ne komıktı ya hem çok utandım hemde güldüm kendime:9

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:kop: kırmaya çalışırsın olmaz gözü körolasıca :D

pelın_

valla ya :) tırnagım kırıldı o kırılmadı pıslık şey ama sonunda başardım
sonra bıde gıt topuk yaptır işin yoksa bıde en sebdıgım çizmelerımdı

__xXx__

__xXx__