Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
gülekmi :D

pelın_

şimdi
bı arkadaşla yenı tanıştık nese msn aldık falan bole konusuyoz resmını koydu ama allahım ne resım hanı şu top yatakta yastıgı bacaklarının arasına alıp yatan varya o
:)
ben onu ilk ondan gordum
nasıl bır soktur
dırek tepkım şakamısın sen ya:)
sonra tabı şaka oldugunu anladık ve çok gulmus aynı andada rezıl olmustum

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Annem can sıkıntısına gün boyunca elinden tığ ve ipi düşürmüyo, sürekli örüyo tamam ama hızını alamayıp, spordan sonra kullandığım ad.das marka havlumun kenarına niye iğne oyası dikiyooo?birde aramış beni çok matah bişeymiş gibi haber veriyooo.delirecem ya :(

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D:D ay az önce çok komik bişi oldu.bi hasta geldi ve ilaç istedi.verdiğim ilaç fuşyaydı(pembe gibi) ojemde o renkmiş :D
sen adam ilaç diye parmağımı çekiştiiirrrrrr.yarıldık gülmekten yaaaa.:kop::aha: resmen gözümden yaş geldi :D

__xXx__

__xXx__

Üye
:D:D:D:D ay az önce çok komik bişi oldu.bi hasta geldi ve istedi.verdiğim fuşyaydı(pembe gibi) ojemde o renkmiş :D
sen adam diye parmağımı çekiştiiirrrrrr.yarıldık gülmekten yaaaa.:kop::aha: resmen gözümden yaş geldi :D
fuşya ne

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
pembeye benziyo gibi bi renk işte .renge takılma :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
haptı.kuilil diye bi kas gevşetici :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok hemşireyim ben..neyse yokmu komik bişiler..sendede baya olay var :D

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
çok komiksiniz ya :kop2:

__xXx__

__xXx__

Üye
99 depreminde deprem olduktan bir kaç gün sonra bizim evin karşısındaki apartmanda oturan bi kadın evine girmiş elbise falan almaya artçı sarsıntı olunca çok korkmuş apartmanın 1 katındaki evinin camına çıkıp imdaaat beni kurtarın diye bağırmıştı korkudan apartmanın merdivenlerini kullanamayınca camdan aşağı atlamıştı kocası babam ve kayınbiraderi tutmuştu kadını

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
komikmi bilemedim...trajikomik diyelim en iyisi :(
Bu aralar başım sürekli ağrıyo.bi şekilde geçiştiriyodum..2 gün önce annemler geldi ve tuttuğu gibi beni doktora götürdü dün.bi sürü tahlil tetkik derken en sonunda göz doktoruna sevkedildim.Doktor göz muayenesi yapmak için harfler gösteriyordu.Bi kaçını seçemeyince annem ne yapsa beğenirsiniz!!! eğilip fısıldayarak bana kopya vermeye çalıştı yaaaaaaaaa :aha:

Benim bu annem varken daha çok olay çıkarırım ben valla..kadın resmen espri makinası yaaa..iyiki benim annem olmuş ve iyiki var.allah başımdan eksik etmesinn....ay arayasım geldii bak şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: SHS, Utku ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
........amin.....

__xXx__

__xXx__

Üye
amin eksik etmesin

----------Eklendi @ 11:29:50 ---------- Yazıldı @ 11:26:05 ----------

başıma gelen komik sayılabilecek olaylardan bitanesi daha
üniversite 1. sınıftayken teknik resim hocamız ders anlatırken ağzından takma dişlerinin bir kısmını nasıl becerdiyse düşürdü bir de sınıfta olduğunu unuttu herhalde eğilip dişleri alırken diş doktoruna iyi bi küfür etti sonra da hiç birşey olmamış gibi derse devam etti

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hadi beee :)
hmm bi düşüneyimmmm..
heeeeh ilkokulda matematik dersinde boş küme konusunu anlatırken "Uçan koyunlar kümesi çizebilir misiniz çocuklar?" diye misal veren öğretmene cevap; sıra arkadaşımdan defterine kanatlı koyun çizerek gelmişti. O arkadaşım şimdi genetik mühendisi oldu. Nasıl yorumlasam bilemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: SHS

enkazcı

Üye
bnde düşüneyim bi dk
gelmedi walla aklıma bişey

enkazcı

Üye
daha önce kattım ama aklıma gelmedi :d: mutlaka vardır ama aklıma gelmedi :ah

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye