Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
öncelikle annene allah acil şifalar versinama oldukça rencide edicide kadınlar hakkında oldukça yanlış düşünüyosun aksine fazlasıyla önyargılıyızdır ama işin içine anne yada baba gibi varlıklarımız girince böyle oluyo :)
Vallaha ayrı eve çıkmanı tavsiye etmem zamanında ben ailemden ayrı yaşadım 3 ay dayanabildim

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Misafir gelen Endonezyalı Türkçe bilmeyen kadına çay ikram eden ben, çay altlığını almayınca "Ay kızım elin yanar!" diye araya girip çayı kadıncağızın üstüne döken de sevgili annem olur.:d: Türk misafirperverliği bu olsa gerek :aha:

----------Eklendi @ 16:59:20 ---------- Yazıldı @ 16:58:29 ----------

Vallaha ayrı eve çıkmanı tavsiye etmem zamanında ben ailemden ayrı yaşadım 3 ay dayanabildim
valla eksi artı çetelesinde ayrı eve çıkmam gerektiği görünüyooo.ama zaten vize çıkmadı.Başka bahara artık

• Beğen
Tepkiler: SHS ve pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Şu elbiselerin fermuarlarını ulaşılabilir yerlere dikseler bekarlıktan son derece memnun olacağım. Her sabah işe giderken fermuarı çekemedikçe küfretmek zorunda kalıyorum ya:kop:

__xXx__

__xXx__

Üye
:)
:)

----------Eklendi @ 06:36:38 ---------- Yazıldı @ 06:01:30 ----------

küçükken apartmanın merdivenlerini kayarak ineceğim diye tutturmuştum tabi annem ne kadar da oğlum dur yavrum dur dese farketmedi ben kaymaya başladım sonra belli bir mesafeyi kayınca dengemi kaybedip öbür tarafa kafalama çakıldım o zaman iyi ağlamıştım ama şimdi her düşündüğümde gülerim

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
5 yaşındaki yeğenim bilmiş bilmiş cevap verince gülerek büyük adam olacak bu cadı dedim ve annem hemen atladı!! Sen de küçükken böyleydin ama bir b.k olamadın! :off::ağlarım:

• Beğen

pelın_

okulda yemek yapıyodum bütün tavuk kızartmıstık
nese fırından çıkarırıken elım fırına geldi elim yandı tabı o an dersteyız ağzımdan piss bı kelıme cıktı :)
sonra çocuklar bana bakarakçok ayıp hocam dıyınce baya utanmıştımm

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Annem öyle Bir Geçer Zamankiyi izletiyor silah zoruyla hepimize.Bende izler gii yapıp hayal dünyasına dalıyorum :D Aylin'in vurulma sahnesini izliyo ve bende kadar güzel göründüğünü düşünüyorum. Kendimi onun yerine koyup vurulduğumu ve o an üzerimde neler olabileceğini hayal ediyorum. Sonuç mu? Hiçbir kiyafetime kıyamayıp vurulmaktan vazgeçiyorum... :d:

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
okulda yemek yapıyodum bütün tavuk kızartmıstık nese fırından çıkarırıken elım fırına geldi elim yandı tabı o an dersteyız ağzımdan piss bı kelıme cıktı :) sonra çocuklar bana bakarakçok ayıp hocam dıyınce baya utanmıştımm
senin ağzından Hep piss bi kelime çıkıyor zaten bkz pisantalyalı :naughty: :islik:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın konuyu sulandıracamda be arkadaşım şu nickten başka bulamadın mı
Şu anda

3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir)
:aha:

• Beğen
Tepkiler: SHS

pelın_

bikeresındede
okulda bızım bı ofısımız var orda sigara içeriz genelde aydan hoca ve ben:)
tabi kahve de var:ehe
nese bi ders öncede çocuklara orda sıgara içmedıgımız palavrasını atıyoduk bu manyaklar bızı sınıfta sanıp ofıse daldılar bız elımızde sıgara kahve ohh :) çok gülmüştüm

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz rengine karşı aşırı zaafımı farkeden annemin yorumu "Senin rüyana ak sakallı dede bile girmeye korkar!" :aha:

----------Eklendi @ 22:12:05 ---------- Yazıldı @ 22:06:35 ----------

Ortamdaki kadınlara ağlayarak kocası ile yaptıkları kavgayı anlatırken 'Bana o...pu dediii!'' diye feryat eden Glşn Ablaya büyük bir şevkatle yaklaşıp elini omzuna koyarak Vay vay, alırken aklı neredeymiş O zaman bilmiyor muymuş o...pu olduğunu diyerek teselli etmeye çalışan kadında yine benim annnem olur :aman2: alkışlarınızı rica ediyorum efendim, zira kendisi sıradışı teselli denemesiyle hepimizi gülmekten yerlere yatırdı.:kop:

• Beğen
Tepkiler: SHS, y n s c n ve pelın_
__xXx__

__xXx__

Üye
canım çok sıkılıyor ya bu arada ablacan annenin yorumu güzelmiş alırken aklı nerdeymis derken bu arada ben de annemi ve komikliklerini özledim keşke yanımda olsaydı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ozamanlar ilk okul 3. sınıfı okuyordum rahat su içilmesi için okulun bahecesine sıralnmış şekilde çeşmeler yapılması için bir komyon
tula geldi okul muduru tulaları ögrencilere taşıtı 15 dk komyon hemen boşalıtıldı okul müdürü haydar sende tula taşı dedi
görmedigi yerden tüydüm. beni göremiyince ordakilere haydar nerde diye sormuş beni hem ispiyonlamışlar. Ertesi günün sabahı
annem oglum okuluna gitmeyecekmisin kahvaltına yapmamışsın ben hastayım dün bana bir komyon tula taşıtırdılar dedim.
sonra annem hemen okula gitmiş müdürün yanına çıkmış. annem mevzuya girmeden müdür sen haydarın velimisn demiş ogulan
şurdan iki tugla taşı dedik adam okuldan kaçtı bu günde gelmemiş... işte sonrası vahım annem eve döndügün de yatagımda
uyuyordum nasıl uyundıgımı tahmin edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: SHS ve y n s c n
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
evet size dedim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
simdi bulamadim baska nick desem ayip olur buldum ama o nicki kullanmiyom deseem yalan olur en iyisi bosver :)

• Beğen

Üst Alt