Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ayy ben gülmekten ölmeden kaçsam iyi olacak :)

----------Eklendi @ 14:59:31 ---------- Yazıldı @ 14:54:30 ----------

annem çok kendini beğenmiştir benim.herkez onu beğenir ona hastadır geçen bayramda bi yere gidiyoruz radar olduğunu selektör yaparak anlatmaya çalışanlara direksiyondaki annemin yorumu: "Gözü körolasıcalar, taa karşı yoldan beni taciz ediyorlar!"

seni yinede çok seviyorum anaaaaaaammm :d:

• Beğen
Tepkiler: SHS

__xXx__

__xXx__

Üye

----------Eklendi @ 14:59:31 ---------- Yazıldı @ 14:54:30 ----------

annem çok kendini beğenmiştir benim.herkez onu beğenir ona hastadır geçen bayramda bi yere gidiyoruz radar olduğunu selektör yaparak anlatmaya çalışanlara direksiyondaki annemin yorumu: "Gözü körolasıcalar, taa karşı yoldan beni taciz ediyorlar!"

bu da güzeldi
2 sene evvel babaannemin köyüne babamın dayılarını ziyarete gittik doğudaki köyleri bilirsiniz büyük baş hayvanlar yola çıkar bi anda ve yolu kapatırlar o zaman daha ehliyetim olmadığı ve babamda fıtık amelyatı olduğu için annem kullanıyodu arabayı babam arka tarafta uyurken inek dana vs bazı büyük baş hayvanlar yola çıktı annemde durup önümzden geçen ineklere sellektör yaptı anne ne yapıyon diye soruncada yol istiyorum dedi:D

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

bu da güzeldi
2 sene evvel babaannemin köyüne babamın dayılarını ziyarete gittik doğudaki köyleri bilirsiniz büyük baş hayvanlar yola çıkar bi anda ve yolu kapatırlar o zaman daha ehliyetim olmadığı ve babamda fıtık amelyatı olduğu için annem kullanıyodu arabayı babam arka tarafta uyurken inek dana vs bazı büyük baş hayvanlar yola çıktı annemde durup önümzden geçen ineklere sellektör yaptı anne ne yapıyon diye soruncada yol istiyorum dedi:D
bu anneler hep mi bööle acaba :D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

pelın_

[sıze=1]----------eklendi @ 14:59:31 ---------- yazıldı @ 14:54:30 ----------[/sıze]

annem çok kendini beğenmiştir benim.herkez onu beğenir ona hastadır geçen bayramda bi yere gidiyoruz radar olduğunu selektör yaparak anlatmaya çalışanlara direksiyondaki annemin yorumu: "gözü körolasıcalar, taa karşı yoldan beni taciz ediyorlar!"

süper ya çok guldum

enkazcı

Üye
ben deilde bizim arkadaş okulda aceleyle sınıfa geçiyorduk sınıfta sadece öğretmen vardı ilk başta bizim arkadaş içeri girdi hocada kapının önündeymiş arkadaş hocanın göğüslerini ellemezmi ama yanlışlıkla tabi ne hoca nede arkadaş bişey dedi hocada güzeldi hani:islikama arkadaş acayip utandı :d:

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
__xXx__

__xXx__

Üye
ben deilde bizim arkadaş okulda aceleyle sınıfa geçiyorduk sınıfta sadece öğretmen vardı ilk başta bizim arkadaş içeri girdi hocada kapının önündeymiş arkadaş hocanın göğüslerini ellemezmi ama yanlışlıkla tabi ne hoca nede arkadaş bişey dedi hocada güzeldi hani:islikama arkadaş acayip utandı :d:
senin arkadaşta az değilmiş ha

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
annem:)
üniden ilk geldıgım gün mutfakta yemek yapıyoduk annemle
aşkım şu çorbayı karıstır dedım çok utanmıstım nasıl toparlıycamı bılemdım :)

Sen ne diyon ben babama günaydın aşkım dedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Düğün, nişan, kına gecesi gibi seremonilerden pek hoşlanmaz ve mümkünse katılmazdım. En yakın arkadaşım evlenecekti, onu kıramadığımdan hayatımda ikinci kez katıldığım (ilki abiminkiydi.zorunluluk mevcut yani :))) kına gecesinde mahallenin çılgın teyzesiyle "waka waka dansı" yaptığımda anladım ki şimdiye kadar çok şey kaybetmişim. Hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.
Evlenecek çiftlere duyurulur; düğün, nişan, kına gecesi törenlerinde itinayla oynanır :d:

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
Düğün, nişan, kına gecesi gibi seremonilerden pek hoşlanmaz ve mümkünse katılmazdım. En yakın arkadaşım evlenecekti, onu kıramadığımdan hayatımda ikinci kez katıldığım (ilki abiminkiydi.zorunluluk mevcut yani :))) kına gecesinde mahallenin çılgın teyzesiyle "waka waka dansı" yaptığımda anladım ki şimdiye kadar çok şey kaybetmişim. Hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.
Evlenecek çiftlere duyurulur; düğün, nişan, kına gecesi törenlerinde itinayla oynanır :d:
:D apaçi dansı da yapıo musunuz

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kendi çapımda yapıyomuşum.onu öğrendim :)))

pelın_

haha delı kız:)

• Beğen
Tepkiler: Xilence

Üst Alt