Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)
mesaj yazma ekranı aynı mı şimdi:S ya beni de merak ettirsiniz.şu an dağın başındayım pc yok bişe yok telefondan giriyorum internete.evde olsam güncellerdim..tabi format da istiyo benimki
qwert klavye , msj yazma ekranı ve 3yönlü sensör . bunlar düzelsin başka hiçbisey istemiyorum ya .N8 in o lanet olası kulaklık deliği kadar dandik bi nokta yok kulaklıkla müzik dinlerken rahatla oyun oynuyamıyosun
Ovi Suite üzerinden yazılım nasıl tekrar atılıyor bilmiyorum ben
eRdaL.
Üye
eski surume dönebilecegini sanmiyorum
mustafakamikaze
Üye
oviyi açıyosun güncellemeler sekmesine geliyosun güncelleme arıcak ilk önce sonra telefonun güncellemesini aradğı yerin yanında eski sürümü gösteriyo tekrar yükle diyo ona tıklıcaksın
eRdaL.
Üye
ben pr1.2 den 1.1 gecmeye calistim tel göctü telrar 1.2 yi yukleyerek actim
nonamex
Üye
Ovi Suite telefonda var olan sürümü indirir, acep diyorum ürün kodu da değişmiyor Türkçesi varsa indirir mi diye ama navifirmde düşerdi o vakitte
dreamwalker1979
Üye
arkadaşlar refurbishe tıkladıktan sonra bir dosya missing hatası verdi evetmi diyeyim şimdi :-))
serkanet
Üye
az önce yükledim çok teşekkürler web tarayıcısı mükemmel eline sağlık