Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
nona hizli cözüyor sorunlari eyvallah:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yaw bu mesaj yazma ekranı x7 de n8 pinkte yoktu olurmu böyle iş :allalla: bizede mi böyle gelcek

time_shift

time_shift

Üye
sensör hassasiyeti nasıl ? 3 yönlü dönebiliyomu?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu 3 yön belle de olcak dostum

nonamex

Üye
Merak ettiğim bir şey var Ovi Suite ile yazılım tekrar yüklenebiliyor, Ovi Suite üzerinden tekrar yazılımı kurmaya çalışsak 14.2 yi mi yükler acaba

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Merak ettiğim bir şey var Ovi Suite ile yazılım tekrar yüklenebiliyor, Ovi Suite üzerinden tekrar yazılımı kurmaya çalışsak 14.2 yi mi yükler acaba

denemeden öğrenemeyiz :naughty:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
mesaj yazma ekranı aynı mı şimdi:S ya beni de merak ettirsiniz.şu an dağın başındayım pc yok bişe yok telefondan giriyorum internete.evde olsam güncellerdim..tabi format da istiyo benimki:)

time_shift

time_shift

Üye
bu 3 yön belle de olcak dostum

qwert klavye , msj yazma ekranı ve 3yönlü sensör . bunlar düzelsin başka hiçbisey istemiyorum ya .N8 in o lanet olası kulaklık deliği kadar dandik bi nokta yok kulaklıkla müzik dinlerken rahatla oyun oynuyamıyosun :s

eRdaL.

eRdaL.

Üye
eski surume dönebilecegini sanmiyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
oviyi açıyosun güncellemeler sekmesine geliyosun güncelleme arıcak ilk önce sonra telefonun güncellemesini aradğı yerin yanında eski sürümü gösteriyo tekrar yükle diyo ona tıklıcaksın

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ben pr1.2 den 1.1 gecmeye calistim tel göctü telrar 1.2 yi yukleyerek actim

nonamex

Üye
Ovi Suite telefonda var olan sürümü indirir, acep diyorum ürün kodu da değişmiyor Türkçesi varsa indirir mi diye ama navifirmde düşerdi o vakitte :hmmm

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
arkadaşlar refurbishe tıkladıktan sonra bir dosya missing hatası verdi evetmi diyeyim şimdi :-))

serkanet

Üye
az önce yükledim çok teşekkürler web tarayıcısı mükemmel eline sağlık

eRdaL.

eRdaL.

Üye
evet de

----------Eklendi @ 00:37:22 ---------- Yazıldı @ 00:36:30 ----------

evet de arkadasim

suat1111

suat1111

Üye
nasıl oluyor ben hala çözmüş değilim

OzGuRKnowN

Üye

Bu hatada evet diyince çözmüyorki sorunu ama flash başarısız diyor.

Üst Alt