Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

time_shift

time_shift

Üye
msj yazarken yine o yazma ekranı acıklıyo yanlışmı gördüm?? bu ne biçim gncelleme salaklar :s nokia yayınladığında da böyle olcaksa hiç yüklemiyim daha i

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
abi aynı şeyi bende Kahramanmaraş merkez için İstiycm :))

• Beğen
Tepkiler: suat1111
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
istanbulda yapan varsa gelsin sevabına banada yapsın üsküdardayım okur üflerim
heheheh hocam sizde yapabilirsiniz çok kolay ana sayfada anlattım phoenix 2010 indir birde media fire linkia attım ana linke onu indir sonra teli usb ile bağla phoenixi aç daha sonra scan product de bulsun sonra firmware update de indirdiğin flash dosyasını c program dosyaları nokia phoenix product un içine at ve refurbish de bekle :) anna kapıyı çalıcak istanbuldan 2 hafta önce döndüm şansınıza küsün hocam ama dediklerimi yapın ben yardımcı olucam sorun olursa ;)

----------Eklendi @ 23:37:45 ---------- Yazıldı @ 23:35:46 ----------

bu arada anna mız facebook da video yu indirmeden oynattı direk sonra akıllı tv ye girdim video açtım onuda direk oynattı :) video yu ilk sayfaya ekliyorum net çekilmedi ama monte kamerası ancak :)

----------Eklendi @ 23:41:32 ---------- Yazıldı @ 23:37:45 ----------

video yüklendi ilk sayfadan bakabilirsiniz samsung montenin berbat kamerası ile çekildi :) ama az çok anlaşılır akşam çekimi olsun okadar :oke: internetten video açmak ile ilgili facebook da da çektim ama onu şimdi ekleyemem onuda eklerim

OzGuRKnowN

Üye

Bu sorun niye ya :S BLade sendede verdimi

nonamex

Üye
Mesaj gelince numara gosteriyor kisi yerine bunu nasil cozebilirim ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ekran koruyucuda ki renk degistiren koruyucuda kaldirilmis

eRdaL.

eRdaL.

Üye
simdi bende baktim evet numara görünüyor sadece neden acaba

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende yüklicem ama linkde sorun mu var:allalla:

By_Zw

By_Zw

Üye
Eğer bunu kurarsak Anna resmi olarak geldiğinde onu kurmamız gerekir mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
evet gerekir cunku ingilizce bu surum

cardanadam

cardanadam

Üye
ya böyle sorunlarla karşılaşmanız gayet normal tamamlanmamış bir güncelleme kullanıyorsunuz çünkü allah verede daha büyük sorunlarla karşılaşmayasınız ben söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim yüklemeyin diye

time_shift

time_shift

Üye
kamera ,video ile ilgili bi değişiklik var mı? msj yazma ekranı kapatılabiliyomu? ekrandki kısayollara özgürlük var mı?yada boş bırakma özelliği eklenmiş mi? youtube,izlesene ,akıllıtv ,dailymotion ... gibi sitelerde video izlenebilirlik nasıl? ayrıntılı video yükleyebilirmisiniz mümkünse?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
neyse ki büyük sorunlar yok bir iki haftaya resmi olarak cikar tekrar bi flash daha hersey normale döner

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
kamera ,video ile ilgili bi değişiklik var mı? msj yazma ekranı kapatılabiliyomu? ekrandki kısayollara özgürlük var mı?yada boş bırakma özelliği eklenmiş mi? youtube,izlesene ,akıllıtv ,dailymotion ... gibi sitelerde video izlenebilirlik nasıl? ayrıntılı video yükleyebilirmisiniz mümkünse?
iyi bir kamera yok akıllı tv videosunu ilk mesaja ekledim 2. video ordan bakabilirsin ben facebook dan izledim video sonra akıllı tvden izledim sorun yok mesaj yazma ekranı kapatılmıyor oda ilk sayfada mevcut yazdım bu gibi detayları kamera ve video aynı bi değişiklik yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pampa bi linke baksana bende boş çıktıı:allalla:

nonamex

Üye
Sık mesajlaştığınız kişilerin numarasının başına +9 ekleyin o zaman mesajlarda düzgün gözüküyor Anna gelene kadar..

karasahinemre

Üye
türkiye kodu tabi tel ingilizce olunca :D

By_Zw

By_Zw

Üye
İngilizce kullanıyorum zaten o konuda sıkıntım yok teşekkürler.

Üst Alt