Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

[video=youtube;WbMpp0a7wzE]http://www.youtube.com/watch?v=WbMpp0a7wzE[/video]

gayet güzel de yüklenmiş bende birazdan yükliycem :)

İŞTE LİNK YÜKLEMEK İSTEYENLER PHOENİX 2010 YETERLİ

symbian anna işte link:

phoenix 2010 işte link

Arkadaşlar şu anda güncellemiş bulunuyorum bu üstteki linkle güncelledim ben çok başarılı buldum harika :) yüklemeyen bin pişman olur 1 hafta yüklesemmi diye düşünürsünüz phoenix için google da 2010 yazıp aratın eski sürümlerini kaldırdıktan sonra yükleyin direk flashlayın flash başarılı olduktan sonra telefon açılınca dil seçimi soruyor english seçin ve artık muhteşem anna sizlerle ^^ aylardır beklediğimiz biraz kurcalayıp ayrıntı atıcam

arkdaşlar cidden resimlerden çok farklı bambaşka bir symbian olmuş açılış bekleme şekilleri bile farklı font da biraz küçülmüş durumda şu an süper :)
arkadaşlar şu anda wireles arama yaptım ordaki bulunan ağlar bile şekil olarak değişmiş
Klavye de gayet başarılı dik olarak gelen klavye beklediğimiz yeni klavye yatay olan klavye eski versiyondaki gibi
Bu uygulamalar da çok uygulama olunca geç açılıyordu ya benim uygulamalar hiç silinmemiş ve hiç beklemeden açtı
Rehberde iken sayfayı yukarı yada aşağı kaydırınca hani yavaş itince donmalar olur gibiydi birde hep aynı hızdaydı şuan hızı tamamen size göre direk algılama birebir
Menü geçişleri donma sıfır
Ovi maps versiyonu 3.06 idi çalışıyor sorunsuz ben biraz önce 3.08 i betalabstan yükledim
Ana ekranda widgetler offline online seçeneği vardıya offline desende yazı aynıydı bence çalışmıyordu şuan gayet başarılı offline deyince offline yazıyo online deyince online buda düzelmiş
Mesaj yazarken yeni bir klavye var ama yine ayrı bi sayfada yazıyo sonra esas yere geçiriyo eskisi gibi direk esas yere yazdığını görmeden yazıyosun tek rastladığım olumsuzluk bu şuana kadar
Facebook dan videoyu indirmeden açmayı denedim başarılı direk izleyebildim sonra akıllı tv den video açtım onuda izledim açılırken biraz bekletiyo ama yine açılıyo sonuçta sayfalar 1 mb dan fazla internet hızınıza göre değişir bu arada sonra deneyip benimki açmadı demeyin
Kamera ve video da bi değişiklik yok
Arkadaşlar bu arama gelince isim görünmüyor dediler ya öyle birşey yok o arkdaşların rehberi silindiği için görünmemiş ben rehberi yedekten yükledim denedim bal gibi görünüyo şu an en küçük bir problem dahi yaşamadım
mesajlarda şu şekilde görünüyo dediğimi yapın sorun yok 2 numaradan mesaj attım birinde göründü birinde görünmedi sizde deneyin şimdi rehbere girin mesajı alacağınız numaranın başına +9 yazın kaydedin mesajı gönderin bende +9 lu olanda isim göründü abi toplamda 5-10 dk sürmez tüm rehbere +9 eklemek gelelim neden +9 ekliyoruz şimdi bu anna türkiye için değil onun için uluslararası kod lazım yoksa türkçe anna olursa böyle +9 a gerek yok siz rehberdeki tüm numaralara +9 ekleyin deneyin yorumunuzu bekliyorum tamamen kendi deneyip yapmam garanti çözüm :):oke:ULUSLARARASI KODDAN DOLAYI TÜRKÇE OLMADIĞI İÇİN TÜM REHBERE +9 EKLEYİN ÇOK ZAMANINIZI ALMAZ HERALDE BOŞ VAKTİNİZ VARSA
2. VİDEO KENDİ ÇEKİMİMDİR İNTERNET İLE İLGİLİ
EMEĞE SAYGI BEĞENDİYSENİZ SAĞDA BEĞEN BUTONUNA TIKLAYIN :)

• Beğen
Tepkiler: pesimistorh, ersin146, samoyonika ve 12 diğerleri

mcnpl4

mcnpl4

Üye
web tarayıcısı ayrıntılı ve menüdeki geçişler değinirsen-z sevinirim:D

cardanadam

cardanadam

Üye
ya yapmayın arkadaşlar yazık telefonlarınıza nokianın yayınlamadığı hiç bir güncellemeyi yüklemeyin :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
çektiğin video?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
allah belasını versin nokianın sallayın hocam :) yükleyenler olduğu için sorunsuzca yükleyebiliriz kobay olanlar oldu başarılı geçti bizde yükleyebiliriz nokia sen yayınlamazsan işte böyle sızdırır hayırseverin biri çok mu zordu bunu 1 ay önce yayınlamak ?

----------Eklendi @ 19:50:07 ---------- Yazıldı @ 19:48:38 ----------

çektiğin video?
bunu ben çekmedim şimdi flashlıyorum bende dil konusunda emin olayım ingilizce ise şimdi yüklemeye başlıycam video youtube den de bakabilirsin bugun gönderilmiş :oke:

bu arada arkadaşlar diycek geliştirdikleri için böyle beklettiler kardeşim nokia zaten hiç bir zaman bikereden 4x4 lük yazılım çıkarmadı ki küçük güncellemelerle kapattı hataları bizde şunu istedik tarayıcıyı düzelt ve dik klavye bunları ver bu kadar beklettiğin şeyler üzerinde yine çalış yavaş yavaş yayınla 1.2 de de böyle oldu küçük güncellemeler geldi yayınlandıktan sonra nokia bu noktada savunulacak gibi değil

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sende bi vdeo çekersen iyi olur ama.. bende mi yüklesem ki:hmmm ilerde resmi yazılım gelince sorun çıkmasın?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
sende bi vdeo çekersen iyi olur ama.. bende mi yüklesem ki:hmmm ilerde resmi yazılım gelince sorun çıkmasın?
dostum o telefon flashlandıktan sonra çalışmış mı çalışmış e ozaman o telefon öyle böyle resmi sürüm yüklenir % 100 :oke: tek korkulan yüklendikten sonra açılmamasıydı böyle bir sorun olmadığına göre gönül rahatlığıyla yükleyebiliriz

suat1111

suat1111

Üye
riskli bence

• Beğen
Tepkiler: atmaca508, Silinen Üye 2149105 ve RedColt
Quaresma53

Quaresma53

Üye
ne kaldı şurda yaw biraz daha bekleyin bence arkadaşlar şayet ben öyle yapıcam her zaman resmiyetten yanayım sonuçta az para değil bu telefonlar bu benim düşüncem tabi yinede bilgi ve paylaşım için sağol dostum =)

• Beğen
Tepkiler: suat1111

OzGuRKnowN

Üye
Titreşimde değişimler varmı ßiraz daha sert vuruyormu :D

OzGuRKnowN

Üye
Videoya Tak Tak ediyoda Ondan Sordum Titreşimi ya bende Flashlicam :vur

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Ben spora gidiyorum body çalışmam lazım 10dan sonra dönerim iyi akşamlar şimdilik :oke:

ss06

ss06

Üye
bunun c7 için olanı yok mu yaw hayırseverin birisi şunu da sızdırsin :)

OzGuRKnowN

Üye
Depo hafızasını biçimlendirmedenmi flashladınız

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar bakın bu yazılımdan dolayı veya başka bir şeyden dolayı telefonunuz bozulursa garantiyede gönderemezsiniz beni dinleyin belki yazılımsal bir hata var sonra çıkar pişman olursunuz

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yüklemek istemeyen yüklemesin burdaki asıl olay içim rahatladı benim gayet güzel gelliyo güncelleme :hmmm benim portre klavyede titreşim dikkatimi çekti sanırım titreşimi son seviyeye alma vakti geldi ya sabırrr :naughty:

----------Eklendi @ 21:30:22 ---------- Yazıldı @ 21:30:00 ----------

dik klavye bana son derece sorunsuz geldi video da gördüğüm kadarıyla

----------Eklendi @ 21:30:39 ---------- Yazıldı @ 21:30:22 ----------

hızıda öyle tarayıcıda kısmen öyle

aagkn

aagkn

Üye
güzel paylaşım olmuş teşekkürler :tşk:

Üst Alt