Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir hatası yok wireless çalışıyo arkadaşlarda bende çalışmadı :) çünkü format atmadan yaptım mecbur şuan *#7370# yaptım bekliyorum sorun yok yani wireless de sadece bende access denied dedi girmedi oda pr1.2 de de aynı hatayı almıştım formatla düzeltmiştim tecrübeliyim ondan şuan düzeltiyorum :) rahatlıkla kurabilirsiniz ha bu arada abi ingilizceyi sorun yapmayınya okada lisede ilkokulda gördünüz hele birde anadolu lisesi mezunu iseniz al bi artı da ordan hele birde üniv. de hazırlık okuduysanız upper ingilizce ama size yarayan sadece bilgisayar ingilizcesi oda çok basit anlarsınız sorunsuz alışın hem ingilizceye prison break felan izlerken rahat edersiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: aagkn ve suat1111

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
yükleyen arkadaşlar wireless calsııyormu facebooktaki videolar acılıyormu hiç bahsetmediniz :-))

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hiç bir hatası yok wireless çalışıyo arkadaşlarda bende çalışmadı :) çünkü format atmadan yaptım mecbur şuan *#7370# yaptım bekliyorum sorun yok yani wireless de sadece bende access denied dedi girmedi oda pr1.2 de de aynı hatayı almıştım formatla düzeltmiştim tecrübeliyim ondan şuan düzeltiyorum :) rahatlıkla kurabilirsiniz ha bu arada abi ingilizceyi sorun yapmayınya okada lisede ilkokulda gördünüz hele birde anadolu lisesi mezunu iseniz al bi artı da ordan hele birde üniv. de hazırlık okuduysanız upper ingilizce ama size yarayan sadece bilgisayar ingilizcesi oda çok basit anlarsınız sorunsuz alışın hem ingilizceye prison break felan izlerken rahat edersiniz :oke:
bilgisayar ingilizcem var prison break değilde LOST ingilizcemde var :ehe bide üniversite hazırlıktakiler kadar ingilzcem olsa yaşadım valla :ehe

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben ingilizce dersleri dinlemem ama bu programlar saolsun baya öğredik.. hoca bi kelime öğretiyo unutuyom ama telde bi kelime öğrenip uyguluyom aklımda kalıyo.. bi konuşmayı kaba taslak dinlemeyle çevirebilioyorum ama sık cümle kurmadığım icin rahat cümle kuramıyorum. kağıtta kuruyom anca

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
wireless çalışıyor facebook videolarda açılıyormuş ama atv felan canlı yayın açılmıyor

denedinmi download etmeden acılıyormu flash desteği nasıl merak ediyorum eve gidince ona göre yükleyecem :-))

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
format işe yaradı wireless çalışıyo ^^

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben ingilizce dersleri dinlemem ama bu programlar saolsun baya öğredik.. hoca bi kelime öğretiyo unutuyom ama telde bi kelime öğrenip uyguluyom aklımda kalıyo.. bi konuşmayı kaba taslak dinlemeyle çevirebilioyorum ama sık cümle kurmadığım icin rahat cümle kuramıyorum. kağıtta kuruyom anca

valla benim ingilizcede pc çok etkili oldu özellikle oyunlar sonra da lost etkili oldu ama hiç yeterli değil ingilizcem yaa bende okulda ingilizce dinlemem çünkü grammer öğretiyolar bana konuşma dili lazım kardeşimmm napıyım grammer i benim türkçe grammer im yok doğru düzgün :kop::ehe

----------Eklendi @ 23:12:45 ---------- Yazıldı @ 23:12:30 ----------

format işe yaradı wireless çalışıyo ^^
yarıcak tabi:naughty:

----------Eklendi @ 23:13:06 ---------- Yazıldı @ 23:12:45 ----------

valla çok pis anna aşerdim heyecanlandım sabırsızlanıyorummm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
annamız bizi 9 ay beklemiş sabretmiş biz 2 ay bekleyemedik:ehe

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar bunu c7e yüklesek bir problem olur mu ?? acil cevap lütfen yoksa beklemekten skıldım sı..am annasına :D :D

OzGuRKnowN

Üye
Bu mmc.fpsx yok diyor ya onu napıcaz :S

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
c7 de nfc aktivitesi felan da olcakya o biraz değişk olabilir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, cgrylmz7 ve suat1111

OzGuRKnowN

Üye
mustafakamikaze Bu mmc.fpsx yok diyor ya onu napıcaz :S sendede verdimi öyle bi hata

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler bekliycekmiyiz yaa daha :D

suat1111

suat1111

Üye
istanbulda yapan varsa gelsin sevabına banada yapsın üsküdardayım okur üflerim

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Üst Alt