arkadaslar bende gece yarisi rasladim ve hic dusunmeden aynen flash attim ve sonuc olumlu hersey guzel ama benim isteklerimi karsilamadi dersem yalan olur tek istegim mesaj yazarken ekranin kaybolmasiydi sorunmu bence sorun cunku fring veya nimbuzz gibi msn alt yapili programlarla yazisirken birsey yazarken karsidan geleni goremiyoruz yazarken cikip bakmamiz gerekiyor.ne yapalim 2 veya 3 hafta ingilizce kullaniriz.
bal gibi nokia dan sızma fw felan hepsi değişmiş durumda bildiğin anna hemde beklediğimiz problemlerde yok resmi değil diyeyaw bu sizin yüklediğiniz anna lar fw 22 nası oluyo buna bağlı olaraktan mesaj atarken ayrıca mesaj ekranı açılmıyodu direk olduğun yere klavye geliyodu anna da bu video da öyle değil sizin yüklediklerinizde de öyle değil demek oluyo bu sonuç neler oluyor bu nokia dan sızma değilmi
sızdırandan allah razı olsunbal gibi nokia dan sızma fw felan hepsi değişmiş durumda bildiğin anna hemde beklediğimiz problemlerde yok resmi değil diyesızdırandan allah razı olsun
valla ikilemde kaldım ya atsammı atmasammı?
bal gibi nokia dan sızma fw felan hepsi değişmiş durumda bildiğin anna hemde beklediğimiz problemlerde yok resmi değil diyesızdırandan allah razı olsun
make your choosevalla ikilemde kaldım ya atsammı atmasammı?

harfiyen katılıyorumkendileri sızdırıyor bu bir taktik windows 7 de aylar önceden sızdırdı maksat yorumlara bakarak sistemde düzeltme yapmak mantıklı bir gerekçe sızdırmak için güzel taktik :-))

make your choose
----------Eklendi @ 22:55:58 ---------- Yazıldı @ 22:55:38 ----------
harfiyen katılıyorum![]()

Yüklemeye değer, tek eksiği türlçe olmaması![]()

ingilizcem iyi sıkıntı yaşamam ama diyorum ya geri dönüş şansımız yok![]()