Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
Evde olsaydım indirirdim şimdi :( Yarın internet kafeye gider indiririm, denerim. Teşekkürler.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yaw bu sizin yüklediğiniz anna lar fw 22 nası oluyo buna bağlı olaraktan mesaj atarken ayrıca mesaj ekranı açılmıyodu direk olduğun yere klavye geliyodu anna da bu video da öyle değil sizin yüklediklerinizde de öyle değil demek oluyo bu sonuç neler oluyor bu nokia dan sızma değilmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bende gece yarisi rasladim ve hic dusunmeden aynen flash attim ve sonuc olumlu hersey guzel ama benim isteklerimi karsilamadi dersem yalan olur tek istegim mesaj yazarken ekranin kaybolmasiydi sorunmu bence sorun cunku fring veya nimbuzz gibi msn alt yapili programlarla yazisirken birsey yazarken karsidan geleni goremiyoruz yazarken cikip bakmamiz gerekiyor.ne yapalim 2 veya 3 hafta ingilizce kullaniriz.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaslar bende gece yarisi rasladim ve hic dusunmeden aynen flash attim ve sonuc olumlu hersey guzel ama benim isteklerimi karsilamadi dersem yalan olur tek istegim mesaj yazarken ekranin kaybolmasiydi sorunmu bence sorun cunku fring veya nimbuzz gibi msn alt yapili programlarla yazisirken birsey yazarken karsidan geleni goremiyoruz yazarken cikip bakmamiz gerekiyor.ne yapalim 2 veya 3 hafta ingilizce kullaniriz.

işte bu yazarken çıkma sorunu anna da giderilmişti ama sizdekiler bi değişik var bunda bi iş diyim fw 22 yi bırak 21 in de altındaki versiyon olabilir tamamlanmamış versiyon

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu sizin yüklediğiniz anna lar fw 22 nası oluyo buna bağlı olaraktan mesaj atarken ayrıca mesaj ekranı açılmıyodu direk olduğun yere klavye geliyodu anna da bu video da öyle değil sizin yüklediklerinizde de öyle değil demek oluyo bu sonuç neler oluyor bu nokia dan sızma değilmi
bal gibi nokia dan sızma fw felan hepsi değişmiş durumda bildiğin anna hemde beklediğimiz problemlerde yok resmi değil diye :) sızdırandan allah razı olsun

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bal gibi nokia dan sızma fw felan hepsi değişmiş durumda bildiğin anna hemde beklediğimiz problemlerde yok resmi değil diye :) sızdırandan allah razı olsun

ya orası öyle ama mesaj yazma ekranı çıkıyo çıkmaması lazım diirek klavye tuşları gelmesi lazım yeni pencere açılmadan bu bi sorun orjinal anna görüntülerinde bu yoktu

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
valla ikilemde kaldım ya atsammı atmasammı?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

kendileri sızdırıyor bu bir taktik windows 7 de aylar önceden sızdırdı maksat yorumlara bakarak sistemde düzeltme yapmak mantıklı bir gerekçe sızdırmak için güzel taktik :-))

Dampierre

Dampierre

Üye
Yüklemeye değer, tek eksiği türlçe olmaması :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Yüklemeye değer, tek eksiği türlçe olmaması :)

zaten millet ezberledi hangi tuşun nerde olduğunu pek sorun çıkmaz sadece ayarlarda belki biraz :oke:

----------Eklendi @ 23:00:28 ---------- Yazıldı @ 23:00:13 ----------

onada translate ten baksınlar canım :ehe

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
wireless calısıyormu ? benim için önemli birde facebook videolarını acıyormu ? can alıcı soru yoksa belleyimi beklesek :-))

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yabancı diliniz genişler işte .. ayrıca asıl anna gelene kadar tamamen keşfetmiş olup sıkılmazsınız sistemden:oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ingilizcem iyi sıkıntı yaşamam ama diyorum ya geri dönüş şansımız yok :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
niye dönemesin bülent ersoy bile dönüyosa..

• Beğen
Tepkiler: suat1111
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yine yicen uyarıyı :megafon: :ehe

----------Eklendi @ 23:05:55 ---------- Yazıldı @ 23:05:04 ----------

editle mesajı hemen :naughty:

• Beğen
Tepkiler: suat1111

OzGuRKnowN

Üye