Ben bu fw yi yükledim yalnız iki tane sorum var
1. Müzik çalar hafıza kartındaki müzikleri kütüphaneye eklemiyor. Önceki fw de seçeneklere girince kütüphaneyi yenile seçeneği çıkıyordu bunda o da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
2. Telefon yazılım güncellemesine girdiğimde orada 4 tane yazılım gösteriyor ama güncelleme yapmıyor. Aynı şekilde ovi suitete de güncelleme yapmıyor. Bu normal birşey mi ?
Ekleme
Üçüncü bir sorum olacak. TTPOD u yüklerken withpatch 4 run ve without patch 4 run diye iki tane bileşen seçili oluyor. Bunları kaldırmadığım zaman kurulum gerçekleşmiyor. "yüklenemiyor. bu dahili bir bileşen." diye bir hata alıyorum. oradaki tikleri kaldırınca kurulum gerçekleşiyor. Acaba o şeçili olan bileşenler ne işe yarıyorlar?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Birinci sorumdaki problem nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kendiliğinden ortadan kalktı. Şu anda müziklerimi kütüphaneye ekledim. Ama diğer sorularım hala geçerli.