volkan_al
Üye
Hım..Onu silmek yerine orjinalini atıp onunla değiştiricektin aslındaİyi geceler dostum firme alışmaya başladm ancak Landscape özelliğini istemiyorum
200159ed.txt dosyasını rofs2\Private\10202be9 dizininden silmeme rağmen yine çalışıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
Not : rof2 dosyasını exract ederek sildim. Cevabın için şimdiden teşekkürler.
bu dosyalardan hangisini indiricez 4 tane var biri fon biri orjinal fontlu geriye kaldı 2 link hangisi daha güncel veya 2 sidemi aynı boyutları farklıda açıklarsan onları sevinirim
@n!wa+*R™ size bir öneride bulunmak istiyorum kinetic srcool hızını arttırmanız çok iyi olmuş fakat dokunmatik kullanımı olumsuz yönde acayip etkiliyor birşey seçerken kinetik kayıyor basıldı olarak algılamıyor en ufak dokunusu kinetik olarak algılıyor buda kullanımı zorlaştırıyor bu sorunlar ilgilenirmisiniz acaba yavaşlata bilir veya süresi falan varsa onu biraz arttırırsanız iyi olur...
Bu dosyanın orjinali var mı? eğer sende mevcut ise paylaşır mısın dostum
Bu kinetik scrolling olayını felan yeni sürümde gözden geçireceğim..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al bunu yükle
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal kardeşim bu 5800 orjinal kinetic scrolling dosyası
rardan çıkan txt dosyasını c:\private\10202be9\ dizinine kopyalayın ve telefonunuzu yeniden başlatın
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fake çünkü nette oradan başka hiç bir yerde bunu gibi bir şey bulamadım..Yani sadece o sitede gösteriyor.Doğancan kardeşim şu forumda bişiler buldum bi bak istersen belki birileri yapmıştır şu n97 yi 5800 da çalıştıma olayını.Resimler var ama fake mi yoksa gerçekmi anlamadım.Link falan da yok indirmek için.
@n!wa+*R™;2109644' Alıntı:Fake çünkü nette oradan başka hiç bir yerde bunu gibi bir şey bulamadım..Yani sadece o sitede gösteriyor.
Yeni sürümde Ana ekranı kaldırmam,fakat sana manuel olarak nasıl yapacağını gösteririm(Flash atmadan)Dostum tekrar exract yaptım ancak yine olmadı , yeni sürümde landspace i de kaldırırsan çok güzel olur. hiçbir getirisi yok aksine çok kasıyor düze çevirince kendine glemesi 2-3 saniyeyi buluyor.
birşey soracaktım birde z nin içindeki dosyalarla oynama imkanımız var mı acaba? illaha rofs exract yapıp mı eklememiz gerekiyor istediklerimizi
navifirmden dosyaları indiricemDostum öncelikle çok teşekkürler emeğine sağlık.Şimdi bu işlemleri şöyle yapıyoruz dimi(yanlışım varsa düzelt)
5800 v40 hack konusundaki işlemleri baştan sona kadar yapıcam(navifirmden dosyaları indirip flash atma)
sonra senin firmwareyi indirip eski dosyayla değiştirip tekrar flash atıcam
yani 2 kere mi flash atıcam yoksa böylemi ;
navifirmden dosyaları indiricem
senin firmwareyide indirip değiştircem
flash atıcam
hangisi doğrudur??
@n!wa+*R™;2110321' Alıntı:Yeni sürümde Ana ekranı kaldırmam,fakat sana manuel olarak nasıl yapacağını gösteririm(Flash atmadan)
Evet,sadece pc de proğramla düzenleyebiliyoruz..Aksi imkansız
kardeş ben bu senin dediğini yükledim tamam herşey güzelde 1-2 gün sonra telefon kendi kendine ekranda nokia yazıyo 3-4 dk dan sonra kapanıyo açıyorum tekrar aynı şey oluyo bataryayı çıkarırıp takıyorum tekrar aynı sonra dü<eliyo ama aynı şey oluyo telefonu kapatıcanca ne yapmam lazım??
Bunları nasıl yapıyorsunuz... Yazı tipi değiştirme filan.. Ben samsung star 'ın yazı tipini eklemek istiyorum nasıl ekleyeceğim. Firmware dosyasına filan. Lütfen yardım edermisiniz. Bu arada tüm özelliklerini sevdim fakat yazı tipini beğenmedim. Samsungun Comic Sans'a benzeyen yazı tipi çok güzel onu eklemek istiyorum ben buna nasıl yapabilirim...
Bunları nasıl yapıyorsunuz... Yazı tipi değiştirme filan.. Ben samsung star 'ın yazı tipini eklemek istiyorum nasıl ekleyeceğim. Firmware dosyasına filan. Lütfen yardım edermisiniz. Bu arada tüm özelliklerini sevdim fakat yazı tipini beğenmedim. Samsungun Comic Sans'a benzeyen yazı tipi çok güzel onu eklemek istiyorum ben buna nasıl yapabilirim...
BENDE AYNI SORUNU YASIYORDUM AL SANA COZUM
ANİMATORE SELAMLAR SAYGILAR ONUN SAYESINDE SUPER SISTEM
KURULUMU OKU YADA
ROM YUKLEDIKTEN YANI SITEMI KURDUKTAN HEMEN SONRA E YANI HAFIZA KARTINA Patches KLASORUNU KOPYALA SONRA TELEFONDAN MENU SONRA TOOLS DAN RP-LİTE+ AC SONRA OK SONRA İNSTALL SERVER RP+ VE OPEN4ALL RP+ AKTIP YANI YESIL YAP SONRA RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_ KUR OKADAR SONRA RP-LİTE+ AC VE AUTO OZELLIGINI CALISTIR OKADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?